Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря боите на Elea?
Как да избера подходяща боя за коса, за да постигна нюанси на портокал, като същевременно се съобразя с тънкия си косъм?
Как мога да освежа цвета на косата си, ако не мога да намеря боята "BES"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря боите на Elea?
-
Как да избера подходяща боя за коса, за да постигна нюанси на портокал, като същевременно се съобразя с тънкия си косъм?
За преминаване към нюанси на портокал се препоръчва италианската боя "BES". Това е много топъл, свеж и приятен цвят. Може да се поръча през фризьорски салони. При тънък косъм е важно да се консултирате с фризьор за избора на боя, тъй като някои процедури могат да повредят косата. Можете да разгледате каталозите на различни производители, като „BES“ или други, които предлагат нюанси на портокал, за да намерите подходящата боя за вас.
-
Как мога да освежа цвета на косата си, ако не мога да намеря боята "BES"?
-
Как мога безопасно да променя цвета на косата си от платинено русо към червено, без да причиня щети?
-
Как мога да поддържам и запазя цвета на червената си коса за по-дълъг период от време?

Косата ми е неопределен цвят, който знам че няма да видя друга с такъв! Стои готино, но тъмните корени ме дразнят.. нямам и идея каква боя да търся за да получа такъв цвят. Погледнете!
. За прокотола - боядисвам се с Наши.

и аз исках да постигна наситено червен цвят без да си изсветлявам косата,купувах скъпи бои с надеждата че ще се получи моя цвят.....и в едно магазинче без да искам видях прословутите прахчета на евтерпа и си казах защо пък не и сега мога да кажа,че открих боята за моята коса.Нито ми я изтощи,нито нищо....доволна съм!...и хубавото е,че като почне да пада самия цвят става по светъл