Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 307 341
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 525
  • София
И аз съм с Арома, много съм доволна. Ползвам 28 рубин

# 526
Здравейте Simple Smile не съм много сигурна, че въпроса ми е за тук, но все пак ще опитам. Значи 5 години се боядисвах черна и после рязко смених мнението си да стана червенокоса. Да кажем, че вече година по-късно съм с червена коса, но корените и крайщата ми са различни Sad Може ли някой да ме посъветва къде мога да отида на фризьор в София специално да ми направят изсветляване и да ме боядисат ? В момента не съм я боядисвала от 2 месеца ии боята е паднала доста и не се търпя такава Sad а съм канена на сватба и искам да изглеждам добре и да ги няма тези шарени кичури по главата ми  Close Cry newsm78 Благодаря предварително Simple Smile

# 527
  • София
Къде в София например, в кой район?

# 528
Къде в София например, в кой район?
няма значение и до Люлин ще отида ако трябва Grinning просто искам да е направено както трябва Simple Smile

# 529
Здравейте Simple Smile не съм много сигурна, че въпроса ми е за тук, но все пак ще опитам. Значи 5 години се боядисвах черна и после рязко смених мнението си да стана червенокоса. Да кажем, че вече година по-късно съм с червена коса, но корените и крайщата ми са различни Sad Може ли някой да ме посъветва къде мога да отида на фризьор в София специално да ми направят изсветляване и да ме боядисат ? В момента не съм я боядисвала от 2 месеца ии боята е паднала доста и не се търпя такава Sad а съм канена на сватба и искам да изглеждам добре и да ги няма тези шарени кичури по главата ми  Close Cry newsm78 Благодаря предварително Simple Smile

Според мен кадърните фризьори ще се справят, а те не са един или двама. Имаше тук мисля мнения за няколко салона по-назад из темата от които имаше много доволни. Може би трябва да си решиш колко би заделила. Само за сравнение - аз съм с дълга коса, за боядисване без изсветляване като съм ходила да питам за цени по салоните са ми казвали от 80 лева до 200, за еднакъв клас бои.
Не всички стилисти включват цената на сешоара в боядисването, а някои искат по 30-40 лева само за сешоара ако си с по-дълга коса. А с мокра коса е кофти да си тръгнеш от салона, то ти отива кефа. Аз 200 лева не бих дала  Naughty

# 530
  • София
Аз последно платих към 130 лв за боядисване и сешоар с 2 бои и половина на Goldwell (доста реномирана боя), без изсветляване, при фризьор, който е популярен и харесван във форума. Салонът се намира в Гео Милев, пиши ми на лично съобщение ако те устройства. Аз съм го добавила и във фейсбук, за да ми е по-лесно да му пращам снимки на цветовете, които искам да ми прави.

# 531
Аз мога да ти прерпоръчам салон в Лозенец и в Младост 1. И двете мацки за номер едно!
Пиши на ЛС, ако си заинтересована и ще ти дам телефонни номера. Simple Smile

# 532
  • София
Момичета, от няколко месеца съм в редиците на червенокоските, като преди това бях в  светлокафявите нюанси.
Забелязвам, че ми изсветлява и изсушава косата и реших да си взема някаква маска. Мисля си за тази с пустинната фурма на Клоран или тази карите на Рене Фюртерер...Някоя от вас ползвалили са ги?
А вие с какво подхранвате косите си?

# 533
  • София
Ползвала съм Карите на Рене Фюртере в миналото, когато бях с естествения цвят, харесваше ми, но не съм сигурна дали е достатъчно силна и подхранваща за третирана коса. Най-любимата ми маска, която прави чудеса и която ползвам през 90 % от времето, е Ultimate Remedy на Shu Uemura - малко по-скъпа е от Керастаз, но в пъти по-добра. За съжаление няма как да се купи от магазин или салон в България, поръчвам я по интернет, от Lookfantastic или Feelunique. От Керастаз харесвам Masquintense и Elixir Ultime, както и фузио дозите (Fusio Dose), специално тази за боядисана коса. Харесвам и хидратиращата на Joico от серията K-pak.

# 534
Момичета,здравейте!Искам да се направя този цвят коса...исках да Ви попитам каква боя да си взема.Моята сега пак е леко рижавееща,но по към кестеняво...

На включилите се,благодаря предварително!

# 535
Не, абсолютно нищо не усещам - дори леко щипане няма.

За тази боя обаче на Lorvenn специално ми казаха като я купувах, че е много щадяща (вкл. коректора). Взех я от един магазин за професионални бои и като я взимах, една фризьорка тъкмо си купуваше и тя бои, та си поговорихме и тя ми каза същото.

Може ли малко информация колко ти е дълга косата и колко точно бои Лорвен ти трябват за цялостно покритие? Simple Smile

# 536
  • Be realistic - plan for a miracle.
Лана, на страница 33 съм дала снимки на косата си, току-що боядисана с Лорвен Simple Smile До под раменете ми е.

Използвам половин опаковка боя, 1/3 опаковка коректор и 1 окислител.

Така 1 боя ми стига за 2 боядисвания, а 1 коректор - за 3.

Боядисах се преди 3 дни с Лорвен номер 9.22, скоро ще се снимам пак и ще пусна снимки. Доволна съм Simple Smile

# 537
Момичета,здравейте!Искам да се направя този цвят коса...исках да Ви попитам каква боя да си взема.Моята сега пак е леко рижавееща,но по към кестеняво...

На включилите се,благодаря предварително!
ти с какъв цвят си в момента с червен ли?моята естествена беше такава,даже лятото ставах още по-руса ,ама сега съм само прикрито руса  hahaha

# 538
  • София
Може би 7/4, 8/4, 88/43, или 8/34 на Вела Колестон. При техните бои има голямо разнообразие на медни нюанси.

# 539
Може би 7/4, 8/4, 88/43, или 8/34 на Вела Колестон. При техните бои има голямо разнообразие на медни нюанси.
Малко по-червени ми се виждат сякаш...този цвят не  е ли към русо-рижаво.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт