Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 304 467
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Това е страхотен цвят, но сигурно е много труден за поддържане, ако изобщо се докара до този вид. Предполагам, че преди това косата е обезцветена, но и идея си нямам с каква боя може да се постигне Rolling Eyes Аз се спрях на ELEA 66.6 (наситено червен) http://afya-pharmacy.bg/userfiles/productlargeimages/product_4857.jpg  ...вече за трети път ще се боядисвам с нея и съм доволна. Цветът е хубав, не пада бързо като на предишните, косата стои много жива и лесно я оформям, а по принцип това не е лесна задача, тъй като е чуплива.

ако може да снимаш и да ни покажеш цвета, защото и аз много се чудих за тази боя  Thinking

# 196
  • Варна
Аз все още не мога да си изравня цвета... Корените ми стават като цвета от каталога на боята, но надолу е по-тъмна и неще да стане и това е... Когато търсех боя ме опътиха към 1 магазинче във Варна, но продавача там ми каза да си подготвя едни 27-28 лева и ми гарантира, че ще стане това което искам.Нямам идея за каква марка боя говореше, защото на рафтовете виждах само разни шишенца, но магазинчето е за професионални бои, предполагам че са качествени.
Аз ги нямах тия пари тогава за бои за коса и за това започнах със Сери 1066.Дано някой ден успея да постигна, това която искам Grinning

# 197
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Все пак си умирам да се радвам на красиви червени коси, а сега с една приятелка се чудим как, аджеба, се постига подобна красота:
Скрит текст:

Аз бях така цяяяла седмица,изключително,мега трудно се поддържа този цвят,защото пада още на първото миене.Това е неестествен на природата цвят,няма на какво да се "захване" и да се слее...не е като да сложим скандинавско русо на натурална 8-ца коса,например.

Последна редакция: пт, 22 ное 2013, 16:27 от Beautyholicа

# 198
  • Пловдив
Здравейте момичета. Моля за съвет, искам да постигна този цвят - http://balnirokli.com/wp-content/uploads/2013/09/600full-alyssa-campanella.jpg. Изобщо не знам какво се води, и какво да търся като номер на боя. Някакви идеи? Предпочитам проф. бои за коса да използвам. И малко уточнение Simple Smile. В момента косата ми е лешник с червеникави отенъци, като отенъците ги постигам с оцветяваща маска за коса. Естественият ми цвят(корени) са 7-ца.
До преди 6 месеца бях руса, и затова малко трудно се задържа цвят по дължините, но с оцветяваща маска оправям нещата Wink.

# 199
Това е страхотен цвят, но сигурно е много труден за поддържане, ако изобщо се докара до този вид. Предполагам, че преди това косата е обезцветена, но и идея си нямам с каква боя може да се постигне Rolling Eyes Аз се спрях на ELEA 66.6 (наситено червен) http://afya-pharmacy.bg/userfiles/productlargeimages/product_4857.jpg  ...вече за трети път ще се боядисвам с нея и съм доволна. Цветът е хубав, не пада бързо като на предишните, косата стои много жива и лесно я оформям, а по принцип това не е лесна задача, тъй като е чуплива.

ако може да снимаш и да ни покажеш цвета, защото и аз много се чудих за тази боя  Thinking
Тези дни ще се боядисвам и ще се постарая да направя снимка и ще покажа  Peace

# 200
  • Варна

Тези дни ще се боядисвам и ще се постарая да направя снимка и ще покажа  Peace

Мерси предварително  Party

# 201
mamaden, каква е тази оцветяваща маска? Аз се боядисах със syoss warm copper на естествена кестенява коса и се получи нещо подобно като това на снимката, но аз искам по-наситено медно.  Peace

# 202
  • Пловдив
mamaden, каква е тази оцветяваща маска? Аз се боядисах със syoss warm copper на естествена кестенява коса и се получи нещо подобно като това на снимката, но аз искам по-наситено медно.  Peace

Това е маската - http://e-cosmetics.bg/oyster-ocvetavaa-maska-directa-scarlet-250ml-p-876.html. На мен ми е много силна(наситено червено е, ама много червено), затова смесвам с друга безцветна маска, и така ми е ок. От същата марка има и маска - шоколад. Понякога смесвам червена+малко шоколад+безцветна, и пак е добър резултата, но...нетраен.
Моята коса до скоро беше руса, и трудно задържа пигмент, затова използвам оцветяваща маска, между боядисванията.

# 203
Beautyholicа, така си и помислих. Предупредих я мацката да не разчита на много.
За да не е празен пост, ако някой си търси нюанси, ще покажа какво постигнах аз с Вела:

Като цяло, май черешовото неслучайно е най-популярно от гамата цветове. Но всички фризьорки познаваха от раз, че е боядисано с Вела, "защото хубавото червено си личи". Crazy

# 204
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Червено върху блонди основа е направо кошмар. Grinning Аз така стартирах,особено силноизсветлените кичури още си избиват на втората седмица.

Audrina Adare,много ти отива.Тази боя Вела,в салон или от хипермаркета я купуваш?

# 205
Beautyholicа, най-често от по-малките квартални магазини за козметика, защото в ДМ излизаше по-скъпа кутията, а в Търново по онова време още нямаше Елитис. После товарих майка ми да ме боядисва и се справи много добре. Simple Smile
Е, тъй като и продавачките, и фризьорите все ми хвалиха естествения цвят, могат да се радват - спрях да се боядисвам, че косата ми вззе да вие на умряло. hahaha Само ще се навъртам наоколо да ви се радвам на вас. Flutter

# 206
  • Пловдив
Beautyholicа, така си и помислих. Предупредих я мацката да не разчита на много.
За да не е празен пост, ако някой си търси нюанси, ще покажа какво постигнах аз с Вела:
Скрит текст:
Colorado Red: Cherry Red = 1:1
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/46548_428 … _1719990211_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/530291_47 … _1606122911_n.jpg

Cherry Red:Colorado Red = 2:1

Супер ви се е получил цвета, особено на последната снимка.Точно нещо такова искам и аз.Това с Велатон ли го постигате или с друга разновидност на Вела.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/5938_1020 … _1719800042_n.jpg

Като цяло, май черешовото неслучайно е най-популярно от гамата цветове. Но всички фризьорки познаваха от раз, че е боядисано с Вела, "защото хубавото червено си личи". Crazy

# 207
Ваня Гавраилова, точно Велатон, най-обикновената: ето така изглежда опаковката. Даже Cherry Red (66/46, ако не се лъжа) е показано на тази снимка горе. Simple Smile А по мои спомени, май имаше и половин опаковка Colorado Red към дозата Cherry Red. Но черешовото е горе-долу това. Crazy

# 208
  • Пловдив
Момичета, след голямото чудене и ровене в Интернет вчера се боядисах със боя Seri, не запомних кой номер, един малък каталог с няколко червени цвята.Продавачката каза, че била много интензивна.Най-тъмния цвят си взех, на каталога изглеждаше като тъмно-кестеняво червено, с окислител 6%.Резултатът беше плачевен - около 3см в корените, където е моята коса стана светло розово лилаво.По дължините стана кестеняво с пепеляво-розови оттенъци.Днес се намацах отгоре с Wellaton цвят volcano red - 77/46 май беше.В корените стана страхотно наситено червено, по дължините стана тъмно червено.Много ми хареса този цвят, ще продължавам с него.Само дето ще си походя шаренка. hahaha

# 209
Здравейте, има ли хора, които боядисват само корени, без да им пада боята, или няма такъв вариант? много се притеснявам да не си изтощя косата с постоянни боядисвания цяла дължина.

Общи условия

Активация на акаунт