Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 305 748
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 90
Viliyana Днес ще я пробвам и ще пиша. Казват, че е хубава,цвета бил какъвто е на кутийката.
И мирише хубаво!

Ще се радвам да споделиш резултата с нас   bouquet
Добре е,не щипе както другите бои. Не съм с твоя цвят,6.60 съм аз , но все пак Simple Smile

# 91
ох, Smiilee - много съм любопитна  Blush
как стана цвета и каква ти беше основата, изсуши ли се, доволна ли си  Praynig

Вилияна супер е станало  Heart Eyes

# 92
ох, Smiilee - много съм любопитна  Blush
как стана цвета и каква ти беше основата, изсуши ли се, доволна ли си  Praynig

Вилияна супер е станало  Heart Eyes
Основата ми беше нещо подобно на червено Grinning .Сега е добре,както исках ми стана. Доволна съм

# 93
  • Sofia
Фри, благодаря ти  Heart Eyes
Smiilee, покажи снимка, ако е възможно  Hug

# 94
  В корените малко ми оранжавее Grinning

# 95
Здравейте и от мен. От няколко месеца съм червенокоса / по скоро получервенокоса/. Досега съм пробвала с два вида боя на Палете. Първата седмица е траен цвета, но после много бързо ми се отмива. Бихте ли ми препоръчали някоя по трайна марка боя ?

# 96
Здравейте и от мен. От няколко месеца съм червенокоса / по скоро получервенокоса/. Досега съм пробвала с два вида боя на Палете. Първата седмица е траен цвета, но после много бързо ми се отмива. Бихте ли ми препоръчали някоя по трайна марка боя ?

Сери-професионална е Simple Smile

# 97
  • Sofia
Смайъл, много хубав цвят   bouquet

# 98
Благодаря  Heart Eyes

# 99
Здравейте от година и нещо съм червенокоса..бях с черна коса и професионалист ме обезцвети и боядиса...успявахме до скоро да я запазим ярка но вече какво ли пробвахме а тя си става по тъмна..дайте идея за някоя боя само не и SERI понеже е доста агресивна а косата ми е нереално жива Simple Smile

# 100
Здравейте,
Нуждая се от съвет за следната ситуация: Преди време си взех мус боя на вела (77/44 -  вулканично червен), та един ден приятелка ще ме боядисва. Смесва тя съставки - странно но не се получава тип пяна... мисля си аз, че може и да е  нормално. Започва процедурата, но не виждам да се променя цвета на косата ми. Приключи тя и решавам да видя опаковката - нормално ли е да не започва да се проявява цвета. И така открих всъщност, че мацката е смесила оксиданта и балсама, а цвета си стой. Та въпроса ми е мога ли да смеся тази боя с друг разредител, който да не е  за мус боя и дали ще се получи този цвят? Simple Smile
Благодаря Ви!

# 101
Здравейте, дами! Искам да постигна цвят между кестеняво и червено, като много държа на блясъка на косата си. Може ли да ми препоръчате боя? Последния път смесих половин ярко червено Палете с цяла крем-глос на Лореал- леден кестен, но стана много тъмно и не червенееше  Cry Нещо подобно
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=548627651856904&set= … ype=3&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=542388412480828&set= … ype=3&theater

# 102
Здравейте момичета  Simple Smile  След дългогодишно блондинство от месец февруари съм червенокоса...и преди съм била за някой и друг месец, но пак се връщах към русото. Този път съм решила да поддържам този цвят, макар наскоро една фризьорка да ми каза, че било вече демоде newsm78...за мен не е така, но пък и няма чак такова значение, защото на мен си ми харесва Mr. Green

# 103
Бях чернокоса около 6 години от първото боядисване и за около седмица светло кестенява..винаги съм мислела че черното е моя цвят заради сините очи но от както съм червена вече година и нещо ...не си представям да си сменя цвета...и според мен червеното не е демоде напротив много по различно е от обичайните блондинки и чернокоси,,просто изпъква пред останалите цветове  Sunglasses Sunglasses

# 104
Здравейте! Нова съм тук, но знам, че може да ми помогнете (за което благодаря предварително Simple Smile)) ) Искам да ви попитам според вас, какъв точно се води този цвят и с каква боя мога да го постигна?
П.С. Косата ми е кестенява, не е боядисвана досега.

http://rebelliousmariya.snimka.bg/experiment/red.765539
http://rebelliousmariya.snimka.bg/experiment/red.765539.31030916

Общи условия

Активация на акаунт