Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 305 611
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 60
Ето показвам отново.Снимка 1 преди деколора
http://donikaruseva.snimka.bg/experiment/kosata-mi.750069
 Снимка 2 след деколора и преди боя в по-светъл цвят
http://donikaruseva.snimka.bg/experiment/kosata-mi.750069.30367262
Снимка 3  след подстригване "благодарение" на Омбрето и всъщност сега съм така и битката продължава
http://donikaruseva.snimka.bg/experiment/kosata-mi.750069.30367246

# 61
На снимка 2 е станало почти както го искаш, може би е трябвало да сложиш с 2 тона по-светъл цвят, за да стане каквото желаеш. Да ти кажа честно и на третата снимка ми харесва, червенее. За боя обаче не мога да ти да съвет, а защо не говориш с някоя фризьорка да ти направи червени кичури? Защото не вярвам да стане нещо без отново да ползваш деколор или без обезцветяване на по-тъмната коса. СПоред мен най-добре си боядисвай само корените в цвета, който искаш и постепенно косата ще ти стане червена.

# 62
Здравейте, червенокоси дами.

Червена съм от три години, естествената ми коса е черна. Няма да си разказвам историята на премеждията, но...Боядисвам се с Палете Делукс 575(макар малко да поразчупих нещата послените месеци) и искам да мина в леко рижите отенъци, макар да страня от самото рижо...Спрях се на L'orean Preference P76  след преглед на изнтернет пространството, но някак си искам да видя дали сред тук присъстващите има някоя дама с отзиви за боята и за това как излиза цвета. Аз ще успея да си преценя при мен как ще стане, тъй като след толкова време вече знам прекрасно как да се справям с черното си минало  Laughing

# 63
Аз се правих с Лореал Преференс 7.4 и много бързо ми падна цвета.

# 64
Какво разбираш под бързо? И до каква степен падна? Другия ми вариант е Гарниер Нутрис, едно доста рижаво, тъй като в нета гледах резултати, които се доближават до жеалното от мен, а с червената и черна база, вярвам ще стане, ама самите Гарниер на мен са ми много нелюбими.

Тъй като досега винаги съм се боядисвала с бои от масовата мрежа, нямам представа от деколори, различни окислители и прочие, но ако някоя от вас ми даде съвет как да постигна цвета, който желае по по-нестандартен начин, ще съм благодарна.

# 65
След първото измиване половината боя падна, до 2 седмици цвета не приличаше на нищо. Наскоро се боядисах с Кюн, но ми се струва, че е доста по-трайна. Ако реша пак да ставам червена, със сигурност ще е с Кюн, но не се продава по магазините тази боя.

Гарние е същата като Лореал, да не е и по-гадна - пак пада бързо. Поне при мен това са 2-те най-нетрайни бои и ги използвам, когато си правя експерименти с цвета. Фризьорката дето ме боядиса с Кюн каза, че ЛОреал са бои за много тънки, фини и изтощени коси и затова на по-буйните коси не хващат добре или се измиват бързо. АКо косата ти е много фина и тънка и бързо изгаря от бои, можеш да ги пробваш де.

Ако косата ти е тъмна, а искаш да стане по-светла, можеш да пробваш един деколор, който и аз ползвах преди време и дори се чудя дали да не ползвам пак. Не изтощава косата, както при изрусяване или обезцветяване, но резултатът много зависи от изходния цвят. Тъй като аз не се боядисвам с тъмни бои, а само с руси и тъмно руси, при мен има ефект от първото нанасяне. Ако косата е по-тъмна, може да се наложи да се нанесе няколко пъти. СЛед деколора трябва да се сложи цвят с 1-2 тона по-светъл от желания, защото цветът става доста по-тъмен. Така поне знам от жените, които са се правили с по-тъмни тонове. Аз се правих с руси и цветът не стана по-тъмен.

# 66
Моята фризьорка ми обсняваше, че домашните бои са натъпкани с много повече окислители и оксиданти, за да може да хващат на всяка коса...Лореал много изсушавали знам, но на мен и цените не ми харесват, от Палетето бях много доволна.

Кюн не са ли па Лореалска серия? Иначе знам, че са много трайни и хубави цветове от наблюдение върху приятелки.

Много благодаря за препоръката на деколор, косата ми е доста гъста, твърда и чуплива.
Имам само един въпрос, с естествения ми цвят какво се случва след нанасяне, защото както са ми израснали корените...

# 67
Здравейте Simple Smile И аз съм от този клуб... от средата на март Simple Smile Боядисвам се със Сери и съм доволна Simple Smile Между другото бях черна преди това и кестенява.. всякаква  Laughing Laughing Blush

# 68
Здравейте Simple Smile И аз съм от този клуб... от средата на март Simple Smile Боядисвам се със Сери и съм доволна Simple Smile Между другото бях черна преди това и кестенява.. всякаква  Laughing Laughing Blush
незнам как се качва снимка тук, за да ви го покажа

# 69
Кюн не са Лореалска серия, те са холандски доколкото разбрах и не се продават свободно в магазините.
Мен Лореал не ме хващат добре, между другото. За мен това е най-скапаната боя, а за същата цена може да се купи професионална.
За Палете знам, че са добри в червените и русите нюанси, но много горят косата.
 Добри отзиви съм чула и за Вела, но аз пробвах преди време една тяхна боя за руса коса и не ми хареса цвета, затова не съм взимала повече продукти на тази марка.
Деколора е желателно да не се нанася върху естествената коса, а само върху боядисаната, защото естествената става много ярко жълта (като след изрусяване, поне при мен така се получи). Този деколор извлича пигмента на косъма, но без да го уврежда. Съвсем малко косата става по-суха след него, но не се изтощава както при изрусяване и обезцветяване (и двете съм ги пробвала) и бих предпочела деколора пред тях.

Можеш да качиш снимки в prikachi.com или да направиш албум в snimka.bg и да го направиш видим за всички, иначе и аз не знам как се качва снимка на страницата, в която пишем.  Blush

# 70
Правих се с мус на Вела и резултатът беше трагикомичен. Не само, че цветовете са далеч от това, което би трябвало, но цветът пада ужасно бързо. А аз принципно не харесвам пресния си цвят, а този след 4-5 измивания. Освен това мусът мирише ужасно и консистенцията му не винаги се получава, заради което е много трудно нанасянето...За сметка на това покрива белите коси, което крема им не го прави. Или поне не на майка ми, аз още не съм побеляла, че да кажа Simple Smile

# 71
Приемате ли още една червенокоска.. Simple Smile
От известно време използвам боя на Сери,но ми се струва,че мноооооого ми изтощава косата...що се отнася до цвета в началото беше по-тъмен,а сега доста по-светъл...

# 72
Здравейте!Много ми харесва този цвят,ако някой ми каже с каква боя да го постигна ще съм му много благодарна  Hug http://www.google.bg/search?q=cher%20orange%20hair&psj=1& … %252F%3B259%3B350

# 73
Какъв цвят ти е естествената коса?

# 74
Здравейте, аз се боядисвам с Виталитис, меденорус и си харесвам много цвета (7.4), в червената опаковка (Absolute Art), естествената ми коса е кестенява. Но.... искам да си купя някаква по-щадяща боя, препоръчаха ми на Chistian of Roma, някаква серия, която била с разни масла, не била толкова силна.

Иначе пробвах с безамонячната на Виталитис, ами не ми хареса, изми се след 2 седмици!
Та идеята ми е дали някоя от вас е ползвала някаква по-щадяща боя и да е доволна и дали имате някакви отзиви за тази на Chistian of Roma?

Общи условия

Активация на акаунт