Слънчицето весело напича, а Юнчето навън щастливо тича!

• 35 675
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте.
Има оживление и това е прекрасно..

Аз прочетох всичко, но Борис се пробужда и не знам колко ще успея да пиша.

За градината и заобиколките в закона- Българина не обича някой да му казва какво да прави. Все сме по-хитри. Правилата не са за нас. Затова си цари хаос навсякъде.
Не ми се мисли направо... Когато родителя е имал дързостта да си заведе болното дете, къде е учителката за да го върне?  ooooh!

За порасналите ви дечица- елате да видите моето. Откакто има бебе у дома, той е два пъти по-голямо бебе. Може би си мисли, че по този начин ще привлече внимание, не знам, но наистина успява. Пристрастен е още повече към бибата, памперса и всичко бебешко. Даже с дранкулки си играе.  Rolling Eyes

Мейдънли, много силно ми се иска да вярвам, че няма истина в това, което си пуснала като линк... За съжаление го чувам от няколко човека вече, все с добри доводи...  Confused

Пао,  съжалявам да прочета това, надявах се да има подобрение.
Нико отказа млякото, когато се опитах да дам айран. Той не заспиваше с шишето обаче и някак от самосебе си се получиха нещата.. Реших, че година и половина е достатъчно като време за АМ. Ако сметна кутиите ХИП, сигурно една средно хубава кола можехме да си купим с парите похарчени за АМ Simple Smile

еййй няма да допиша..

# 76
Здравейтеее,
еха колко е хубаво като има оживление!
Ваче,ей тия дълги полезни постове твоите ми липсваха! Hug
Цвети,надявам се и стискам палци искрено Мона да е с по-силен имунитет от този на Дани и да бори по-лесно болестите! Hug
Мейдънли,оправяйте се ,че доста сте се изтормозили с тези болести! Hug
Дидолинка,ехаааа супер цяла седмица СПА! Hug
Чинче,еми бате Нико си иска вниманието ,няма начин, и това ще мине ! Hug На мен ми е много интересно като ревнат едновременно какво правиш ,особено като си сама?
Всички имате право и казвате по нещичко вярно за темата градини и ясли,скоро и нас тази треска ще ни тресе !
Днес времето хич не става за разходки ,а вчера имахме пълна програма-навън с мен и тати ,оттам с другата мама ги заведохме в детски център ,дивяха 1ч. и оттам в нас за още игри ,дойде  още една приятелка с нейното голямо момиче и елате да видите пълната лудница, пуканките по земята и разлятия сок ! Laughing Но заспа уморена от игри!
Да ви кажа аз от някъде месец-два давам Инфлуцид по 3 на ден ,но тя си е свикнала да си ги смуче !
От днес вече й мия депуто права с душа-ужасно много ми тежи и мам проблеми с кръста от тези 14кг. всекидневна тежест!  Sad
Хубав ден засега!

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 15:53 от ichkata83

# 77
Майденли, много неприятно с тези болести на Виктор. Наистина много му се събра. Дано да му се повиши имунитета и по лесно да приема околните дразнители.

За контактните бележки и при нас е като при Мая. Нямам у нас такива, но като ми трябва, ходя сама и вземам.  Simple Smile А за извинителни бележки сега чувам, освен ако не става въпрос за деца до 6г.

Хоупфул, винаги ми е интересно да прочета и съпреживея с някой емоциите покрай раждането на детето му.  Hug

# 78
Ичка, обикновено пренебрегвам Борис, залъгвам го с биба и се моля Никола да спре да реве по-бързо, че да обърна внимание на Борис. Никола види ли ме, че кърмя и почва да мрънка. Често кърмя в движение или на земята, играейки с баткото. Понякога храня двамата едновременно, гушкам ги двамата и така... положението не е розово, но все си казвам- период! Simple Smile Слава богу съм сама само до 14... по принцип, често Слав е на снимки и до по-късно.

Сега като прочетох за раждането на Хоупфул, да ви разкажа за моето. Определено беше по-гадно от първото, но и по-смешно. Сутринта преди да ме вкарат в родилна зала ме гледаха на УЗ и казаха : оо, много малко бебе, дано да има 2500. Е, кажете ми какви са тези ехографи? Никола до последно казваха, че е едро бебе, а то... 2970, това много малко бебе - 2950гр. Три пъти ми поставяха тази спинална упойка, накрая ми оцели нерв на десния крак. Нямам спомен с Никола да е било толкова неприятно поставянето, сега звездички имах пред очите. Оказа се, че съм имала малко сраствания, затова операцията продължи по-дълго.  Така ми скачаха върху ребрата, че не можех глътка въздух да си поема. Викам : не мога да дишам!! - а анестезиолога ми отговаря: ще дишаш после...  Rolling Eyes Сега вече съм убедена, че анестезиолога е много важен. Първия път беше друг - държеше ми ръката, не усетих кога ми постави упойката, казваше ми как да дишам. Този път този говореше по телефона какво прасе отстрелял и какъв джип си е купил.. Simple Smile
  Раздвижих се много по-бързо от първия път, но възстановяването е по-трудно. До колкото си спомням с Никола на 2-рата седмица все едно не бях раждала. Сега ми придърпва повече, понаболява ме, а най-странното е, че ме боли коляното още от раждането. В родилна зала ме вкараха заедно с още една мама, която не спираше да плаче. Мина секциото, вкараха ме в реанимация- тя пак там. Не спря да охка и да пъшка. Казваше, че я боли операцията на 30-тата мин. след като са я преместили, а тя упойката още не беше я пуснала. Минават на визитация- тя първа и пищи като на заколение и всички други настръхваме от това, което ни чака, а то нищо не се усеща. За капак вечерта само тя спа, защото хъркаше зловещо, а на сутринта се оплакваше на мъжа си, че не е мигнала цяла нощ от болки.  Simple Smile Когато ме качиха при родилите и отидох да видя Борис не си го познах  Rolling Eyes Никола някак от пръв поглед приличаше на мен и се отличаваше от другите бебета, сега се наложи да си погледна гривничката за да видя, че е мое... Simple Smile
Хубавото е, че всичко минава и се забравя. Помниш само хубавото, но трето не мисля да имам...

и пак ставам и ще дописвам друг път.. Simple Smile

# 79
  • София
Ичка, браво за приятното изкарване  Simple Smile

Съншайн, звучи като да е боляло много  Crazy Важното е, че всичко е минало и остават наистина хубавите спомени.

Чин, чувала съм и аз, че при второ секцио може да има сраствания и продължава повечко.
А иначе за линка, аз лично за себе си нямам съмнение, че се случва, въпросът е дали и вирусчета се пръскат, ама защо не - то световния "елит" в голямата си степен е и във фармацевтичния бизнес.

За бележките - едната сестра в яслата веднъж ми се оплака, не че ми се е оплакала, отговори жената на мой въпрос дали има болни - та вика има, ама като ми донесат бележка от педиатъра, че детето е здраво, аз нищо не мога да направя. Обръщат внимание хората като забележат някое дете, че не е добре, но оттам нататък нещата зависят и от родителите най-вече. От една страна ги разбирам - трябва да работят, никой не търпи чести отсъствия, ама алтернативи има - детегледачки например. То иначе днес е чуждото, ама утре е тяхното, омагьосан кръг се получава.

Ваче, за училището такива истории съм чувала от свекърва ми, тя е действаща учителка в едно квартално училище и то с доста цигани, направо е чудо  ooooh!

Криси
, така е най-добре както правиш  Hug И аз обмислям вариант ако почна работа майка ми да идва да го гледа, докато свекърва ми се пенсионира.

Хелън, много нахални хора има, а те същите и родители стават, така че си представи. Целият свят им е длъжен... Що за високомерие, и то пред други хора..  Rolling Eyes

Цвети, дано Мона по-бързо си изгради имунитет.
На нас двама доктори ни казват да се подготвим така да е до към 5-6-7 години... Но аз имам примери около себе си, че и доста по-бързо става.

Ани, благодаря  Hug

Чудя се дали Виктор не повърна от изопринозина, въпреки че му беше трети ден. Утре свършваме с антибиотика и е хубаво пак да го включа. Кашля още малко, ама не смея така на своя глава да го продължавам (антибиотика), а пък пак да ходим в Токуда се чудя дали няма да изглеждам като някаква параноичка  Tired

Приятна вечер.

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 23:11 от Maidenly

# 80
  • София
Maidenly, Аугументина е много дразнещ за стомаха. Педиатрите предупрежават точно за този му страничен ефект. Та може да е от АБ. Ако му е станало по-гадно на стомахчето. Може пък и от Изопринозина да е, въпреки, че не дават да има такива странични ефекти  Rolling Eyes

# 81
  • София
Иначе да ви кажа, че Ралито още спи с мен и я кърмя. Честно казано започва да ми идва в повече.

Вачеее и ние сме си така още, ама на мен не ми пречи. 100 пъти предпочитам така от колкото да ставам по 10 пъти и без това сутрин едвам ставам за работа в 6:30, та камо ли и ако съм ставала и успокоявала по сред нощ...Екстра си ни е, като избият зъбите ще го мислим пак, но не искам ревове и нерви Laughing

Охх като се заговорихте за болести, настинки и т.н. и ми причерня, най-кошмарното нещо ми е да е болен дребния.....Не знам как ще е като тръгне на ясла...
Дано всички бързо да се закрепят и да няма болести, че  ooooh!

А пък и за второ секцио като се замисля пак ми става лошо...мисля да си изчакам още време да мине и да мога, живот и здраве, някой ден да родя второто нормално Praynig

усмихнат ден, а с някой ще се видим довечера Mr. Green Hug

# 82
  • София
Зверче, и аз затова още търпя, обаче се схванах бе... все на една страна да спя, направо ми идва да стана и да спя в хола...  Twisted Evil

# 83
Днес преди обед в ДГ имаше ден на Таланта. Поради липса на баби взех и Никола с мен. Но пък той много се забавлява. По няколко деца от всяка група представяха своите умения. Иван се представи с две неща. Свири на синтезатор и прави фокуси. Децата най много бяха впечатлени от фокусите.  Laughing

Софиянки да си изкарате весело на срещата!  Hug

# 84
  • София
Браво на Иван, Ани!
Къде е срещата на софиянки? На Орлов мост ли? Joy Joy Joy

# 85
  • София
Ваче hahaha
Срещата е в Дон Домат в кв. Изток.

# 86
  • София

Кога? И има ли метростанция наблизо, че не успях на картата да видя?

# 87
Благодаря ви момичета за хубавите думи!
Стефи е добре...нещо се опитваме групово да се разболеем...но на това грипозно време, е късмет, ако не прихванеш вирус. Иначе е добре - дебелее, малкият расте, още малко и ще започнем с трепетното чакане до финала.
Относно дали сме се наговорили със сестра ми пак заедно да бременеем - просто и двете искаме деца с малка разлика, за да са по-близки. Аз малко се 'позабавих', заради кърменето, но разликата живот и здраве на бебоците ще им е 3 месеца, което нищо не е. И се очертава Ади, Дани, двете бебета (живи и здрави) и на брат ми детето (сега е на 4 мес.) да са си кажи речи наборчета. Майка ми и сега не може да смогне от толкова деца и внуци....пък по-нататък  незнам. Трябва да има повече почивни дни освен събота и неделя.
Поздрави на всички и болничките бързо да оздравяват!

# 88
  • София
Ех, Ваче, съжалявам, чак сега виждам Confused
Не съм много запозната с метрото, но със игурност има метростанция наблизо, момичетата, които живеят там ще ти кажат коя и къде.  Ако не е съвсем близо, някой може да мине да те вземе.  Другият път ще пишем по-навреме.

м-г, супер!  А майка ви не стига, че е гледала три деца, ами сега и цяла детска градина с внучета Crazy

# 89
Здравейте  Hug

искам и аз в Дон Домат  Crossing Arms Ама да знаете, че все ще се домъкнем до София някой ден  Laughing

Мейдънли, как е Виктор? Миличкият, дано се подобри и премине бързо този гаден период. Оф, и нас ни чака скоро същото, а Алекс като е болен е простооооо  ooooh!

m-g, нека има дечица, няма нищо по-хубаво от пълна къща. Тя майка ми вече подпитва за второ, ама... няма как за момента  Rolling Eyes

Ани, браво на Иван  Hug. С тебе видях, че имаме общи приятели във фейса, които не са от юнките Wink

Ваче, Зверче, голямо браво за кърменето, както и на всички останали, за които не знам, че още го правят. Аз не издържах  Wink

Чин, представих си веднага как храниш двамата едновременно - много мила картинка сигурно сте  Heart Eyes Няма ли как Слав да те снима, сигурна съм, че ще стане уникална снимка. Направо си ви представих така - ти, седнала на пода по турски, кърмиш Борис и едно временно подаваш на Нико храна с ръка... Хехехехе, голямо въображение, голямо чудо  Grinning

Ичка, много пораснала тая Петя, бе  hahaha. Нямам търпение на лято да ви видим  Hug

Пао, вас също. Да знаете, че няма да ни се измъкнете  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт