Слънчицето весело напича, а Юнчето навън щастливо тича!

• 35 721
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Еййййййййй прочетох и за Ралка -Ваче да се оправяте Hug  Добре ,че си вряла  и кипяла в тея неща с АБ-тата ,та да си знаеш! Hug
Бюти,Хелънче,ами какво да правим -да ви кажа с двете мами ,с които сме си заедно почти всеки ден ,си организираме в едната ,в другата ,днес решихме в нас да е срещата ,на центрове ,та зимата си мина що годе добре !Организирахме им особено по Коледа доста неща -подаръци ,купончета !
 А и сега -вчера и днес в парка на пясъка се заиграват ,Дара като се завре ,цялата става като прасенце ,но аз си стоя на пейката ,тя си щурее!
На мен пък честно казано само като съм й ядосана ми се иска да я пускам ,иначе не искам да ходи на ясла ,а и понеже нямам работа ,затова така мисля !Иначе нямаше да имам избор!
Аз съм си домошарче и хич не ми е скучно в нас-все си намирам какво да правя ,а и готвенето ми заема мнооого време !
Силве ,ами по-добре ,че сте послушили педито ,че виж какво е с тези болести! Hug
Шуши-Честито мила !  bouquet Да е жив и здрав Бойко !   bouquet

# 166
  • София
Ваче, опита си казва думата, бързо да се оправя Ралка. При нас пък положението е, че не мога да разчитам на нашия педиатър и все в Токуда търчим, не сме при постоянен доктор, но ми се струват по-сериозни. Сега втория път го пое една лекарка, която точно Клацид изписа, 2х5 мл.
Правиха му посявка на гърлото - нормална флора. Левкоцити ОК, отрицателна проба за Инфекциозна мононуклеоза (давала същите симптоми като гнойната ангина), ама пробата можело и по друг начин да се направи, за да е по-точна. Ще видим в понеделник какво ще кажат.

Успех на мъжа ти, важното е, че ходи по интервюта, то и да те извикат си е успех, на мъжа ми един приятел вече година търси и нищо, дори и на интервю не го викат.

Силве, така като го казваш това за вирусите из Младост, ами че те са из цяла София, направо и аз поне още 3 седмици няма да го пускам. В Токуда в отделението нямаше места, то може затова докторката да се отказа да ни приема.
За изопринозина - какво да ти кажа, избирам по-малкото зло, защото Виктор е с отслабен имунитет и наистина се нуждае от силен имуностимулатор. И да избиват тези кучешки зъби вече...

Благодаря ви за пожеланията за работата  Hug И за оздравяването. Дано, наистина се измъчихме. Дано и няма в темичката болни дечица вече.

Бюти, Хелън, разбирам ви напълно. И аз съм така.

Шуши родила ли е? Честито, да ви е живо и здраво момченцето! Късмет на цялото семейство!

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 16:41 от Maidenly

# 167
  • София
Ваче,клацида е супер горчиляк,как ще я лъжеш не мога да те мисля...

Силве, и моята лекарка вика, че е горчиляк. Нямам идея защо, но този, който 2 пъти купих е сладък и с вкус на дъвка Rolling Eyes Аз опитвам всичко, което давам на децата. Опитала съм и него и много ми беше чудно кое е горчиво Rolling Eyes Даже сега специлно ходих да пробвам пак. Аз не понасям горчивия вкус и бих го усетила  Wink

Не съм забелязала Рали да е превъзбудена от Изопринозина, а тя пие относително често  Rolling Eyes

Мейдънли, тя е изписала 5 мл. от 125 мг-мовия. А дежурната изписа 2,5 мл. от 250 мг-мовия. Понеже и двете са в едно и също количество накрая - 60 мл. се получава, че тоя от 250 е 2 пъти по-концентриран и за 2 пъти повече приеми.  Wink
аз щях и за мономуклеозата да те питам дали сте изследвали, че много често тя е прична, а трудно се открива.

Родила ли е Шуши?  newsm78

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 16:54 от Vache

# 168
Ваче,в началото има наистина вкус на дъвка,но това е точно за 10 секунди.След това в устата ми е направо все едно съм изпила 5 течни аналгина.И минава поне едно 2-3 часа преди да ми се оправи вкуса . #Crazy
Дано да приеме нещата спокойно,че Матея изпадаше в див ужас като ме видеше с дозаторчето от Нурофена. Twisted Evil

# 169
Ваче, да, родила е Шуши - момченце, Бойко, 3050 гр. и 49 см. Simple Smile

# 170
Шуши, да ти е жив и здрав Бойко! На теб бързичко възстановяване!
Чакаме те тук да разкажеш как е минало!  Hug

# 171
  • София
Честит Бойко на Шуши! Жив и здрав да бъде! На Шуши бързо възстановяване!  Hug

Ваче,в началото има наистина вкус на дъвка,но това е точно за 10 секунди.След това в устата ми е направо все едно съм изпила 5 течни аналгина.И минава поне едно 2-3 часа преди да ми се оправи вкуса . #Crazy
Дано да приеме нещата спокойно,че Матея изпадаше в див ужас като ме видеше с дозаторчето от Нурофена. Twisted Evil

Нямам време от вчера да пиша, обаче... вярно  Shocked Shocked Shocked Аз понеже съм близвала, т.е. не съм хапвала от гранулките, та не съм разбрала... Обаче Ралка по принцип трудно взимаше лекарства и дали ще е Клацид, Нурофен или друго все се дърпа. Но напоследък пие другото, а на Клацида трудно се навива. Ясно защо е било. Аз съм го опитала мъничко и не ми е направило впечатление, че гранулките горчат  Sick и се чудех защо докторката все разправя, че е горчив  Rolling Eyes Wink

# 172
Честит празник,момичета! bg

Ани,аз засега съм си купила само масло от лимон и босилек и тях си слагам в дресинга на салатата.Смятам,че и портокал можеш да сложеш,стига да харсвате такива съчетания.Ние ядем предимно зелени салати и цитрусите добре се връзват.Аз исках рецептата за бисквититките от мюсли и ядки,извинявай,че още те тормозя с тези бисквити  Crazy

Бюти,може би е добре да си създадете някаква ритуна.Една и съща площадка всеки ден,съответно едни и същи деца,един и същ маршрут,такива неща.Разбира се така може да е сутрин,когато взимате кухнята например,а следобед  разнообразие.Така може би Лори ще е по-спокойна,знам,че децата обичат предвидимостта и се чувстват спокойни.Пробвали ли сте?

Чакаме Мартинче да се събуди и отиваме на разходка с много приятели.Той много обича,защото е център на внимание,пък и аз,защото все някой го занимава и не се налага да го гоня,както обикновено. Grinning

# 173
Честит празник, мили мамчета и сладки юнчета  bouquet

Честит Бойко на Шуши! Да расте здрав, засмян и послушен като батко си
  bouquet

Пао, точно така бях, не можех да се вдигна от леглото, добре че ММ е отпуска. До последно се надявах да ми мине без АБ, но не можа, почнах го и за 2 дни съм нов човек. Малкия също пие Клацид.
Нямам много време на компа, има опашка у нас Mr. Green

# 174
  • софия
Здравейте милички,
Много ми е мъчно като чета колко болни дечица и майки има, много бързо да им минава.
В групата на Дани са 8 деца и аз днес си го оставих вкъщи, яко вируси да плъзнали ooooh!На всичкото отгоре вчера на Витоша падна в едно езеро Shocked, до кръста, аз си съблякох панталона ботушите и му ги обух на него, как съм тичала надолу по чорапи не ме питайте добре че ми беше дълго якето, сега ми е смешно като се сетя hahaha , но вчера не ми беше.
Аз със Симона не можах или не поисках да се сприятеля с някоя майка, скучно ни е и на нас, казвате като се оправи времето по добре, ама аз като си помисля че ще завися по тези площадки не ми става много весело. Да не говорим че побеснявам като виждам че болните деца ги водят по площадките. И на мен м стана много почти 3 години вкъщи си седя, ама като знам колко ще ми е трудно с двете деца и на работа и Тони пътува, си кротувам.
Хайде отплеснах се Hug

# 175
И тук да честитя раждането на Бойко!  Hug Шуши,жив и здрав да ви е!

Ох,като ви чета колко болни има.... и ние сме болни! Tired От миналия понеделник каката започна една ларингитна кашлица,та даже до спешното ходихме една нощ,биха й урбазон.От събота е на АБ,но си кашля яко.... Надя пък от вчера сутринта е с температура,няма апетит(което е супер необичайно за нея),нервна е.... няма сополи и кашлица. Тъкмо си казах,минахме зимата без сериозно боледуване,ама ето,на.... и двете се изпотръшкаха...
Да им минава на всички,да се стопли,че да си имаме вече пролетно настроение  Heart Eyes

На всички много целувки,хубав ден!  bouquet

# 176
Здравейте,
уфффф болничките да оздравяват ,ето защо тези ясли и градини така ме плашат .... Sad
 Цвети ,ха ха и аз се посмях ,ама и се стреснах Hug Ужас,как падна това дете ? А за приятелставата -може би просто така се е получило при теб или не си искала! В днешно време не е лесно да създадеш нови приятелства ,а и често човек се лъже и доверява излишно...
Дидолинка ,Дара ми направи такъв спазъм и също й биха Урбазон ,но да ти кажа тази кашлица аз излекувах със Синекод капки 4 дни и след това сироп за влажна кашлица ! Въпрекиче много педиатри казват ,че Синекода подтиска кашлицата ,аз така се справих и не стигнахме до антибиотик! Разбира се ,послушах майка с 2 деца ,минала през какво ли не ! Дано скоро и двете се оправят! Hug
Аз днес съм много доволна -доплатихме си морето ,та живи и здрави ,да идва вече лятото! Laughing
И другото е ,че днес и взехме обувки на К и К за 36лв.-пролетни ,много са й добре ! Но мисля и едни тънички маратонки или кецове евтинки за парка ,че ги съсипва! Тя изведнъж порастна на височина всички й станаха малки!
Сега като се наспи ,отиваме пак в пясъка да се ровим -голям фен му е ! Laughing

# 177
Здравейте.
Не можах да изчета всичко назад, но да пиша поне докато единия спи..
 Тези дни ми идва да хвана гората...

Нико и Борис също са болни. Днес Нико  е по-добре, но сега Борис се опитва да кашля. Закрепихме положението с физ.разтвор и Хустагил (сироп от мащерка), но такива лиги се точат от Нико, че се върнахме в бебешкия период с лигавниците...
Толкова му е скучно, вчера ходихме малко на разходка, че то не се издържа в нас. В събота го оставихме на баба му за през деня, но как се справили не знам... обаждаха ми се няколко пъти по телефона и той плаче- що за садизъм не зная..  Rolling Eyes
Виждам, че и други много болни има- бързо оздравяване..  Heart Eyes

И ние нямаме постоянна компания. Нещо не се сприятелих с майките по градинките, а колежките, с които се виждаме по принцип не са ми толкова наблизо... Sad

Еми..явно няма да успея да напиша....  ooooh!

# 178
Привет.
Аз така на бързичко да вляза....., че пак нямам време за форума.

Наистина пак има много болни май. Йоана и тя понакашля няколко дни, но само сутрин или ако е бягала много. Една такава влажна кашлица. Иначе пък спи спокойно. Дано не се влоши де.

Гледам за скуката си говорите. Ние също си нямаме кой знае каква компания. С комшийчето уж се заиграваха, но напоследък нещо не се разбират. Уж имат само 4 месеца разлика, но се усеща.
На Йо й е по-интересно с по-големи деца и когато сме с такива е направо рай. Има ли обаче по-малки бебета и тя се вкисва.
В последно време на мен най-много ми допада да си излизаме двечките. Ми тя вече се държи като голям човек. Предната седмица ходихме на вечеря само аз и тя, ми супер ми беше. Също голямо удоволствие е да пазарувам с нея.....  Heart Eyes Определено не ми стига времето, в което сме заедно (двете или тримата).

Сега съм на вълна втори рожден ден. Решила съм и кръщене да правя, та от сега планувам къде, кога и как, защото искам и моите родители да присъстват. Дано успея да съчетая всичко и най-вече да мине спокойно за Йоанката.

От мен за сега толкова.
Бързо оздравяване на всички болнички.

# 179
  • Sofia
Не мислех да пиша, обаче, Деска, много мило ми стана, като прочетох как си ходите заедно с Йоанка! Simple Smile Това си е да имаш момиченце, да си правите женски неща заедно.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт