Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 305 983
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 810
Много ми се иска да постигна такъв цвят:

Бихте ли ми препоръчали боя, с която е възможно да се получи цветът (и да се запази по- дълго време)?
Не мога да препоръчам боя,но понеже и мен ме заинтригува този цвят, да попитам с боята MM Beauty/ММ Бюти, № 14 или № 15 няма ли да се получи?

№ 14 - Вишнево червено
№ 15 - Бордо

http://www.mmbeauty.eu/bg/products/1_cats/nuance-mm-beauty/

П.П. Чудя се как можете да харесвате боята на Арома Колор. Тя направо съсипва косата и мирише отдалеч на оксидант.
Рубела и ММ Бюти са в пъти по добри от Арома, от същия ценови клас,но качеството им е несравнимо.

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 22:32 от krem-karamel

# 811
Много ми се иска да постигна такъв цвят:

Бихте ли ми препоръчали боя, с която е възможно да се получи цветът (и да се запази по- дълго време)?
Не мога да препоръчам боя,но понеже и мен ме заинтригува този цвят, да попитам с боята MM Beauty/ММ Бюти, № 14 или № 15 няма ли да се получи?

№ 14 - Вишнево червено
№ 15 - Бордо

http://www.mmbeauty.eu/bg/products/1_cats/nuance-mm-beauty/

П.П. Чудя се как можете да харесвате боята на Арома Колор. Тя направо съсипва косата и мирише отдалеч на оксидант.
Рубела и ММ Бюти са в пъти по добри от Арома, от същия ценови клас,но качеството им е несравнимо.

Въобще има ли червена боя, която да не съсипва толкова, моята я изсушава направо от скалпа:(

# 812
  • Somewhere far away
Не. аз даже мисля да се отказвам вече от червените си кичури , които правя от години със  Сери. косата точно там е толкова изсъхнала и цъфтяща и ужасна, че направо не ми се мисли какво щеше да е ако се боядисвах цялата с тази боя! пълен ужас...
Въбще жалко - червеното е много красиво, седи много хубаво особено на дами със сини и зелени очи. ноооо много съсипва косата!  Naughty Crossing Arms

просто не искам и не смятам че си заслужава да си скапвам косата - въпреки че се харесвам с червена коса и ми е един  от любимите цветове!  Heart Eyes

# 813
  • София
Зависи, имам опит с 3 марки червени бои и не всички са изтощаващи. Keune е агресивна, но Индола и Голдуел не толкова. Аз тормозя моята коса много, обезцветяване, червено, светли кичури балеаж, но е в добро състояние. Ползвам възстановяващи маски, например серията Fibre Force на Schwarzkopf Professional е много добра и на достъпна цена.

# 814
  • Варна
Здравейте червенокоски,

Влизам да похваля новите балсам оцветители на Роза Импекс и по точно този цвят:

Цветът е невероятен, косата ми е лъскава и мека. Laughing

# 815
  • Somewhere far away
Здравейте червенокоски,

От къде , от къдеее? и вреди ли на косата- какви са съставките сподели повечe , че много се заинтригувах! Simple Smile

# 816
  • Варна
Купих го от Елитис, струва 2,87лв. Не вреди на косата, това е нова серия тониращи балсами със седем масла. Аз принципно бях със средно руса коса и реших преди да се боядисам трайно пак червена да пробвам с шампоан или балсам оцветител и случайно попаднах на този. След първото измиване цвета е доста наситен, въпреки че основата ми е светла. Wink

Ето подробно инфо:
Оцветяващи балсами LEGANZA - 16 модни нюанса. Разработени съвместно с водещи италиански коафьори Оцветяващите балсами LEGANZA предлагат блестящи и наситени цветове в неповторимия стил на италианската мода. Формула без амоняк, водороден пероксид, ppd и парабени. Новата оцветяваща система е разработена по технологията 7 Oils Color – БОЯДИСВАНЕ ЧРЕЗ МАСЛА. Това е уникална кремообразна формула, в която оцветяващите пигменти са разтворени в комбинация от 7 органични, чисти, 100 % натурални масла. Маслата пренасят оцветяващите пигменти директно в структурата на косъма, като осигуряват наситеност на цвета и брилянтен блясък. 7 Oils Color – специална селекция от 7 масла - арганово, макадамия, авокадо, шеа, жожоба, маслина и бадем.

# 817
Здравейте и от мене момичета и аз се присъединявам. Надявам се да ми помогнете. Утре съм на фризьор да се боядисвам по принцип косата ми придобива светло русо но днес ми щукна идеята да променя цвета със червено. Ако някой може да ми препоръча червена боя да постигна този цвят.

В момента сам със този цвят. Simple Smile 

Благодаря предварително Simple Smile

# 818
  • Somewhere far away
за съжаление в момента не съм в Софя и няма Елитис наблизо - а ме е обхванало желанието за промяна и в крайна сметка си взех на ММ бюти цвят бордо. и без това точно такъв цвят си бях  заплюла че искам и го харесах веднага. ще  видим какво ще стане. малко психясвам, защото не съм се боядисвала от ученическите ми години!  Crazy #Crazy
надявам се не съм  сгрешила   с тази боя...

# 819
Някоя от вас да е изпробвала червените цветове на Schwarzkopf igora royal? Един доста ми хареса,но не съм сигурна дали е качествена боята  newsm78

# 820
  • в.преслав
kalinna9,аз се боядисвам с тази боя от доста години вече.Първо в русата гама,а от 2 години насам в червената.В момента съм така:
http://prikachi.com/images.php?images/411/8043411O.jpg
Слагат ми по 1/4 от номера-7.77,8.65 и 9.7.

# 821
  • Пловдив
kalinna9,аз се боядисвам с тази боя от доста години вече.Първо в русата гама,а от 2 години насам в червената.В момента съм така:

На тези сини очи това оранжево седи убийствено.Много ми харесва.Аз се бях докарала с такъв цвят, ама на моите кафяви очи и жълтеникава кожа приличах на едно определено малцинство...

# 822
Здравейте червенокоски,

От къде , от къдеее? и вреди ли на косата- какви са съставките сподели повечe , че много се заинтригувах! Simple Smile
А има ли оранжево от тях?

# 823

Намерих я в един сайт,обаче окислителя е 1000мл,което малко ме разубеждава да поръчам,защото ако не ми хареса боята какво ще го правя толкова много? Хубаво ли е да се използва боя една марка и окислител друга?

# 824
  • в.преслав
Няма ли по-малък грамаж окислител?Другото,което се сещам-освен ако не ти хареса да го продадеш.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт