Има оживление и това е прекрасно..
Аз прочетох всичко, но Борис се пробужда и не знам колко ще успея да пиша.
За градината и заобиколките в закона- Българина не обича някой да му казва какво да прави. Все сме по-хитри. Правилата не са за нас. Затова си цари хаос навсякъде.
Не ми се мисли направо... Когато родителя е имал дързостта да си заведе болното дете, къде е учителката за да го върне?

За порасналите ви дечица- елате да видите моето. Откакто има бебе у дома, той е два пъти по-голямо бебе. Може би си мисли, че по този начин ще привлече внимание, не знам, но наистина успява. Пристрастен е още повече към бибата, памперса и всичко бебешко. Даже с дранкулки си играе.
Мейдънли, много силно ми се иска да вярвам, че няма истина в това, което си пуснала като линк... За съжаление го чувам от няколко човека вече, все с добри доводи...
Пао, съжалявам да прочета това, надявах се да има подобрение.
Нико отказа млякото, когато се опитах да дам айран. Той не заспиваше с шишето обаче и някак от самосебе си се получиха нещата.. Реших, че година и половина е достатъчно като време за АМ. Ако сметна кутиите ХИП, сигурно една средно хубава кола можехме да си купим с парите похарчени за АМ
еййй няма да допиша..

Важното е, че всичко е минало и остават наистина хубавите спомени.

Ама да знаете, че все ще се домъкнем до София някой ден 
Няма ли как Слав да те снима, сигурна съм, че ще стане уникална снимка. Направо си ви представих така - ти, седнала на пода по турски, кърмиш Борис и едно временно подаваш на Нико храна с ръка... Хехехехе, голямо въображение, голямо чудо