Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 306 004
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
На мен ми се струва, че това е ягодово русо?

# 376
Момичета, искам да ви попитам (може и да сте коментирали вече) - използвали ли сте оцветяваща маска? Вчера бях на фризьор в мола на Стамболийски и ми сложиха някаква такава, от която косата ми направо блесна  Heart Eyes Но не запомних марката, беше в бяло шише с помпичка, но само това помня, а бих искала да си я купя. Ще съм благодарна ако споделите впечатления и предложения.   bouquet

# 377
Здравейте, червенокоски!Включвам се в темата с едно питане ... има ли сред вас, някой, който се е боядисвал с GARNIER NUTRISSE 76?И да е имало, сега вероятно е в дилема като мен към какво да посегне, тъй като този цвят от серията го спряха преди 2 месеца.Онзи ден се боядисах, ноооо ужас, резултата едва не ме разплака.Взех на CRAMER COLOR цвят 645, но както и друг път съм се убеждавала, техните бои дават много ярък, неестествен цвят, а в корена е направо ад.Бившата ми боя не беше скъпа, нито професионална, но беше естествена и получавах ежедневно въпроса дали се боядисвам, и ако да с какво.Ще се радвам ако някой може да помага с естествен, медено - червен цвят ...

Аз се боядисвах години с тази боя. Сега си купи новата на Гарние - Олиа, само че интензивно червено - 660. Доволна съм.

Не е ли прекалено наситено червен този цвят?

# 378
  • София
Здравейте, червенокоски!Включвам се в темата с едно питане ... има ли сред вас, някой, който се е боядисвал с GARNIER NUTRISSE 76?И да е имало, сега вероятно е в дилема като мен към какво да посегне, тъй като този цвят от серията го спряха преди 2 месеца.Онзи ден се боядисах, ноооо ужас, резултата едва не ме разплака.Взех на CRAMER COLOR цвят 645, но както и друг път съм се убеждавала, техните бои дават много ярък, неестествен цвят, а в корена е направо ад.Бившата ми боя не беше скъпа, нито професионална, но беше естествена и получавах ежедневно въпроса дали се боядисвам, и ако да с какво.Ще се радвам ако някой може да помага с естествен, медено - червен цвят ...

Аз се боядисвах години с тази боя. Сега си купи новата на Гарние - Олиа, само че интензивно червено - 660. Доволна съм.

Не е ли прекалено наситено червен този цвят?

Ами за мен не е прекалено наситен.
В палитрите, а и на кутията цветът е показан върху бяла коса. Което не се получава реално върху моята коса, която все още не е побеляла изцяло, въпреки че натам се е запътила.

# 379
И аз след дълго отсъствие ще следя темата. Боядисвам се със 7/4 на Гарниер,но основата ми е по-тъмна и става по-скоро червено,отколкото цвета,който е на картинката и искам да постигна. Мисля да пробвам 8/43 на Лореал,професионална и се чудя дали ще се получи добре.
Май и аз искам да постигна цвета на Amy Adams,не че от снимката става много ясно. Искам светло-конячен цвят и наситен.

# 380
А някой пробвал ли е боята за коса на FARCOM - гръцките бои?И специално червената гама?

# 381
Не съм я пробвала, но съм чувала хубави отзиви за нея, все аха да я пробвам и цвета, който искам го няма в каталога, но съм пробвала други неща на Farcom и съм много доволна от шампоана на SERI за боядисана коса, боята Echо и маската на Echo с зехтин.
А колкото до Еми Адамс, така мечтания цвят се води  Медно Златисто Средно Русо, но го има само  при проф. бои и то не всички, вчера прерових магазин Елитис сигурно съм стояла един час и не намерих този цвят, имаше го само в каталога на Lorven Paris, но не и в наличност, та си взех това:

Ще видим какво ще излезе, но със сигурност няма да изсветли много тъй като дори не пише колко % е оксиданта, но вероятно е 6%, за следващия път съм се спряла на 8.43 на Voila Creme-Italy: http://i58.tinypic.com/20f3x5g.png

ще се радвам на отзиви ако някой я е ползвал. Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 19:09 от nevi90

# 382
Здравейте,мацки!
Имам голямото желание да се присъединя към червенокоските и имам нужда от вашите съвети как да постигна желаният цвят. Косата ми е тъмно кестенява,боядисана един-единствен път с Продиджи 5 смес от 5.50 и 6.60-не ме питайте защо това ми се стори добра идея,нямам представа  Rolling Eyes резултата е никаквъв естествено. Искам да постигна хубав тъмно меден цвят,възможно ли е?
П. С. Кърмачка съм,ако има някакво значение.

# 383
Някой пробвал ли е мус боя 388 на шварцкопф  , на тъмна коса , да сподели какво се е получило?

# 384
  • Sofia
Някой пробвал ли е мус боя 388 на шварцкопф  , на тъмна коса , да сподели какво се е получило?

Да предният месец бях точно с нея. Нещо не ми хареса, стана прекалено тъмно и после се поизми и се показа цвета от предната ми боя. Не ти препоръчвам. Сега смесих на и   Mr. Green
 - Palette deluxe 880
 - Palette color creme N12

Още не ми е изпръхнала косата, но пак ми се струва тъмничко за моя вкус...трябваше да взема най-светлото русо...  #2gunfire #Cussing out

# 385
Чудих се защо нямам отговор и когато си прочетох поста разбрах-на такъв некадърно зададен въпрос и аз не бих отговорила Confused Rolling Eyes
Както и да е,ще направя втори(надявам се успешен) опит. Както и по-долу казах на тъмно кестенявата си естествена коса направих огромната глупост да сложа една безамонячна мацаница,резултата от която е мааалко по-светло кестеняво с червеНИКАКЪВ оттенък. Харесах си 77/43 на Wella Koleston и сега съм в чуденка как да постигна този цвят(или една идея по-тъмен) без да си съсипвам тънката косица. Не ми се обезцветява,защото косата ми доста лесно цъфти. Като краен вариант обмислям кичури и после боядисване. Дали ще се получи ако направя няколко маски с ампули витамин С и бебешки шампоан за да падне скапаното Продиджи и после боядисам или да не се мъча и да си запиша час за кичури? Ако някоя от вас е пробвала този цвят на подобна основа ще съм много благодарна да сподели как го е постигнала Praynig
 http://www.za-kosa.com/wella-professionals/koleston-perfect-77-4 … eno-zlatisto.html ето цвета.

# 386
  • Пловдив
Чудих се защо нямам отговор и когато си прочетох поста разбрах-на такъв некадърно зададен въпрос и аз не бих отговорила Confused Rolling Eyes
Както и да е,ще направя втори(надявам се успешен) опит. Както и по-долу казах на тъмно кестенявата си естествена коса направих огромната глупост да сложа една безамонячна мацаница,резултата от която е мааалко по-светло кестеняво с червеНИКАКЪВ оттенък. Харесах си 77/43 на Wella Koleston и сега съм в чуденка как да постигна този цвят(или една идея по-тъмен) без да си съсипвам тънката косица. Не ми се обезцветява,защото косата ми доста лесно цъфти. Като краен вариант обмислям кичури и после боядисване. Дали ще се получи ако направя няколко маски с ампули витамин С и бебешки шампоан за да падне скапаното Продиджи и после боядисам или да не се мъча и да си запиша час за кичури? Ако някоя от вас е пробвала този цвят на подобна основа ще съм много благодарна да сподели как го е постигнала Praynig
 http://www.za-kosa.com/wella-professionals/koleston-perfect-77-4 … eno-zlatisto.html ето цвета.

Здрасти, този цвят на тъмно-кестенява основа без изсветляване според мене няма как да стане.Преди известно време си го бях докарала точно такъв без да искам, като първо се обезцветих с изсветлител на БЕС - косата ми беше боядисана в тъмно кестеняво /смятай черна коса/.Резултатът от обезцветяването беше някакво адски гадно жълто - рижаво.После отгоре лепнах цвят "Карамел с шоколад" на Велатон и стана точно такова.Но тези цветове са трудни за постигане и на всяка коса интезитета на боята е различен.За сигурен резултат ако искаш посети фризьор.Между другото аз съм с жълт подтон на кожата и с този цвят изглеждах като болна от жълтеница.Бързо беше сменен.

# 387
 SadТака се надявах на друг отговор... Като се сетя какъв цъфтеж падна като махах черното Confused Добре де,а ако ползвам по-голям процент окислител? Да речем 12%? И по-тъмен резултат като този също ме устройва http://www.za-kosa.com/wella-professionals/koleston-perfect/spet … uso-cherveno.html

# 388
  • Пловдив
Това второто на естествена коса е постижимо според мене.Мисля, че с добра боя ще ти се получи.Но пак всяка боя на всяка коса действа различно.Казвам го след безброй много експерименти - и на фризьор и в домашни условия.Ако искаш най-добре се консултирай с фризьор, ако не за боядисване, поне да те насочи каква боя с какъв окислител да си вземеш.Дано съм ти помогнала поне малко.

# 389
Тъй като фризьорката ми нямаше свободни часове за тази седмица, а много ми беше паднала боята, днес си взех от Лили ето тази боя. Много добре покрива, обаче трудно се отмива, ако попадне върху кожа. Добре се получи, отива ми, но е по-тъмно от това, което принципно съм и по-светло от снимката... Само се чудя дали следващия месец, като дойде време за боя ще ме хване нещо медено като Олията на Гарниер 6.46...  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт