Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря боите на Elea?
Как да избера подходяща боя за коса, за да постигна нюанси на портокал, като същевременно се съобразя с тънкия си косъм?
Как мога да освежа цвета на косата си, ако не мога да намеря боята "BES"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря боите на Elea?
-
Как да избера подходяща боя за коса, за да постигна нюанси на портокал, като същевременно се съобразя с тънкия си косъм?
За преминаване към нюанси на портокал се препоръчва италианската боя "BES". Това е много топъл, свеж и приятен цвят. Може да се поръча през фризьорски салони. При тънък косъм е важно да се консултирате с фризьор за избора на боя, тъй като някои процедури могат да повредят косата. Можете да разгледате каталозите на различни производители, като „BES“ или други, които предлагат нюанси на портокал, за да намерите подходящата боя за вас.
-
Как мога да освежа цвета на косата си, ако не мога да намеря боята "BES"?
-
Как мога безопасно да променя цвета на косата си от платинено русо към червено, без да причиня щети?
-
Как мога да поддържам и запазя цвета на червената си коса за по-дълъг период от време?

Аз обаче реших комбинация Омбре и след 1-2 дена друга Лореал отгоре от типа на цвета Havana amber (6.35) или нещо близко. Защото 90% от боядисванията ми са с Лореал и съм доволна от марката просто. Единствено когато се боядисвах с безамонячния Кастинг - цветовете ставаха доста по-тъмни.
.. много ми допада
!Аз от скоро съм с медено-червена коса.Преди това бях с черна много дълги години,но отидох на фризъор и тя ме изсветли с блондор ,и ме боядиса с професионална боя ,като смеси цветовете ,защото аз исках меден отенък .Получи се нещо, като червена коса с меден отенък.Сега мисля да се боядисам сама и искам да ви попитам някой има ли опит с боядисването вкъщи, и как да постигна точно този ефект който искам?Спряла съм се на следните бои за коса :SYOSS OLEO INTENSE 6-76 топло меден ,Palette K16 меден ,SYOSS 8-4 светло червена лава.Въпросът ми е има ли някой ,който се е боядисвал с някои от тези бои и какъв е резултата ?Коя да избера ,моля помогнетеееееееее?Eто това е горе-долу резултата ,който искам да получа.