Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 306 082
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 690
ето ме и мен...
почти постигнах желания цвят Simple Smile Heart Eyes
Много е хубав, браво!  bouquet

# 691
ето ме и мен...

страхотен цвят,може ли да споделиш как го постигна

# 692
  • София
Аз съм с медно червена коса с по-светли кичури:

Скрит текст:

# 693
ето ме и мен...

страхотен цвят,може ли да споделиш как го постигна
след много мъки във салона и много обяснения на дебелоглавата ''фризиорка'' си купих боя Majicontrast red   на L'oreal и под мое наблюдение ме направи само с нея...

# 694
Рошавка, ще те попитам още нещо, защото досега не съм работила с коректор.
Цвета, който искам да постигна е 7.64 и в този случай мисля, че коректора  трябва да е 0/4, заради медното. Така ли е или греша? В момента цвета ми е горе-долу като показания, но вече се отми и трябва да го освежа. 2 пъти се боядисвах с Палете, но чета, че много изтощава косата и търся алтернативни варианти с по-щадяща боя.

# 695
На мен на Serpentine Цвета мн ми допада...по-естествено стои, мн чаровно Heart

# 696
Цвета, който искам да постигна е 7.64 и в този случай мисля, че коректора  трябва да е 0/4, заради медното. Така ли е или греша? В момента цвета ми е горе-долу като показания, но вече се отми и трябва да го освежа. 2 пъти се боядисвах с Палете, но чета, че много изтощава косата и търся алтернативни варианти с по-щадяща боя.

Ами не знам честно казано аз съм ползвала само другия коректор. Нека някой по-запознат даде мнение. Аз това което знам е от експерименти върху моята коса. Сега ме замисли трябва да го пробвам и този коректор  Mr. Green

# 697
Цвета, който искам да постигна е 7.64 и в този случай мисля, че коректора  трябва да е 0/4, заради медното. Така ли е или греша? В момента цвета ми е горе-долу като показания, но вече се отми и трябва да го освежа. 2 пъти се боядисвах с Палете, но чета, че много изтощава косата и търся алтернативни варианти с по-щадяща боя.

Ами като гледам то си има боя точно 7.64. какъв цвят търсиш?
Иначе, да, 0/4 ще подсили медения/оранжевеещ оттенък. Можеш да го добавиш към 7.64, за по-наситено медно. Палетето наистина вади страхотни цветове, но гори косата след продължителна употреба.
Едит: Видях, че си се боядисвала с 5-ца на Палете. Имай в предвид, че боя върху боя трудно изсветлява. Не е сигурно дали ще успееш да стигнеш до 7-мица. Ако е паднала предната боя е вероятно да се получи. Зависи и от основата, с по-тъмна е по-трудно. Simple Smile

# 698
Вземи си по- силен окислител за първото боядисване за да изсветлиш основата .

# 699
Здравейте,
някой ползвал ли е боя PERLACOLOR,тъй като в магазин Зара ми я препоръчаха,но малко се притеснявам и реших да попитам, дали някой има отзиви за нея.
Благодаря предварително!

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 18:12 от vania.petrova1982@abv.bg

# 700
Ами като гледам то си има боя точно 7.64. какъв цвят търсиш?
Иначе, да, 0/4 ще подсили медения/оранжевеещ оттенък. Можеш да го добавиш към 7.64, за по-наситено медно. Палетето наистина вади страхотни цветове, но гори косата след продължителна употреба.
Едит: Видях, че си се боядисвала с 5-ца на Палете. Имай в предвид, че боя върху боя трудно изсветлява. Не е сигурно дали ще успееш да стигнеш до 7-мица. Ако е паднала предната боя е вероятно да се получи. Зависи и от основата, с по-тъмна е по-трудно. Simple Smile

Виж каква ми е косата в момента, на външна и стайна светлина:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 701
Е, аз с тази 5-ца си я представях по-тъмна.  Laughing
Мисля, че ще се получи цветът. На външна даже ми изглежда доста светла. Основата за 5-цата, ако е било нещо русоляво и боята се е поизмила, вече няма да имаш проблем с хващането на 7.64. Simple Smile

# 702
А ето такъв цвят с коя боя мога да го постигна?
https://www.google.bg/search?q=%D1%80%D0%B8%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0 … .html%3B500%3B572

# 703

Зависи с какъв основен цвят си.  Peace Ще изсветляваш или ще потъмняваш?

Дами, подарявам една боя Гарниер Олиа 7.40. Не се боядисвам вече, че косата ми много се изтощи. Ако някой иска да я пробва или пък си я ползва по принцип да драсне ЛС. Във Варна съм. От време на време уикендите съм в Бургас.  Peace

# 704
  • София
За рижаво - ниво седмица, например 7.46 , 7.43 или 7.44 - това е номерацията при Keune. При Wella Koleston са подобни - 77/44, 77/46 и т.н. При Goldwell - 7RO Max или 7OO Max. Аз лично препоръчвам Goldwell, защото не се отмива лесно, изключително трайна е.

Общи условия

Активация на акаунт