Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 305 845
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 885
Здравейте червенокоски Simple Smile

Искам съвет.
Косата ми е доста тъмна, небоядисвана.
Има ли смисъл да пробвам с някаква по-щадяща безамонячна боя, за да стана тъмно червена.
 Не държа да е ярко червена, може да е тъмна, но да има хубав червен отенък.

Нямам против да пробвам и с професионална боя, но искам мнение дали е възможно да стане без да я обязцветя.

Hug

# 886
Възможно е! Peace

# 887
Morrigan, пробвай, има хубави бои, които ще направят отенъка, моят съвет е да не се обезцветяваш, а да пробваш първо. Фризьор, на когото имаш доверие, ще ти каже най-добре коя марка да ползваш. Simple Smile
Успех! Simple Smile

# 888
  • Пловдив
Здравейте червенокоски Simple Smile

Искам съвет.
Косата ми е доста тъмна, небоядисвана.
Има ли смисъл да пробвам с някаква по-щадяща безамонячна боя, за да стана тъмно червена.
 Не държа да е ярко червена, може да е тъмна, но да има хубав червен отенък.

Нямам против да пробвам и с професионална боя, но искам мнение дали е възможно да стане без да я обязцветя.

Hug

Щом не ти е боядисвана, ще стане без обезцветяване, с добра боя.Имай в предвид, че червения оттенък пада доста бързо.

# 889
Здравейте, червнокоски!  Heart Eyes Искам да попитам, какво да направя, за да постигна този цвят в средата http://prikachi.com/images/191/8224191a.jpg

Косата ми в момента е боядисана с Loreal Preference 5.25 и има съвсем лек червен оттенък, който даже вече почти не се забелязва.. Бих искала да използвам пак същата марка, но не знам точно кой номер.. може ли съвет?  Flutter

# 890
 Откак видях този цвят мира нямам. Но съм с черна коса. Няма да стане без обезцветяване, нали?

# 891
Откак видях този цвят мира нямам. Но съм с черна коса. Няма да стане без обезцветяване, нали?
Ако косата ти е естествена имаш шанс, но ако е боядисана черна става по-сложно. Peace

# 892
 В корените я боядисвам Sad

# 893
Хоп, от днес и аз тук, при червенокосите красавици. Много дълго се бях запънала да не се правя червена.  Сега обаче ми прищрака яко. Сън не ме ловеше Преминала съм през всички гами и цветове. Този обаче ми е фаворит  newsm44 newsm44 ....Ще кача и снимка  Crazy
 Ето и снимката http://bobek09.snimka.bg/baby/bobek.470360.35764398

# 894
Хоп, от днес и аз тук, при червенокосите красавици. Много дълго се бях запънала да не се правя червена.  Сега обаче ми прищрака яко. Сън не ме ловеше Преминала съм през всички гами и цветове. Този обаче ми е фаворит  newsm44 newsm44 ....Ще кача и снимка  Crazy
 Ето и снимката http://bobek09.snimka.bg/baby/bobek.470360.35764398

Супер е!С каква боя го постигна ? Simple Smile)

# 895
  • Майнатаун
Здравейте,
от миналата седмица и аз имам нов цвят. Записвам се в темата и се връщам да чета, за да се запозная с шампоаните и грижите за червените ви коси. Flutter
Слагам 2 снимки, но на тях не се вижда добре цвета.

Скрит текст:

# 896
Някой да има мнение за този цвят?

# 897
Здравейте,
от миналата седмица и аз имам нов цвят. Записвам се в темата и се връщам да чета, за да се запозная с шампоаните и грижите за червените ви коси. Flutter
Слагам 2 снимки, но на тях не се вижда добре цвета.

Скрит текст:

Прочетох само последната страница от темата и попадайки на твоите снимки, цветът ти много ме грабна. Simple Smile Аз съм боядисана в нещо подобно (при фризьор), но ми е интересно имаш ли идея как точно се казва твоят цвят? На мен ми се искаше нещо подобно на твоето, но с един тон по-светличко, а моята се получи сякаш малко по-различно - стана леко по-тъмна, отколкото очаквах, и като че ли повече бие на кафеникаво, отколкото на червено; да не кажа, че на обикновена стайна светлина направо си е средно кестенява, без никакъв помен от червен нюанс. Confused

Много ми харесва цветът на тези 2 снимки (на първата може би, ако беше една идея по-червеникав, щеше да е още по-завладяващ): 1, 2.

# 898
Аз искам да се похваля с моята боя на Лакме Хрома
http://www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/boya-za-kosa-lakme/bezam … akme-chroma-60-ml
Нюанса е 6/59 - тъмно русо махагоново червено
Много съм доволна от боята както и от самия цвят. Получи се точно както го исках - по-тъмно червено. Взех си от по-силния оксидант за да съм сигурна, че цвета ще хване и се получи много добре. Повече от ясно е, че червената боя пада супер бързо, но аз се радвах на 2-3 седмици плътен цвят. Голям плюс е, че боята е безамонячна (поради това бях скептично настроена, че цвета няма да хване или ще стои бледо). Цяло лято се боядисвам с тази боя, като нямам намерение да я сменям - получава се цвета който искам, като в същото време е по-щадяща.
Ето и снимка : http://www.img-share.eu/f/images/98/picture1Uz6c2g8.jpg

# 899
Анастасия, много си хубава. Peace А цветът определено е огнено-предизвикателен.

Общи условия

Активация на акаунт