Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 305 628
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Такам... и аз да се включа... Боядисвала съм се доста, и руса и червена.
Видях, че хвалите боята "Сери", аз съм се боядисвала най-малко 3 пъти с най-червеното, мисля че беше Fire red. И както някои казаха - да, агресивна е доста, след 3-тото боядисване направо се отказах... цвета на косата ми беше уникален, точно този, който исках, но за сметка на това след 3-тото боядисване стана като метла... Наложи се да я потъмня и да подстригвам, за да я възстановя. От  около 1 година се боядисвам с Syoss 3-3 Dark Violet и понеже съм била червенокоса, цветът не стана толкова патладжанен, а по-скоро като Бордо.

Отначало беше яко, но напоследък забелязвам, че цвета пада по-лесно, а и на това отгоре цапа доста, след баня... но то това се случваше и с другите червени бои. Сега видях, че сте писали за тази Wellaton и мисля да пробвам един от двата им червени цвята - 66/46 или 77/44.

# 76
Здравейте дами!Искам малко помощ,исках мойта фризьорка да ме боядиса в ето такъв цвят http://beauty.bg/wp-content/uploads/jena-s-chervena-kosa.jpg,можеби един нюанс  по тъмно,а бях стъмно медно златисто щеше да стане,а пък тя ме боядиса нещо кафяво с чeрвени нюанси,не се харесвам изобщо #Crazy.Ако някоя се е боядисвала в цвета който искам да сподели за номера на боята или да даде идея за този цвят.По принцип търся без амонячна боя

# 77
Viliyana миналата седмица за първи път се боядисах с Wellaton  66/46 и съм във възторг  Grinning цветът е много тъмен обаче, реално нищо почти червено не се вижда (още). Цветът ми преди беше тъмно кестеняв, сега го определям на тъмнокафяво-патладжанен примерно, много тъмно кафяво е. Нищо общо с това което е на кутията . Но боята ми хареса като качество и количество, лесно се нанася, балсамът след боядисването е божествен, трябва да си намеря такъв! Цапа ми възглавницата още.... само това за сега не ми харесва. Следващия път ще си взема по-светлата.

# 78
  • Sofia
Viliyana миналата седмица за първи път се боядисах с Wellaton  66/46 и съм във възторг  Grinning цветът е много тъмен обаче, реално нищо почти червено не се вижда (още). Цветът ми преди беше тъмно кестеняв, сега го определям на тъмнокафяво-патладжанен примерно, много тъмно кафяво е. Нищо общо с това което е на кутията . Но боята ми хареса като качество и количество, лесно се нанася, балсамът след боядисването е божествен, трябва да си намеря такъв! Цапа ми възглавницата още.... само това за сега не ми харесва. Следващия път ще си взема по-светлата.

Благодаря много за информацията  newsm51
Мисля да я пробвам, след като съм се боядисвала с червено се надявам да се получи цвета. Когато имам време да се боядисам, ще докладвам резултата  Mr. Green

# 79
Още една червенокоска се включва в темата Grinning
Смених цвета си преди 3 месеца, но не бях се боядисвала от около 4 години поне. Средно кестеняв е естественият ми цвят. Ползвах някаква на BES, но успя да стане такава, каквато се предполагаше, само на корените. Това си го очаквах де Rolling Eyes
На следващия месец ме боядисаха с боя на Helen Seward Dameline, номерът не помня точно, но след като добавиха коректор се получи супер. Сега пак ще се боядисам с нея. До настоящия момент дори е доста наситена, не изглежда да уврежда косъма, а моята коса си е доста чувствителна. Мислех, че е серия на Christian of Roma, но съм бъркала.
Иначе фризьорката ми обясни, че по принцип червените нюанси цапат най-много след измиване, но се свиква. Кърпата и калъфката го отнасят засега  Laughing

# 80
здравейте някой знае ли този нюанс на червеното как се води и ако се сещате за подобна боя? А как мога да направя веждите си рижави?С кафяви не седи добре...

# 81
Здравейте! Вчера в автобуса попитах жената с най-огнената коса, която съм виждала за боята, която използва.  Написа ми Seri Farcom 1066, но не я намирам в нета. Бихте ли ми посочили от къде мога да я закупя или поръчам като магазин. Дамата ми обясни различни магазини, но трябваше да слиза. Искам да съм червенокоса. Sad

# 82
привет Simple Smile аз да се извиня - Гледам си кутията от боята, сега виждам че съм се се поубъркала   Blush боята ми не е била Велатон 66/46 а само 4/6 и явно затова е станала тъмно винено - то цветът се води "божоле", дано не съм заблудила някой ...
Скрит текст:

Боядисах се на 22.5 и все още цветът си е почти същия, а косата е в идеално състояние, много съм доволна. Имам по принцип 3 бели косъма отпред, но въобще не се виждат. По това съдя, че боята не е паднала още, като разбира се, се надявам че и космите не са паднали междувременно  Laughing
Нямам търпение пак да се боядисам, сега обаче със 66/46 или 55/46.
Вилияна, ти боядиса ли се?
LadyIce - това излезе от гугъл - продават Сери на Аладин -  http://коса.net/index.php/za-magazina
а Фарком - излиза като спам - в сайта на Пламбой...

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 11:46 от Анонимен

# 83
Здравейте, аз съм с кестенява коса по принцип, но преди 7-8 месеца се къносах с черна къна. Тя се поизми и вече не е точно черно, а по скоро тъмен кестен. Искам да си направя краищата на косата ярко червени нещо такова http://www.zajenata.bg//images/videos_img/2/111b7805e567e2d71646c793c3a10db8.jpg
 или като на Алисия, като гостуваше в Модерно. Купих си боя на Aroma color, защото на опаковката беше най-ярка от всички, които предлагаха в магазина, но ми се получи само нещо като червеникав оттенък. Ако се боядисам отново дали ще стане или ми трябва по хубава боя, или трябва да се обезцветява първо?

# 84
glezenata92
Де-колор си вземи по-щадящ е Simple Smile
Иначе и аз така,обаче мен ме обезцветиха и нищо не стана.Уж трябваше да стане такова червено , а стана едно между червено и кафяво Sad . Та сега си взех на Гарниер Олия N6.60 обаче ми е много за 1 пласт,та ако сега ползвам половината , а другата половина я взема с мен понеже ще пътувам, дали ще и стане нещо ?

# 85
glezenata92 това на картинката е приказно  Heart Eyes не вярвам да може да се направи в къщи от непрофесионалист, според мен е много сложно. А може и да е опасно за косата. Аз никога не съм купувала БГ боя и нямам опит. За качествени бои от тези в момента на пазара препоръчвам Велатон от линка ми по-горе и Сим - http://www.simbg.com/sensido/cherveno-zlatisti-tonove/sredno-che … eno-zlatisto-ruso и http://www.simbg.com/sensido/cherveno-mahagonovi-tonove/sredno-c … o-mahagonovo-ruso  Само от тях съм доволна, но е много субективно, различни коси различни вкусове  Peace

# 86
  • Sofia
[quoteщ
Вилияна, ти боядиса ли се?
[/quote]

Скрит текст:

Да, с 66/46, заради моя. Иначе исках 55/46.
Ето, резултатът:

Скрит текст:

ПП: Някой да има някакви отзиви за
Скрит текст:
3.16 Deep Violet

# 87
Viliyana Днес ще я пробвам и ще пиша. Казват, че е хубава,цвета бил какъвто е на кутийката.
И мирише хубаво!

# 88
  • Sofia
Viliyana Днес ще я пробвам и ще пиша. Казват, че е хубава,цвета бил какъвто е на кутийката.
И мирише хубаво!

Ще се радвам да споделиш резултата с нас   bouquet

# 89
Аз съм си приготвила 6.60 от Олиа-та, но ще почакам още 1 седмица, за да я пробвам. Надявам се да не стане прекалено кичозно Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт