Слънчицето весело напича, а Юнчето навън щастливо тича!

• 35 679
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
m-g и моята майка е така.. с 6 внуци  Grinning Но нашите деца са по двойки близко родени

Бюти, ще следя за другия път  Grinning

# 91
  • София
Ваче, намира се между Г.М.Димитров и Ж.Кюри спирките, но както Бюти е писала, може някой да те вземе. Аз ходя да взимам Крисчо от нас, иначе и от вас мога да те взема, хаха Mr. Green
Иначе от Г.М.Димитров се връщаш към КАТ надолу и се минава градинката на КАТ и си там, за няма и 10мин пеша е от там. Другата седмица пак сме там, ще ти пишем, че ние се организираме във Фейсбук Wink

А кой още кърми, освен аз и Вачето Mr. Green newsm78 Май ние сме единствените луди #Crazy

м-г, супер банда сте, браво, да са ви живи и здрави всички дечица и много игра да пада Hug
И сили за бабите и дядовците Praynig Hug

# 92
Добро утро,
еййй ама наистина страхотни срещи си правите,дано някой ден се присъединим с Дарка ,даже си говорихме с ММ ,че съчетаем един ден нещата с гости на негов приятел!
Бюти,Лорка е прекрасна ! Heart Eyes
Роси,Емо и той е направо страхотен с тези букли! Hug
Чинче,Нико си е Нико -уникално детенце! Hug
М-г,супер е това с внуците ,абе прекрасно е да се раждат деца ! Hug
Зверче,ама май вие и не знам Кити какво направи ! newsm78
Ние с Дарчето до обед си оправяме вкъщи ,хапваме и в 12 ч. лягаме да поспим ,после сме навън ,вчера беше супер навън ,а днес отново е мрачно!
Следобед пак ще се разходим ,дано да пекне слънчице !
Хубав ден ,момичета!

# 93
Хеленче, като написа че имаме общи приятели и аз веднага проверих.  Mr. Green А така, казвай сега от де се познавате с Димана? От форума ли пак нещо или друга връзка!?  Simple Smile

Ние днес с Никола пак откарахме 1 час в ДГ. Правиха снимки на децата за 8 март и нали искам и Никола да е на снимката  Wink

Цитат
А кой още кърми, освен аз и Вачето   Май ние сме единствените луди
И аз и аз в групата на лудите.  Mr. Green Че днес като ме задърпа да сучи по време на снимките  Crazy Crazy  Дори сега пиша и кърмя. Като новородено е.  Flutter

# 94
Добър ви ден,мамита
Браво на кърмещите HugАз нямам търпение за нищо,а ако кърмех сигурно щеше да е 5-6 месеца и до там!
Хеленче,и с теб имаме една обща позната-вчера видях.Сега и аз да те питам от къде познаваш Мая?Просто любопитство,може и на ЛС.
Ники днес пак се обажда да кашля....и то влажно Rolling EyesУж една седмица беше добре и сега пак какво е това,а дори на ясла не ходи ooooh!Подозирам,че не е излекуван добре и май ще сменяме педката Naughty
Първият кучешки почти е пробил,но докато израсте,че и още 3 броя-сигурно ще откача!Хубавото е,че нощем няма драми и затова не мрънкам много,че не искам да си помислям,ако реве посреднощ какво ще е ooooh!

# 95
  • София
Зверче, аз видях къде е и станциите къде се падат. Май от Г.М.-то е по-близо. Няма какво да ме взимате, аз ще дойда пеша. Само ми драснете кога и в колко. Wink Ама вие с децата ли? Там четох, че има детски кът.

За кърменето.. Ани и Рали е като новородена напоследък. А да знаете колко е смешна. Кръстила е гърдите "таци" и като се развика "дааааайййй, ААААМ, тацитееее, дай тацитеееее" И не важат никакви обяснения, че таците спят през деня и само вечер може да дават мляко.  Mr. Green В яслата няма проблеми, или ако я приспива някой друг. Тогава няма таци  Laughing

# 96
Ани, Яни  Laughing - и двете са ми колежки от университета и моята група. Димана съвсем случайно я намерих в една обща група от фейса, а Мая намерих от Димана  Wink. Тя Димана си е от Шумен, та с нея все по лекции се виждахме, ама Мая не беше и като мен беше на общежитие. Колко пъти съм висяла в тяхната стая, много приятно момиче беше  Wink А сега вие казвайте отде се знаете  Laughing
Яни, дано не се разболява детето  Hug

Ваче,  hahaha Таците ме кефи много  hahaha

# 97
  • София
Ваче, с децата много ясно:) Хем те си играят, хем ние си бъбрим, много е приятно:) Обикновено в сряда се събираме, за сега плана е такъв и за другата седмица.
Нашите цици пък са нюню (така казва и на бибата) и съответно като иска да суче : " Мамо, нюню, моля"  Mr. Green
Еййй, АНи, как те пропуснах, значи сме 3 луди Mr. Green
И ние сме така с приспиването, като аз съм до него, задължително сукане, ако не съм, баба му или баща му по техен си начин. Даже вече 3-4 седмици го оставяме за по 1 ден при леля ми, тя също го приспива (понякога успява) по нейн си начин Laughing В събота и неделя суче чат пат и през деня, но за по малко (4-5 мин макс), вечер по-дълго преди да заспи Laughing
Кити беше писала във Фейса, че я е отбила...
Ичка, ако дойдете към София, специално ще се организираме да се видим с вас, ние Пао така няколко пъти сме я виждали Hug Само казвайте кога и сме на линия Hug
Хайде отивам да работя Hug

# 98
  • София
Е, значи за сряда нама как да се класирам.  Wink Ако направите уикендова среща свиркайте. Аз през седмицата отговарям за логистиката на децата. Сашето има и английски вечерно време.

Ралито от лятото вече не е с биба. Много е смешна като я намери започва да я дърпа със зъби и да се хили. Изобщо не й хрумва да я смуче Wink

А Крисчо е много културен значи.. Мамо, нюню, моля!  Joy Joy Joy

# 99
Хеленче,с Мая не се познаваме лично,но тя си е от Разград и се запознахме виртуално в разградската тема.Надявам се да се запознаем и на живо като започнем по-честичко да излизаме по разходки WinkТя сега си има второ момиченце на около 3 месеца май newsm78,но ти вече знаеш,предполагам!
И аз се моля да не е болен,но утре сме при педка и сигурно ще пуснем гърлен секрет или и аз незнам...какъвто е реда.Една седмица беше спрял да кашля и днес пак се започна.Може би има нещо,което не е лекувано както трябва Rolling Eyes

# 100
 Laughing  Хеленче пълен отчет!   Laughing С Димана се познаваме от деца, но само бегло. По късно се опознахме като станахме майки и покрай децата се събираме от време на време. По едно време и комшийки бяхме. А бе Шумен е малък.

Ха ха , Ваче, поне е кодирано!  Laughing Таците!
Никола единствено на въпроса: Искаш ли да сучиш? Отговаря с ДА! Но не си мислете че го питам когато ми хрумне. Като започне много да налита, и му задавам тоя въпрос , че ми е кеф поне на един въпрос да ми отговори с Да, иначе всичко е Не.  Grinning  Дори по някога като му се досучи и започва да вика Да-да-да!

Мен днес следобед ме повикаха на работа и май има да ме викат още доста, до края на март!  Crazy  Ех, който ме наеме няма да сбърка, бачкам за без пари!   Laughing

# 101
  • София
Ха ха , Ваче, поне е кодирано!  Laughing Таците!
Хахаха, кодирано докато не започне да ме съблича на публично място, да крещи Тацитееее докато не се обърнат всички на мястото да видят кой изтезава горкото детенце.. Crazy

# 102
Здравейте,дружина!

Joy Ох това с Таците  и Ню - нюто направо ме разби,много се смях:)) А Надя онзи ден нещо се загледала в пазвата и ме стиска и ми вика: даааай,дай топТата  Laughing мисли,че съм скрила топки там...

Болничките ,как сте,оздравявате ли?  Hug
Надя е със сополи,но вече спрях да ги мисля.Щом няма Т и кашлица,значи е Ок...

А да ви питам,давате ли ядки вече? Аз не мисля да давам цели ядки,но примерно ако направя сладкиш с орехи дали ще е проблем?

И аз ви завиждам за срещите  Twisted Evil

Чинче,а ти не можеш ли да даваш и на Нико кърма? Не е ли полезно?  newsm78 То ясно,че няма да суче,но във шише?... Иначе наистина,трябва да си направите съвместни снимки  Hug

Толкова време успях да отделя,отивам да учим уроци с какичка..

Усмихнат ден!

# 103
  • София
Дидолинке, според мен ядките не се дават повече заради риска от задавяне, а не толкова заради алергените. Те всъщност фъстъците са проблем, но те така или иначе не се дават доста до късно. Аз на Саша не давах фъстъци може би до преди 1-2 години  Wink

# 104
Тенкю,Ваче  Hug
Абе и аз така си мислих... че рискът е повече от задавяне,но честно казано не помня на Ани кога започнах да давам.За фъстъците си права! Хем са безполезни,хем са алерген.И ние ги избягваме у нас по принцип...

Общи условия

Активация на акаунт