Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 306 023
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 795
Извинявам се,че питам отново,но някоя от вас ползвала ли е Palette Perfect Care Color?Бях пуснала такава тема,но няма нито един отговор  Sad

# 796
Преди около 3 седмици се боядисах с Колестон на Вела, номер 7.44. Е, такова чудо не ми се беше случвало никога. Боята явно е силно пигментирана и ми трябваха над 15 измивания, за да спре да "пуска" цвят. Оцвети ми всички кърпи вкъщи Simple Smile Като цяло цвета се оказа твърде червенеещ и вместо рижава станах ярко червена. Сега ще махна този цвят с деколора на Дева и ще взема друг номер, защото това червено не ми отива никак.
И аз съм от феновете на оранжевия цвят. Доста съм се боядисвала с тази боя на Вела. Цвта се ормива бързо. Според мен не си хаби косата с този деколор. След 4-5 измивания цвета ще изсветлее сам. А що се отнася до оцветяването на кършите, изпират се лесно.

Няма да се отмие толкова лесно. Консултирах се и с фризьор. Тъпото е, че в корените е червена, а по дължините медена и стои отвратително, най-вече защото червеното не ми отива. Сега ще изчакам 1-2 седмици и ще отида на фризьор.
Това е цветът, който искам да постигна:

Скрит текст:
Скрит текст:

# 797
Благодаря за споделената информация от IvFashion, сега свалям боя. На първо мазане ми смъкна около 2 тона, вече съм  тъмно рижава. Мисля да направя още една маска , още малко да я изсветля и тогава да я боядисам с Lorven 9.22 . Имам въпрос към Ro6avKa , при положение че ще сваля тъмно червената боя при първото боядисване пак ли да направя както ме посъветва - "първо дължините с окислител 30 , стоя така 30 минутиПосле корените с окислител 20 стоя още 30 мин. Това при първо боядисване за да стане цвета, а после нормално първо корените после дължините аз си правя корените и дължините с 20 или 25 зависи какво имам в момента"
Ако не с кой окислител да се направя? И също косата ми е до средата на гърба една боя стига или не? Съжалявам за въпросите , до сега винаги  фризьор ме е  боядисвал Embarassed но след несполучливите му опити да ми направи желаният от мен цвят поемам нещата във свои ръце  Grinning

Извинявам се за закъснението сега влизам. Попринцип всеки път когато се нанася по светъл цвят , а отдолу е имало по- тъмен е по добре пъров дължините. Защото те са попили повече от тъмната боя така да се каже. (Това при боядисвания в домашни условия от хора които не са завършили колористика. Един колорист ще оправи разликата с окислители и нюански ама толкова не съм напреднала в самоубочението  Mr. Green)

# 798
Caipirinha и аз харесвам точно този цвят и преди години ми се получаваше супер с рилкен и още една боя на която не помня името,някаква професионална италианска ли беше,гръцка ли.. Рилкен не съм виждала мноого отдавна. Сега само сменям какви ли не бои и не става баш така. Последните 3 месеца се боядисвах с Матрикс 7/44 май беше,става хубав цвят и трае 3-4 измивания. Трябва два пъти месечно да се боядисвам,за да е както трябва. С Лореал преферънс същата работа-хубава лъскава коса с блясък до второто измиване...Сега тези дни с Гарние 7/40 ще се боядисам,разлика в трайността с другите бои не виждам,а с Гарние най-хубав ми става цвета май.

# 799
  • Бургас
Има ли някой отзиви за този цвят на Wella Koleston 55-65?
http://www.za-kosa.com/koleston-perfect-55-65-intenzivno-svetlo- … etov-mahagon.html

# 800

Прекрасен, искам и аз такъв  Sick

# 801
  • Варна
Здравейте мили дами, имам малък проблем от ноември месец се опитвам да придам на косата си червен цвят, но не тъмно а светло червено. Проблема е там, че фризьорката ми си правеше каквото си пожелаеше с мен и цвета ми и само ми взимаше парите напразно. Загубих много месеци и много пати по фризьори и без успех.... вече се натъжавам много и се депресирам от идеята, че няма да постигна желания цвят... Моля ви дайте ми съвет за някаква боя която е добра и ще покрие кестенявата ми /тъмно червена коса... П.С. не искам да и прилагам блондор, защото ще се съсипе съвсем косата ми... Ако искате снимки на сегашния ми цвят и този който целя да постигна, кажете ми и ще ви изпратя. Благодаря предварително за отговорите. Извинявам се ако подразня някой с тази тема, но изчетох доста и не намерих отговорите, които са ми нужни.

Аз съм ярко червена от почти година Simple Smile https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/ … fc3c03e2f25813868
ползвам Salerm mix и съм страшно доволна Wink

# 802
  • София
Преди около 3 седмици се боядисах с Колестон на Вела, номер 7.44. Е, такова чудо не ми се беше случвало никога. Боята явно е силно пигментирана и ми трябваха над 15 измивания, за да спре да "пуска" цвят. Оцвети ми всички кърпи вкъщи Simple Smile Като цяло цвета се оказа твърде червенеещ и вместо рижава станах ярко червена. Сега ще махна този цвят с деколора на Дева и ще взема друг номер, защото това червено не ми отива никак.
И аз съм от феновете на оранжевия цвят. Доста съм се боядисвала с тази боя на Вела. Цвта се ормива бързо. Според мен не си хаби косата с този деколор. След 4-5 измивания цвета ще изсветлее сам. А що се отнася до оцветяването на кършите, изпират се лесно.

Няма да се отмие толкова лесно. Консултирах се и с фризьор. Тъпото е, че в корените е червена, а по дължините медена и стои отвратително, най-вече защото червеното не ми отива. Сега ще изчакам 1-2 седмици и ще отида на фризьор.
Това е цветът, който искам да постигна:

Скрит текст:
Скрит текст:

Caipirinha, не ми се отварят снимките ти, но щом се правиш със 7.44 предполагам какво искаш! Аз също много харесвам цвят тип "ръжда". От известно време се боядисвам с тази

http://www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/boya-majirel-60-ml 7.44
и съм много доволна!
 Нямам абсолютно никакъв проблем с остатъчното пускане на цвят по кърпите, което си е постижение за червена боя!
 За съжаление в момента не мога да кача снимка тъй като вчера, минавайки през една аптека видях на Лореал преферънс подобен цвят и в бързината я грабнах, тъй като в момента съм с малко бебе и нямам време да отида и да си  взема Majirel-а ! Боядисах се снощи и за пореден път се зарекох, че непрофесионална боя на Лореал повече няма да си купя! Техния цвят се води "манго" и е много странен, хем е оранжев, обаче със силно изразен червеникаво-розов нюанс!
Мой съвет-не си гори косата! Щом са минали 3 седмици, направо действай с нова боя!
Дано съм ти била полезна!

# 803
  • Бургас
Днес си купих една италианска боя ING http://www.nisea-bg.com/browsepic.html?iid=6515&image=http:/ … es/items/6518.jpg до сега не бях я срещала, продавачката беше доста въодушевена да видим. Взех номер 5.56 води се венецианско червено не намирам каталог в нета  newsm78 нещо като червено-виолетово е. Такова е http://www.esteticaunghiediscount.it/dettagli.asp?sid=3892180722 … &categoria=28
 Имаше и друго което ми се понрави беше 7.62 но за мен е прекалено светло. Някой случайно да има отзиви за боята, че аз ще се боядисвам чак към края на месеца и да знам все пак какво да очаквам или да купувам друга. Laughing

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 16:46 от kloie

# 804
Здравейте,и аз да се включа към червенокоските (от скоро )

# 805
Извинявам се,че питам отново,но някоя от вас ползвала ли е Palette Perfect Care Color?Бях пуснала такава тема,но няма нито един отговор  Sad
Какво ли не пробвах, като техни серии и нищо не ми допадна. Много,много силни са им боите, изсушават косата направо от скалпа. Sad

# 806
Благодаря ви!  Rolling Eyes

На мен пък много ми се иска да постигна този
Скрит текст:
цвят, ама вече се отчайвам.

Другия път мисля да пробвам с Арома 27, но силно ме съмнява че ще се получи...

Ако някой има други идеи, нека помага !??

И аз да попитам...как се постига този цвят?Някакви предложения?

# 807
  • София
В боите на Индола има едно червено с виолетов оттенък, 8.77х.

# 808
В боите на Индола има едно червено с виолетов оттенък, 8.77х.

няма ли да стане много тъмно?  Rolling Eyes

# 809
  • София
Зависи и колко време се държи върху косата. Миналото лято исках да пробвам 7.67, защото бях на вълна лилаво червено, но се оказа, че вече не се предлага този цвят. Жената в магазина предложи да се комбинират 8.77х и 6.66х, за да се получи нещо по-балансирано.

Общи условия

Активация на акаунт