Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 304 345
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 945
Имате ли отзиви за муса на Лореал,дали покрива добре?

# 946
  • София
Аз съм ползвала доста бои, почнах с престиж, минах през арома и лореал, но най-добре се чувствам с гарниер и като цвят най-много ми харесва и като покритие и като всичко. А и е дълготрайна, мога да кажа, че гарниера ми държи и най-дълго наситен, около месец, месец и нещо след това си слагам тониращ балсам и издържам до два месеца без боядисване.

# 947
Аз съм ползвала доста бои, почнах с престиж, минах през арома и лореал, но най-добре се чувствам с гарниер и като цвят най-много ми харесва и като покритие и като всичко. А и е дълготрайна, мога да кажа, че гарниера ми държи и най-дълго наситен, около месец, месец и нещо след това си слагам тониращ балсам и издържам до два месеца без боядисване.
     Кой вид на Гарниер ползваш?

# 948
  • София
     Кой вид на Гарниер ползваш?

# 949
Този вид не съм го пробвала.....и е интензивно червено моят цвят.Ще го пробвам и него.

# 950
  • София
Този вид не съм го пробвала.....и е интензивно червено моят цвят.Ще го пробвам и него.

Имай предвид, че интензивен рубин има голяма разлика с обикновеното интензивно червено,

# 951
Последната ми е интензивен рубин и ми харесва като цвят,ако покрива и по трайно белите косъмчета ще е супер.

# 952
  • София
Последната ми е интензивен рубин и ми харесва като цвят,ако покрива и по трайно белите косъмчета ще е супер.

За бели коси не мога да кажа, аз няма такива, но покрива добре, моята коса принципно  е светло кестенява и при всякаква друга боя си личеше естествения цвят, а тук не. Дори и като почне да пада от корените пак изглежда като естествения цвят да е по-скоро махагонено, но не и светло кестеняво. И съм доволна доста.

# 953
  • в.преслав
Здравейте на всички! Нямам време да изчета цялата тема и затова питам директно. Някой използвал ли е шампоан и балсам специално за червена коса? Търся качествен продукт, който да ми запази цвета наситен колкото е възможно по-дълго. Не е задължително да е за червена коса, просто да е нещо, от което има ефект.  Simple Smile

Anastasia 123, аз ползвам на Лакме оцветяващият шампоан и с него идеално си поддържам цвета.Имат също и маска.Аз ползвам този за коси в медни тонове,но има и такъв за червени коси.

# 954
И аз използвам медния, страхотно е за поддържане на цвета между боядисвания.    Peace

Здравейте на всички! Нямам време да изчета цялата тема и затова питам директно. Някой използвал ли е шампоан и балсам специално за червена коса? Търся качествен продукт, който да ми запази цвета наситен колкото е възможно по-дълго. Не е задължително да е за червена коса, просто да е нещо, от което има ефект.  Simple Smile

Anastasia 123, аз ползвам на Лакме оцветяващият шампоан и с него идеално си поддържам цвета.Имат също и маска.Аз ползвам този за коси в медни тонове,но има и такъв за червени коси.

# 955
Здравейте мили дами,

реших да се включа във форумните ви редици Flutter

Червенокоса съм от над година и половина, минала съм през доста бои и като цяло вече си имам някои марки, които ползвам по-често, но и те избледняват много на моята коса( Не съм се обезцветявала, директно върху естествената ми кестенява коса започнах) и потърсих доста мнения, включително и на фризьорки ..та ми препоръчаха Fadiam. Намирам я онлайн, но аз не искам да си поръчвам боя от е-магазин, а искам да отида в някой магазин, да им разгледам хубаво каталозите..абе както си му е реда. Знаете ли, мили дами, къде се продава Fadiam в София? Търсех по разни козметични магазинчета, но удрях на камък..все още в Елитис не съм отишла, но и от там ще мина?

Има ли някоя червенокоска, която ги ползва редовно?

# 956
  • BG-DE
Аз ползвам Fadiam (макар и не в червената гама) и я купувам за 6.50 от магазина на вносителя Стела козметикс на ул. Ивайло №21. Намира се като от площад Македония тръгнеш по левия тротоар в посока Руски паметник, първата пряка е ул. Ивайло.  Тръгваш по десния тротоар на уличката (тя е много къса)магазинчето е в голяма къща с двор и метална врата, пада се вдясно в двора. На фасадата на къщата, ако не се лъжа, има реклама на някакъв акушер-гинеколог. Дано да съм обяснила добре  Embarassed  

# 957
Аз ползвам Fadiam (макар и не в червената гама) и я купувам за 6.50 от магазина на вносителя Стела козметикс на ул. Ивайло №21. Намира се като от площад Македония тръгнеш по левия тротоар в посока Руски паметник, първата пряка е ул. Ивайло.  Тръгваш по десния тротоар на уличката (тя е много къса)магазинчето е в голяма къща с двор и метална врата, пада се вдясно в двора. На фасадата на къщата, ако не се лъжа, има реклама на някакъв акушер-гинеколог. Дано да съм обяснила добре  Embarassed  

Благодаря ти много! Още днес след работа ще отида Simple Smile А знаеш ли до колко работят?

# 958
  • BG-DE
За съжаление не съм обръщала внимание, аз обикновено ходя около обяд, но тук http://www.stellabg.com/magazini  има някакъв телефон и може да попиташ  Peace

# 959
  • Бургас
Здравейте, вчера се боядисах с Олиата на Гарниер номер 6.46 наситено медно червено и останах приятно изненадана за сега. Покри добре, получи се хубав цвят. Да видим как ще е след няколко измивания, имайки в предвид, че е безамонячна.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт