Слънчицето весело напича, а Юнчето навън щастливо тича!

• 35 703
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Ани, забравих да напиша в предния пост - и аз не засичам вече рекламата на Калиакра. Ама и в нета не можах да  я намеря. Нищо, все ще я пуснат Wink

Момичета, (Цвети , ти спомена ) - каква риба готвите и давате на децата? И по-точно някаква рецепта да споделите, подходяща за малките. Не съм правила за Алекс риба вкъщи, но искам.

# 136
  • София
Кокосовото масло е за предпочитане пред кравето, така ли?  newsm78

# 137
  • софия
Хелан, пека им пъстърва във фурната, после на парченца си хапват.От къде тия сополи, нали сте си в къщи ooooh!След рибата гледам да не и давам кисело мляко, можело да се натровят, някой да е чувал newsm78
Мона яде много сурови орехи, гледам да и ги давам като гледа тв, тоест да е спокойна.

# 138
Здравейте ,
Хелънче,всякаква сми й запичали-снощи скумрия ,а често хек ,разбира се ние й я почистваме много добре ,правих и картофено пюре ,та си хапна! Simple Smile
Днес бяхме на 2-ри РД -еее супер си изкарахме ,страхотно купонче стана ! Друго си е да са на 2г-пихме кафенце с мамите ,а те щуряха! Laughing
Хубава вечер! Утре ще пиша!

# 139
Здравейте по нощите.......
Цвети,точно за натравяне не съм чувала...по скоро да не се смесват с млечни храни,но то беше само за някои риби,но речни или морски-нямам идея newsm78
Ичка,браво за хубавото изкарване Heart Eyes
Ние въпреки,че почти не се събираме с никого и си се гледаме вкъщи си имаме бактерия в гърлото и в носа... TiredСлед почти месец лечение и стрелянев тъмното се изясни картинката.Моля се да се оправя по-бързо,че всъбота беше много зле-кашляше страшно.Изтощи се,че и тъмни кръгове имаше под очичките,само на ръце и не можа да хапне почти нищо от тая кашлица ooooh!
Наоплаках ви се и отивам да лягам при чавето.Нали спим заедно Blush

# 140
  • София
След рибата гледам да не и давам кисело мляко, можело да се натровят, някой да е чувал newsm78
Цвети аз като полубургаско чедо знам от майка ми, че риба и мляко не се комбинира НИКОГА, в частност става дума за солена риба.... и по-точно паламуд. Тази година дори завихрихме голяяям спор лятото. Тя твърдеше, че паламуда изкарвал всички 100 болести на човека. Аз рекох, че са бабини деветини  Wink В нета четох, че рибарите така смятат. Когато леля ми донесе паламуд и го готвих за Никулден го ядохме все едно е отровен. А беше ужасно вкусен. Децата не ядоха пак по заръка на майка  Joy Та, така и не знам дали е легенда това за мялкото и рибата, но аз не ги комбинирам. Naughty

Ралчето призори вдигна 38, после сама си спадна. Днес на смени ще се гледаме у дома. Вероятно и цялата седмица. Кашлюка нещо, ще видим от къде. Миналата седмица бяха 6 деца в групата, всички останали болнички  Rolling Eyes

# 141
  • София
Кокосовото масло е за предпочитане пред кравето, така ли?  newsm78
Полезно е кокосовото, но двете масла имат различни качества, така че не може да се каже, кое е по-полезно. Но със сигурност и двете са по-полезни от олио, за маргарин да не говорим...Аз лично ползвам или кокосово или нормално масло. Кокосовото е доста скъпо де (24лв) за това по малко. Но на дребното често му давам по една лъжица да си хапне, уж е имуностимулатор Mr. Green
За ежедневното готвене краве масло ползваме Laughing

Ваче, дано Ралка се оправи бързо, както и всички други болни дечица Praynig Hug

Това за рибата с мляко и аз съм го чувала, ама какво мляко, прясно нали..то и без това е странно, прясно мляко с риба #Crazy Дребното яде риба, каквато и да направим яде, е аз старателно му чистя всяко парченце и обикновено толкова се изнервям, че изобщо не ям аз, но пък той си хапва Mr. Green Последно толстолоб правихме, многооо вкусен Laughing

Колко е мрачно и гадно днес, принципно като дойда на работа и веднага гася лампите, но днес е толкова гадно, че като ако не светят си е направо нощ Confused

# 142
Здравейте!
Аз смесвам риба и мляко и нищо ми няма. Чувала съм че само който е алергичен не бива да се смесва. Аз явно не съм. Случвало се е да пия айран и да има и риба. Днес например правя скумрия и мисля и една шопска салата със сирене да направя. Комбинирам ги, не ни пречи.
Ауу, Зверче ,  прекарала  съм се  Laughing Последно си взех килото (кокосово) по 30лв. Сега ще поогледам повече.

# 143
  • София
Здравейте!

Ние с ММ този уикенд пътувахме до Виена - за един концерт и разходка.  Прекарахме си чудесно, разходихме се изтощително, а Лорчето е изкарала спокойно и приятно дните без нас при майка ми Simple Smile  На мен хем ми беше притеснено за нея, хем се поразнообразих...

чин, съжалявам, че съм развалила дисциплината със сладките Embarassed  При нас понеже такава няма и аз смело донесох и у вас ooooh!

За рибата и млякото са ми казвали, че е просто мит.  Обаче защо - не помня Laughing  Ще се поразровя тези дни, че ми стана интересно.

Аз кокосово масло не съм ползвала все още, но съм готвила с кокосово мляко и определено усещах аромата му...  Странно ми беше, макар и не неприятно.

Ани, как се консумира тази спелта с мед?

яни, Ваче и всички с болни дечица - пожелавам ви да се оправят бързо мъниците.

Аз харесах една частна ясла за Лорчето и от април мисля да пробвам как ще и се отрази.  Изпълнена съм с колебания и съмнения, но имам усещането, че за нея ще е по-добре Rolling Eyes

# 144
  • София
Зверче, а от къде го купуваш това масло. Аз имам спомен, че купувах косово масло да се мацотя като бременна. Не че имаше ефект  Crazy Но май в ХИТ-а взимах, не помня много добре. Утре ще проверя.

Малка Ралка е у дома тази седмица. Червено гърло, вироза е някаква. Пие Изопринозин, вит. Ц, проспан, тонзилотрен и стискам палци да не направи ангина. Тонзилотрена аз питах лекарката дали да й дам, тя вика, че не може да смуче още, но принципно нямало проблем. Аз го стрих и й го дадох.

Бюти... еххх, Виена..  Sunglasses

# 145
Цитат
Ани, как се консумира тази спелта с мед?

Направо от пакета, като пуканки!  Laughing Аз изядох целия пакет за 3 дни. На децата почти не дадох. Голяма вкусотия. Ще им купя друг.  Simple Smile

Ваче и аз ползвам маслото и за мазане и за готвене. Отделям първо в една кутийка от крем. Но за мазане хич не ми е по вкуса. Много трудно попива.

Бюти, страхотно сте разпуснали с мъжа ти!  Peace

# 146
Ехо, здравейте
И ние сме в отбора със сополите, но имаме и кашлица Sad
Няма да идваме категорично днес, не искаме да заразим някой;(
А така ни се идваше! Другата сряда обаче...
Всички болни да оздравяват,  другите да се пазят! Peace

# 147
  • София
Зверче, а от къде го купуваш това масло. Аз имам спомен, че купувах косово масло да се мацотя като бременна. Не че имаше ефект  Crazy Но май в ХИТ-а взимах, не помня много добре. Утре ще проверя.

Аз лично от Балев Био маркет го взех, но има на много места. В хит май имаше био щанд, трябва да има някакво Hug

Еее Роси, много жалко, бързо да се оправяте Praynig Hug

# 148
Яни, Ваче, Роси и ако има още някой с болно детенце - пожелавам бързо и лесно да се оправят!

Бюти Simple Smile Виена звучи чудесно!

По темата за храните не мога да се включа, но минавам само да се отчета, че моето юначе хич не бърза да излиза и сега се разкарвам всеки ден до болницата за тонове. Доста е неудобно и се налага да ангажирам баща ми +свекърите, но пак добре, че имат възможност да помагат хората.

# 149
Шуши, благодаря ти, дано бързо оздравеят малчуганите ни!!!
Ще излезе юнака, няма къде да ходи! Не ги мисли другите, вие двамата е важно да сте добре!! Сигурно си много нетърпелива вече, стискам палци скоро да е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт