Добре ,че си вряла и кипяла в тея неща с АБ-тата ,та да си знаеш! 
Бюти,Хелънче,ами какво да правим -да ви кажа с двете мами ,с които сме си заедно почти всеки ден ,си организираме в едната ,в другата ,днес решихме в нас да е срещата ,на центрове ,та зимата си мина що годе добре !Организирахме им особено по Коледа доста неща -подаръци ,купончета !
А и сега -вчера и днес в парка на пясъка се заиграват ,Дара като се завре ,цялата става като прасенце ,но аз си стоя на пейката ,тя си щурее!
На мен пък честно казано само като съм й ядосана ми се иска да я пускам ,иначе не искам да ходи на ясла ,а и понеже нямам работа ,затова така мисля !Иначе нямаше да имам избор!
Аз съм си домошарче и хич не ми е скучно в нас-все си намирам какво да правя ,а и готвенето ми заема мнооого време !
Силве ,ами по-добре ,че сте послушили педито ,че виж какво е с тези болести!

Шуши-Честито мила !
Да е жив и здрав Бойко ! 

и се чудех защо докторката все разправя, че е горчив 

На всичкото отгоре вчера на Витоша падна в едно езеро
, но вчера не ми беше.
От миналия понеделник каката започна една ларингитна кашлица,та даже до спешното ходихме една нощ,биха й урбазон.От събота е на АБ,но си кашля яко.... Надя пък от вчера сутринта е с температура,няма апетит(което е супер необичайно за нея),нервна е.... няма сополи и кашлица. Тъкмо си казах,минахме зимата без сериозно боледуване,ама ето,на.... и двете се изпотръшкаха...