Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 304 481
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 180
Боядисах се с безамонячната на Палете и никога повече няма да ползвам тази марка.  Peace

# 181
ravvenr - Според мен, за да постигнеш този ярък и светъл червен цвят, е нужно някаква степен на обезцветяване. И по случая, (понеже аз имам пък проблем с по-тъмна дължина надолу по косата и съответно мисля, че няма да ме хване какъвто и по-светъл цвят да сложа), аз за себе си съм намислила да си купя една Омбре на Лореал и да помацам малко по дължините. Изгледах доста клипчета по YT и става доста лесно. После след тая процедура мисля да нанеса някакъв цвят като твоя, който си си сложила. Като цяло препочитам по-кередимен цвят.
Та си мисля дали няма да получиш това червено, което искаш - яркото с това Омбре (преди червеното)  newsm78
Аз определено мисля да го пробвам. Но ще стане след около 2 седмици, за да пиша отзив Wink

Относно Палете Делукс - едно време съм пробвала руси тонове - не ми харесваше, не помня резултата, но консистенцията на боята ми се стори много гъста и трудна за нанасяне. Може би сега е подобрена формулата. Нека някой каже, който е пробвал.

Lemy - отговориха ми днес - изчерпателно, но по принцип ми казаха, че ако им пратя снимки на косата, по-лесно ще се ориентират Simple Smile Аз обаче реших комбинация Омбре и след 1-2 дена друга Лореал отгоре от типа на цвета Havana amber (6.35) или нещо близко. Защото 90% от боядисванията ми са с Лореал и съм доволна от марката просто. Единствено когато се боядисвах с безамонячния Кастинг - цветовете ставаха доста по-тъмни.

p.s. ravvenr, виж този цвят Peace

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 19:40 от Кукумицина

# 182
Кукумицина да и аз си мислех за обезцветяване .. обаче не мисля ,че е нужно ..
Майка ми от години се боядисва с палете тези нюанси дето ги показах преди ,но ги смесва  Wink и се получава бащ този цвят дето аз го искам ..  Mr. Green .. тя е с тъмно кестенява коса
ама може би ще ида на фризьор за по сигурно  Wink

оо Какъв хубав цвят  Crazy .. много ми допада

# 183
Здравейте ,червенокоски   Hug !Аз от скоро съм с медено-червена коса.Преди това бях с черна много дълги години,но отидох на фризъор и тя ме изсветли с блондор ,и ме боядиса с професионална боя ,като смеси цветовете ,защото аз исках меден отенък .Получи се нещо, като червена коса с меден отенък.Сега мисля да се боядисам сама и искам да ви попитам някой има ли опит с боядисването вкъщи, и как да постигна точно този ефект който искам?Спряла съм се на следните бои за коса :SYOSS OLEO INTENSE 6-76 топло меден ,Palette K16 меден ,SYOSS 8-4 светло червена лава.Въпросът ми е има ли някой ,който се е боядисвал с някои от тези бои и какъв е резултата ?Коя да избера ,моля помогнетеееееееее?Eто това е горе-долу резултата ,който искам да получа.
[url]http://www.google.bg/imgres?imgurl=&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.slava.bg%2Fnews%2F46083.html&h=0&w=0&sz=1&tbnid=FvN0Gqi0Y2KoPM&tbnh=275&tbnw=183&zoom=1&docid=jETFvenSjqUvjM&ei=3tV9UsTMMNOn0wW26IG4CA&ved=0CAMQsCU[url]

Последна редакция: сб, 09 ное 2013, 10:40 от sasha88

# 184
От юли не съм се боядисвала. Сега като се поопарича смятам пак да го направя. Явно червеното е моя ццвят. Ефектът от червена коса и зелените ми очи е просто Уау. Та да ви попитам за нещо, което не пада бързо, но и същевремно е щадящо косата. Препоръчаха ми Сери, но от няколко места чувам, че скапвала косата.

# 185
  • Пловдив
Здравейте на всички.И аз искам да се боядисам червена.Косата ми е в момента цвят тъмен кестен.Бях светло кафява, после се къносах два пъти с черна къна.От м.Септември не съм се боядисвала, правих маски с масла, витамин Ц и мед за премахване на къната и успях да сваля цвета до тъмно кестеняв с червени оттенъци.Но естествената ми коса е много светла - тъмно рус цвят и имам 3 пръста израснали корени.Искам да се направя тъмно наситено червено меден цвят.Ако някой има опит може ли да препоръча подходяща боя.Изчетох всички коментари, но се притеснявам ако взема по-силна боя да не стана като черга в главата - с ярки корени и тъмни дължини.Ще се радвам на всякакви съвети.

# 186
И аз бях с червена коса през лятото Twisted Evil , но много ми се изтощи и сега си я оставих малко с естествения си цвят (кестен) Mr. Green

# 187
Да ви пусна снимка да видите моята, много хубаво оранжево стана.
Скрит текст:

# 188
  • Пловдив
Да ви пусна снимка да видите моята, много хубаво оранжево стана.
Скрит текст:

Добре Ви се е получил цвета, но аз искам по-тъмно, по-наситено.Моята основа е доста тъмна и без изсветляване този цвят не мога да го получа.

# 189
mammitta apple, изобщо не съм имала предвид да Ви препоръчвам каквото и да било.  

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 17:45 от Lemy

# 190
Здравейте на всички.И аз искам да се боядисам червена.Косата ми е в момента цвят тъмен кестен.Бях светло кафява, после се къносах два пъти с черна къна.От м.Септември не съм се боядисвала, правих маски с масла, витамин Ц и мед за премахване на къната и успях да сваля цвета до тъмно кестеняв с червени оттенъци.Но естествената ми коса е много светла - тъмно рус цвят и имам 3 пръста израснали корени.Искам да се направя тъмно наситено червено меден цвят.Ако някой има опит може ли да препоръча подходяща боя.Изчетох всички коментари, но се притеснявам ако взема по-силна боя да не стана като черга в главата - с ярки корени и тъмни дължини.Ще се радвам на всякакви съвети.
Перла колор 6/43 използвах и съм много доволна. Бях в същата ситуация  Peace Води се тъмно медено русо или нещо подобно. Става като на каталога.

# 191
  • Пловдив
Перла колор 6/43 използвах и съм много доволна. Бях в същата ситуация  Peace Води се тъмно медено русо или нещо подобно. Става като на каталога.

Мерси за отговора.Видях, че в сайта на Зара я има.Ще мина да погледна.Като се намацам ще пиша за резултат.

# 192
Боядисах се със Syoss warm copper на естествено кестенява коса, не тъмно, някъде светло-средно кестеняво. Много ми харесва, само че ми се иска малко още да си личи по дължините медното, сякаш те останаха тъмни. Можете ли да ми препоръчате нещо за изсветляване с 1-2 тона, изобщо има ли такова? Мисля си преди следващото боядисване малкоо да я изсветля и тогава да я боядисам, за да стане по-ярко медното.  newsm78

# 193
Ех, около година бях от вашия клуб, но тънката ми перушинка не издържа на огнените нюанси и и трябваше спра да я тормозя... #Puppy dog
Все пак си умирам да се радвам на красиви червени коси, а сега с една приятелка се чудим как, аджеба, се постига подобна красота:
Скрит текст:
Аз залагам на Seri, защото знам, че те са по-ярки и наситени. Други идеи? Thinking

# 194
Това е страхотен цвят, но сигурно е много труден за поддържане, ако изобщо се докара до този вид. Предполагам, че преди това косата е обезцветена, но и идея си нямам с каква боя може да се постигне Rolling Eyes Аз се спрях на ELEA 66.6 (наситено червен) http://afya-pharmacy.bg/userfiles/productlargeimages/product_4857.jpg  ...вече за трети път ще се боядисвам с нея и съм доволна. Цветът е хубав, не пада бързо като на предишните, косата стои много жива и лесно я оформям, а по принцип това не е лесна задача, тъй като е чуплива.

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 13:49 от икка

Общи условия

Активация на акаунт