Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 306 036
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 780
Интересно, в какво количество и как го прилагаш "в действие"? Grinning
Ето я темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=649488.0;topicrefid=20
След неуспешен опит да стана тъмно кестенява (получи се черно) свалих почти цялата боя с 4 процедури. Косата ми изглеждаше много добре и  имаше страхотен блясък.
  При мен стана бързо.но се бях боядисала само веднъж и боята беше без амоняк.

# 781
Аха, благодаря, че гледам аз, разглеждам, в каталога я нямаше, а на кутийката отвсякъде кафяво...  #Crazy

Взех си в крайна сметка Prodigy нa L'Oreal 6.60, силно се съмнявам, че нещо ще стане, но поне е безамонячна, пък следващия път с тази на Арома, че и бързо падал Лореала доколкото разбрах...
Мислех БЕС, ама не ми се чакаше тази доставка, че казаха покрай 3-ти чак на 4, 5 щяла да дойде...   Close

След няколко неуспешни опити да стана виолетова мисля пак да се боядисам червена.Гледах каталога и много ми хареса този цвят!При теб получи ли се?Доволна ли си?

Aми... имаше лека промяна, но определено не се получи цвета който ми се искаше.
Скрит текст:

ПП: Даже на снимката  цветът изглежда леко по- светъл, заради светлината.

# 782
Хубав цвят!  girluu

# 783
  • Варна

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДАМИ! НЕ Е ЛЕСНО ДА СИ ЖЕНА, НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ И ГОРЕ ГЛАВАТА!

# 784
Хора, една приятелка се боядисва с една боя Color time, на Aroma е. Ама всичките и цветове са хубави. Последно я питах с какъв цвят е и тя каза с №69, copper passion, на същата боя. Знаете ли къде се продава? Аз не съм я виждала. В сайта на Арома я има като разновидност, но не и всички цветове. И дали имате вие впечатление от тая  боя?

# 785
Не е на Арома, а на Роза Импекс. Peace

# 786
Аха, благодаря, че гледам аз, разглеждам, в каталога я нямаше, а на кутийката отвсякъде кафяво...  #Crazy

Взех си в крайна сметка Prodigy нa L'Oreal 6.60, силно се съмнявам, че нещо ще стане, но поне е безамонячна, пък следващия път с тази на Арома, че и бързо падал Лореала доколкото разбрах...
Мислех БЕС, ама не ми се чакаше тази доставка, че казаха покрай 3-ти чак на 4, 5 щяла да дойде...   Close

След няколко неуспешни опити да стана виолетова мисля пак да се боядисам червена.Гледах каталога и много ми хареса този цвят!При теб получи ли се?Доволна ли си?

Aми... имаше лека промяна, но определено не се получи цвета който ми се искаше.
Скрит текст:

ПП: Даже на снимката  цветът изглежда леко по- светъл, заради светлината.

Wow, много различно, но пък много добре. Явно никой няма да получи цвета на кутията на 6.60.

# 787
Благодаря ви!  Rolling Eyes

На мен пък много ми се иска да постигна този
Скрит текст:
цвят, ама вече се отчайвам.

Другия път мисля да пробвам с Арома 27, но силно ме съмнява че ще се получи...

Ако някой има други идеи, нека помага !??

# 788
  • Бургас
Благодаря ви!  Rolling Eyes

На мен пък много ми се иска да постигна този
Скрит текст:
цвят, ама вече се отчайвам.

Другия път мисля да пробвам с Арома 27, но силно ме съмнява че ще се получи...

Ако някой има други идеи, нека помага !??

и аз се опитвам да постигна този цвят, ще чакам отзиви за Арома 27. Да споделиш после.  Peace

# 789
  • Под люляка
Благодаря за споделената информация от IvFashion, сега свалям боя. На първо мазане ми смъкна около 2 тона, вече съм  тъмно рижава. Мисля да направя още една маска , още малко да я изсветля и тогава да я боядисам с Lorven 9.22 . Имам въпрос към Ro6avKa , при положение че ще сваля тъмно червената боя при първото боядисване пак ли да направя както ме посъветва - "първо дължините с окислител 30 , стоя така 30 минутиПосле корените с окислител 20 стоя още 30 мин. Това при първо боядисване за да стане цвета, а после нормално първо корените после дължините аз си правя корените и дължините с 20 или 25 зависи какво имам в момента"
Ако не с кой окислител да се направя? И също косата ми е до средата на гърба една боя стига или не? Съжалявам за въпросите , до сега винаги  фризьор ме е  боядисвал Embarassed но след несполучливите му опити да ми направи желаният от мен цвят поемам нещата във свои ръце  Grinning

# 790
Преди около 3 седмици се боядисах с Колестон на Вела, номер 7.44. Е, такова чудо не ми се беше случвало никога. Боята явно е силно пигментирана и ми трябваха над 15 измивания, за да спре да "пуска" цвят. Оцвети ми всички кърпи вкъщи Simple Smile Като цяло цвета се оказа твърде червенеещ и вместо рижава станах ярко червена. Сега ще махна този цвят с деколора на Дева и ще взема друг номер, защото това червено не ми отива никак.

# 791
  • Варна
Здравейте мили дами, имам малък проблем от ноември месец се опитвам да придам на косата си червен цвят, но не тъмно а светло червено. Проблема е там, че фризьорката ми си правеше каквото си пожелаеше с мен и цвета ми и само ми взимаше парите напразно. Загубих много месеци и много пати по фризьори и без успех.... вече се натъжавам много и се депресирам от идеята, че няма да постигна желания цвят... Моля ви дайте ми съвет за някаква боя която е добра и ще покрие кестенявата ми /тъмно червена коса... П.С. не искам да и прилагам блондор, защото ще се съсипе съвсем косата ми... Ако искате снимки на сегашния ми цвят и този който целя да постигна, кажете ми и ще ви изпратя. Благодаря предварително за отговорите. Извинявам се ако подразня някой с тази тема, но изчетох доста и не намерих отговорите, които са ми нужни.

# 792
Здравейте мили дами, имам малък проблем от ноември месец се опитвам да придам на косата си червен цвят, но не тъмно а светло червено. Проблема е там, че фризьорката ми си правеше каквото си пожелаеше с мен и цвета ми и само ми взимаше парите напразно. Загубих много месеци и много пати по фризьори и без успех.... вече се натъжавам много и се депресирам от идеята, че няма да постигна желания цвят... Моля ви дайте ми съвет за някаква боя която е добра и ще покрие кестенявата ми /тъмно червена коса... П.С. не искам да и прилагам блондор, защото ще се съсипе съвсем косата ми... Ако искате снимки на сегашния ми цвят и този който целя да постигна, кажете ми и ще ви изпратя. Благодаря предварително за отговорите. Извинявам се ако подразня някой с тази тема, но изчетох доста и не намерих отговорите, които са ми нужни.

Съмнявам се, че ще постигнеш желания цвят без изсветляване. Моят съвет е да смениш фризьора, но задължително да направиш цвета при специалист. Успех и не се депресирай за такива неща, всичко се постига, я гледай по-ведро на живота  Peace

# 793
Преди около 3 седмици се боядисах с Колестон на Вела, номер 7.44. Е, такова чудо не ми се беше случвало никога. Боята явно е силно пигментирана и ми трябваха над 15 измивания, за да спре да "пуска" цвят. Оцвети ми всички кърпи вкъщи Simple Smile Като цяло цвета се оказа твърде червенеещ и вместо рижава станах ярко червена. Сега ще махна този цвят с деколора на Дева и ще взема друг номер, защото това червено не ми отива никак.
И аз съм от феновете на оранжевия цвят. Доста съм се боядисвала с тази боя на Вела. Цвта се ормива бързо. Според мен не си хаби косата с този деколор. След 4-5 измивания цвета ще изсветлее сам. А що се отнася до оцветяването на кършите, изпират се лесно.

# 794
Благодаря за споделената информация от IvFashion, сега свалям боя. На първо мазане ми смъкна около 2 тона, вече съм  тъмно рижава. Мисля да направя още една маска , още малко да я изсветля и тогава да я боядисам с Lorven 9.22 . Имам въпрос към Ro6avKa , при положение че ще сваля тъмно червената боя при първото боядисване пак ли да направя както ме посъветва - "първо дължините с окислител 30 , стоя така 30 минутиПосле корените с окислител 20 стоя още 30 мин. Това при първо боядисване за да стане цвета, а после нормално първо корените после дължините аз си правя корените и дължините с 20 или 25 зависи какво имам в момента"
Ако не с кой окислител да се направя? И също косата ми е до средата на гърба една боя стига или не? Съжалявам за въпросите , до сега винаги  фризьор ме е  боядисвал Embarassed но след несполучливите му опити да ми направи желаният от мен цвят поемам нещата във свои ръце  Grinning
Просто припомних една забравена тема . Simple Smile Радвам се,че и при теб е подействало.Скоро смятам пак да приложа този метод на изсветляване и да се върна към червеното newsm68

Общи условия

Активация на акаунт