Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 306 090
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря за отговора, lunna pateka! И аз така ги виждам нещата, но исках първо да се посъветвам с по-опитните, за да не направя някоя беля, че няма да ми е за първи път.  Laughing Ще докладвам какво съм сътворила след като се осмеля да се боядисам. Весел уикенд! 

# 616
Емииии боядисах се за 2ри път с вулканично червено, но резултата мн мн не ми харесва...за това продължавам да се боядисвам докато се наслои (естествено вече по тъмно червено) и другия вариант да спра честото боядисване после( след резултата )е да си взимам тониращи шампоани Simple Smile
Друг вариант не виждам Grinning
Някой все пак има ли поглед в/у тониращите шампоани и да каже мнение ако може Simple Smile ?

# 617
  • София
Имам оцветяващ балсам на Виталитис - повече изсушава от боя, избягвам вече да го ползвам. Иначе за шампоан, наскоро ми показваха в магазина на Malinka в Парадайз мол, но то направо си е като боя, смесват се 2 части и т.н.

# 618
Аз си взех едно пакетче на Marion-wine red нямам идея какво ще стане, не се смесва с нищо.
И някой може ли да ми каже какъв цвят е винено червен, че на картинките на опаковките не вярвам? Simple Smile

# 619
  • Бургас
Аз си взех едно пакетче на Marion-wine red нямам идея какво ще стане, не се смесва с нищо.
И някой може ли да ми каже какъв цвят е винено червен, че на картинките на опаковките не вярвам? Simple Smile

тъмно червено

# 620
По принцип по пътя на логиката-да Grinning но на картинката е като изкрящо червено Grinning
Мерси много Simple Smile

# 621
Ползвах преди време такъв шампоан същия цвят, ужасен цвят по скоро лилавее, лично на мен не ми харесва а и доста изсушава косата

# 622
на мен много ми хареса как стана в/у волканичното червено, стана кърваво червено без отенъци Simple Smile и като гледам така, боя скоро няма да ми трябва Simple Smile))))

# 623
  • Пловдив
   Може и да сте го коментирали, но аз от скоро
съм червенокоса.Боядисвам се с боя на Крамер.На всяко
миене на косата текат червени вади.Всички кърпи,калъфки и
блузи са ми червени. Да не говоря, че като си махам грима от лицето,
 тампоните за махане на грим са оцветени в червено.
А  не виждам в лицето си някаква разлика в цвета.
Днес си излях почти бутилка оцет и май нещата са по-добре.
Харесвам се така, но ако това е начинът ще стана пак брюнетка
или блондинка.Какво да слагам след боята, за да се фиксира цветът!

Предварително благодаря!
/ Ползвах и друга марка боя и резултатът беше същия/

# 624
  • София
И при мен беше така с Keune и Indola, но последните ми 2 боядисвания бяха с боя на Goldwell и при нея почти не забелязвам да има оцветена вода при миене.

# 625
Някой има ли отзиви за боята Лорвен? Едно момиче се боядисва с такава и цветът й беше разкошен, махагоново червено...  Embarassed

http://www.xn--80atmm.net/index.php/virtuemart/boi-za-kosa/amony … 13-04-21-18-51-59

# 626
Всички масови бои за коса цапат.... Аз откакто ползвам безамонячната на Лореал Иноа няма никакво цапане на хавлии и калъфки... Единствения минус е, че не са много трайни, но аз пак успявам да се боядисвам на 3 седмици.... Сега съм решила да пробвам и други професионални безамонячни бои...

# 627
Само да попитам за шампоаните и балсамите за червена коса на Garnier или някоя друга марка има ли доволни от тях?

# 628
Някой има ли отзиви за боята Лорвен? Едно момиче се боядисва с такава и цветът й беше разкошен, махагоново червено...  Embarassed

http://www.xn--80atmm.net/index.php/virtuemart/boi-za-kosa/amony … 13-04-21-18-51-59

Страхотна е боята и не изтощава много косата, като за амонячна боя. Това за мен е най-щадящата боя с която се получава хубаво наситено червено.Ползвам 2/3 боя 1/3 червен коректор.Първия път когато се боядисвах , боядисах първо краищата с окислител 12% , после корените с 9% за да не се получава разлика в корените и дължините.Става хубав цвят, сравнително траен и не цапа хавлиите. (аз ползвам маска на Макадамия след като се боядисвам и за нея пише , че запечатва цвета попринцип, та може и от нея да е ).
Аз имам един въпрос чудя се ако към червената боя +  червен коректор сложа син коректор дали ще стане лилаво , че ми се иска да пробвам как ще е някой правил ли си е такъв експеримент ?Laughing

# 629
Здравейте, искам да попитам дали има някакъв проблем да си купа отделно окислител и изобщо продават ли така отделно в парфюмериите, целта ми е да постигна по светло червено от това в момента ще се получили примерно с 9% окислител

Общи условия

Активация на акаунт