Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 305 973
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, червенокоски!Включвам се в темата с едно питане ... има ли сред вас, някой, който се е боядисвал с GARNIER NUTRISSE 76?И да е имало, сега вероятно е в дилема като мен към какво да посегне, тъй като този цвят от серията го спряха преди 2 месеца.Онзи ден се боядисах, ноооо ужас, резултата едва не ме разплака.Взех на CRAMER COLOR цвят 645, но както и друг път съм се убеждавала, техните бои дават много ярък, неестествен цвят, а в корена е направо ад.Бившата ми боя не беше скъпа, нито професионална, но беше естествена и получавах ежедневно въпроса дали се боядисвам, и ако да с какво.Ще се радвам ако някой може да помага с естествен, медено - червен цвят ...
Аз се боядисах с garnier olia - intense red copper (6.46) и получих това медено червено
Скрит текст:
Не знам дали става въпрос за нещо подобно, просто споделям  Simple Smile

# 361
  • Варна
Здрасти от мен Simple Smile
Да знаете много съм раздвоена! Харесвам се с ярко червена коса, но след като ми падне боята ефекта е уникален  Joy Косата ми е неопределен цвят, който знам че няма да видя друга с такъв! Стои готино, но тъмните корени ме дразнят.. нямам и идея каква боя да търся за да получа такъв цвят. Погледнете!

http://oi59.tinypic.com/2qscmk9.jpg

Да имате идеи?

# 362
Здравейте дами!И аз от скоро се присъединих към клуба на червенокоските, ноооо след всяко боядисване се разочаровам все повече и повече.Косата ми беше кестенява.След първото боядисване стана доста по-тъмна с червен отенък.След това пробвах друга боя но нямаше разлика.Въпроса ми е такъв, каква боя и какво да направя за да получа този цвят?

МОЛЯ ВИ ПОМАГАЙТЕ!

Здравей, аз съм с такъв цвят (може би съвсем леко по-тъмен). Основата ми беше оранжева и стана от първия път. Прави ме фризьор с Кюн 8.66

8.66 ама от коя серия? Tinta color или Semi color?

# 363
  • София
Здравейте, червенокоски!Включвам се в темата с едно питане ... има ли сред вас, някой, който се е боядисвал с GARNIER NUTRISSE 76?И да е имало, сега вероятно е в дилема като мен към какво да посегне, тъй като този цвят от серията го спряха преди 2 месеца.Онзи ден се боядисах, ноооо ужас, резултата едва не ме разплака.Взех на CRAMER COLOR цвят 645, но както и друг път съм се убеждавала, техните бои дават много ярък, неестествен цвят, а в корена е направо ад.Бившата ми боя не беше скъпа, нито професионална, но беше естествена и получавах ежедневно въпроса дали се боядисвам, и ако да с какво.Ще се радвам ако някой може да помага с естествен, медено - червен цвят ...

Аз се боядисвах години с тази боя. Сега си купи новата на Гарние - Олиа, само че интензивно червено - 660. Доволна съм.

# 364
Аз влизам да съобщя, че излизам от групата на червенокоските... колкото и да не ми се иска. Не ми задържа цвета косата и това е .. Но се изтощава страхотно Sad. За прокотола - боядисвам се с Наши.

Сега вече съм отново блондиннка, и по външност и по дух Simple Smile)(

# 365
От 15-16 години съм червенокоса и никога няма да си сменя цвета. Блондинки и брюнетки бол, а колко са червенокоските? Grinning

С ежемесечно боядисване и постоянство цвета се насища и в един момент дори и да се прескочат 2-3 месеца боядисване, червеното си стои. червенокоските са някакси...по-екзотични и винаги привличат погледите.  Peace

Това е моят цвят http://asia788.snimka.bg/other/razni.815520.33058502

# 366
Здравейте, Mo0onllight, да те попитам върху каква основа се боядисваш с Olia и траен ли е цвета, защото аз целя точно този цвят и почти го постигам, но се правих с Chifelli 7.44 и цвета е много нетраен, освен това на 5 птъста от корена е точния цвят, а надолу стана много тъмно, надолу косата ми беше по светла от корена с поне три тона. но боядисана с безамонячна и съм на петна леко, но почти не се забелязва. Това което ми се иска е да е по равномерен и траен цвета, но е време и да сменя шампоана, защото е за обем и има сулфати и може би за това се измива толкова бързо.
Вие какви шампоани за да се задържа по-дълго цвета ползвате и дали ще ми покрие и изсветли по тъмните части Olia или трябва да обезцветя с Decolor time първо?
Някой от вас слагал ли е Olia след деколор.

# 367
Искам да видя как ще ми седи червена коса, може ли да ми кажете някоя боя за коса или нещо подобно, с което да се боядисам, но да се изтрие след около 6 измивания на косата?

# 368
  • Варна
Искам да видя как ще ми седи червена коса, може ли да ми кажете някоя боя за коса или нещо подобно, с което да се боядисам, но да се изтрие след около 6 измивания на косата?

зависи дали искаш да получиш червен отенък или ярък цвят Simple Smile за отенъка има разни оцветяващи балсами, но ярък цвят няма как да получиш

# 369
Здравей Krystal01 може да се направиш единствено с оцветител както ти е написала miss_mims_89, защото след трайна боя няма как да си върнеш естествения цвят, а това което ще постигнеш с оцветител зависи от естествения ти цвят, но при всички положения няма да е много ярко, а по-скоро отенък, но за пример ако си тъмно руса или руса може да се получи доста ярко, аз имам приятелка която се прави с Хербъл Тайм на Роза Импекс и се получава, но зависи много от основата ако си кестенява ще стане съвсем лек отенък. Също може да пробваш и с шампоан оцветител има ги в Елитис, голям избор от червени нюанси, мисля че са два вида на Марион и Мулти Ефект.
Simple Smile

# 370
Здравейте, Mo0onllight, да те попитам върху каква основа се боядисваш с Olia и траен ли е цвета, защото аз целя точно този цвят и почти го постигам, но се правих с Chifelli 7.44 и цвета е много нетраен, освен това на 5 птъста от корена е точния цвят, а надолу стана много тъмно, надолу косата ми беше по светла от корена с поне три тона. но боядисана с безамонячна и съм на петна леко, но почти не се забелязва. Това което ми се иска е да е по равномерен и траен цвета, но е време и да сменя шампоана, защото е за обем и има сулфати и може би за това се измива толкова бързо.
Вие какви шампоани за да се задържа по-дълго цвета ползвате и дали ще ми покрие и изсветли по тъмните части Olia или трябва да обезцветя с Decolor time първо?
Някой от вас слагал ли е Olia след деколор.

Здравейте! На мен лично олията ми допадна, защото наистина не изтощава толкова косата, но от към трайност не е нищо особено, цвета се отми на третата седмица, но ми поизсветли косата с 1 тон след като започна да се отмива, даже фризьорката ме пита дали не съм се правила с блондор преди червеното  Grinning но при всеки е индивидуално, една приятелка се боядиса с нея преди повече от месец и имам чувството, че цветът й не е мръднал... Боядисвам се на основа 7 и цвета ми хваща без проблем, но и при мен все така се получава с боите - корените светли, дължините - тъмни  Laughing Може да пробвате боята, но поне в началото определено няма да има кой знае колко изсветляващ ефект и едва ли ще направи цвета равномерен в корените и по дължините. Иначе ползвам най-обикновен шампоан за боядисана коса на balea professional и за сега съм доволна  Wink

# 371
Здравейте червенокоски  Crazy и аз исках да постигна наситено червен цвят без да си изсветлявам косата,купувах скъпи бои с надеждата че ще се получи моя цвят.....и в едно магазинче без да искам видях прословутите прахчета на евтерпа и си казах защо пък не и сега мога да кажа,че открих боята за моята коса.Нито ми я изтощи,нито нищо....доволна съм!...и хубавото е,че като почне да пада самия цвят става по светъл  Party

# 372
  • Варна
Здравейте!

Аз пък смених боята понеже имам 3-4 месеца да експериментирам преди моят мъж да се върне. Взех си Colorado red на WELLAton и смея да твърдя, че ми се получи добре, като изключим това, че не ми стигна боята и не успях да покрия цялата коса.На първото измиване не видях дори розова вода да пада в банята, което ме учуди! Следващият път съм решила да взема другият цвят червено, защото това леко рижавее и отива към кафеникаво. Боята е хубава!

# 373
  • в.преслав
Аз пък мисля следващият път да се боядисам с боя на Лакме.Хареса ми много оцветяващият шампоан и искам да изпробвам и боята.Дано само съм си уцелила номера,че иначе ще стане мазало. Mr. Green
  Успях и почти да изрежа русото,че постоянно ми избива под боята.А и постоянните маски с масла и тривитаминол много бързо ми смъкват боята,но няма как...трябва малко да я подхрана и позасиля.

# 374
Здравейте отново. Simple Smile
Страшно много харесвам цвета на Amy Adams,

според вас на какъв номер отговаря, порових се доста и се оказва, че е някаква сложна колористка комбинация, но според мен е 8,43 или 7,43. Моля препоръчайте ми проф. боя която да има този цвят и която да мога да купя от някоя по-голяма парфюмерия, защото не искам да поръчвам по интернет. Мислех си за тази гръцката която продават в Елитис, но не съм сигурна дали е качествена, даже не знам точно името на марката, но не е Farcom. В момента живея в В.Търново тук има само Елитис и DM, но мога и до Русе да отида, ако някой се сеща къде може да се купи проф. боя ще съм му много благодарна ако сподели.
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт