Слънчицето весело напича, а Юнчето навън щастливо тича!

• 35 703
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Да.40 дена еднолично могат да издават ЛЛ и още 20 с комисия, за една година общо 60 дни-  за мен и двете деца,след тия дни са неплатени.Андон сега като се прибра от ясла го гледам и него с две хубави пъпки та заедно ще я караме,поне няма да хабя други болнични за него Simple Smile

# 586
Ей за този лимит в болничните не знаех, понеже няма начин да отсъствам толкова дни в годината (освен ако не съм по майчинство и да реорганизирам работата). А бе не се е и налагало де! Айде честито и за Андон!  Wink

# 587
Привет.
Влизам с лоша новина, но ще споделя.
Бебчетата са били 2. Едното е спряло да се развива почти в самото начало, а второто преди около седмица. Голям и хубав ембрион, много добре нарастнал за седмицата в която е  спрял да се развива, но уви. Аз нямам ни болки, ни кървене. В петък ще  е кюртажа и така ще запиша в историята си 3 загубени бебета. Жалко...........

Съжалявам, че ви натоварвам

# 588
Деси, съжалявам че точно по този начин се развиха нещата.  Sad  Но всяко зло за добро. Знам че ще си износиш здраво бебче и то в момент в който вие си планирате! Прегръщам те!  Hug

# 589
Деси, прегръщам те, миличка.........  Confused Съжалявам, че ви се случва това, в такива случаи не знам какво да кажа, освен да имате кураж и в подходящия момент да гушнете едно здраво и хубаво бебче  Hug

# 590
Дес,  Hug Не знам какво да кажа...

# 591
  • София
Деска, миличка, прегръщам те!!! Hug Confused Ще ти го кажа, защото минах по тоя път. Щом така се е случило, така е трябвало да стане. Природата си знае работата!!! Нелепо ти звучи сега, но е истина. Кураж! След кюртажа ще мине време и всичко ще се нареди както го искате!

Криси, лежи си, не е добре да мърдаш, а няма и да можеш много  Confused Ваготила се ползва за всякакви разязвявания по лигавиците, вкл. вагинално. Аз тогава търдех Гранофорин, ама това е по-добро, намери си го и ще видиш, че е ефикасно. Аз се мъчих докато не ми го казаха. То просто изгаря раничката и прекратява разязвяването.

# 592
Ваготила мисля го спряха от производство. Ако имаш познат зъболекар може да ти намери известно количество. Наистина е много добър.

# 593
Деска,и аз не знам какво да ти кажа...божа работа,понякога сме безсилни  Hug

Ваче,то да лежа и да не мърдам,ама днес съм с големия, а на него му е добре и хич не му личи, че е с шарка  Rolling Eyes,а аз съм вдървена едвам стоя.

# 594
Пууууу, Десе.... ужасно е чувството, скоро го изпитах  Sad

Много прегръдки от нас, не го мисли много, но ти си имаш Йоанка, която много бързо ще те накара да забравиш лошата случка. Само напред миличка  Hug Hug

# 595
Деси,съжалявам. Confused  Hug

# 596
  • София
Ваготила мисля го спряха от производство. Ако имаш познат зъболекар може да ти намери известно количество. Наистина е много добър.

Еее, аман! Те и хубавия амидофен спряха, за да ни набутат парацетамола, към който вече привикнахме Confused

# 597
  • софия
Деска Hug,много съжалявам. Sad
Криси да ви минава леко Praynig
Аз махнах памперса на Мона, вкъщи си казва,но на вън се заиграва и забравя,понякога и вкъщи,е аз от 2 дни съм го махнала, ще видим, лошото е че др. седмица сме в Гърция, май неподходящ момент съм избрала, но повече няма да го върна.

# 598
  • София
деска, ужасно ми е мъчно Cry Cry Cry  Много прегръдки и кураж от мен Hug

Браво на махналите памперсите.
Ние във всичко ще сме последни май Rolling Eyes (не че има състезание, де)

# 599
Деска, миличка, прегръщам те!!! Hug Confused Ще ти го кажа, защото минах по тоя път. Щом така се е случило, така е трябвало да стане. Природата си знае работата!!! Нелепо ти звучи сега, но е истина. Кураж! След кюртажа ще мине време и всичко ще се нареди както го искате!

Знам, Ваче, защото за последните 3 години, това ми е втори аборт. Вярно, че природата си знае работа,  но пък съдбата взе много често да ме изпитва май.

Благодаря на всички за милите думи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт