Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 304 343
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 960
Аз имам тук там по някой и друг бял косъм и тези без амонячните не ми ги покриват добре или на второто миене и вече са си бели пак.Но ако ти нямаш бели коси по добре е си мисля,да е без амоняк-по щадяща е.А и на Гарниер боите поне аз ги харесвам.

# 961
  • София
Здравейте, червенокоси дами!

От няколко години съм в този клуб, а от година ползвам на Велатон - вулканичното червено 77/44
Обаче - от месец насам кожата на главата ми просто пада на големи люспи. Като изгоряла. НЕ знам от боята ли е, не е ли, в чудо съм.
Та въпросът ми е - има ли на друга фирма по-щадяща боя от Велатона, но в същия чудесен червен цвят?

# 962
  • София
И за Велла Колестон, професионалната съм чувала такива неща, че гори скалпа, а вероятно и косъма. Пробвай някоя от професионалните марки, които се продават в магазин - като Лорвен, Vitality's и др.

# 963
  • София
И за Велла Колестон, професионалната съм чувала такива неща, че гори скалпа, а вероятно и косъма. Пробвай някоя от професионалните марки, които се продават в магазин - като Лорвен, Vitality's и др.

А от по-масовите дали нещо няма да стане? По-скоро се чудя дали ако сега сложа безамонячна върху Велата ще стане нещо изобщо. Или цветът ще се загуби.

# 964
  • BG-DE
Защо не пробваш с трайна безамонячна боя, като Олиа, Олео интенс,  Иноа и др., те са на същия принцип като амонячните само дето използват заместител на амоняка и са по-щадящи точно към скалпа  Peace

# 965
Защо не пробваш с трайна безамонячна боя, като Олиа, Олео интенс,  Иноа и др., те са на същия принцип като амонячните само дето използват заместител на амоняка и са по-щадящи точно към скалпа  Peace
Да,и аз така съм решила да направя,че и моята коса нещо много се поизтощи от това червено.И скалпа се лющи,надявам се да попадна на добра безамонячна.

# 966
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте. И аз съм в клуба на червенокосите от около година и малко. Минах през какво ли не: първо боя, после къна и сега пак боя.
От без амонячните съм много доволна, като цветови резултат, от Nectra Color, обаче се отмива много бързо. На мен ми е проблем, че като се отмие остава рижав отенък, отива ми и си го харесвам. Проблемът ми е червената вода, която тече като се къпя  #Crazy.
Последният път се боядисах с новата боя на Syoss vibrant color 5-77 и съм приятно изненадана, че като се къпя не тече червена вода. Само че боята е малко силничка. Дават я, че е за тъмна коса и със изсветляващ ефект.  Но цвета й наистина е много хубав. На мен ми стана наситено червена (не като на кутията) и сега с отмиването започва да придобива вече по-медни отенъци и се доближава до снимката на кутията.
Някой ползвал ли е тази боя по-дълго време, за да сподели дали изтощава косата много?

# 967
  • София
Аз не съм, но четох из нета лоши отзиви за Syoss.
Дали са верни нямам идея.

# 968
  • Sofia, Bulgaria
Аз не съм, но четох из нета лоши отзиви за Syoss.
Дали са верни нямам идея.

Мерси за бързият отговор nana77    bouquet
Аз боята си я взех съвсем случайно, без да съм чела нищо преди това за нея. С една приятелка бях да си купува тя боя и я видях, хареса ми и я взех. Но явно няма да е и тя. Може би ще пробвам нещо от професионалните бои, които сте коментирали по-напред в темата.

# 969
А някой пробвал ли е ММ бюти?

# 970
  • София
А някой пробвал ли е ММ бюти?

Моя приятелка само с нея се боядисва и казва, че е много доволна. Точно вчера ми я препоръча, но аз не знам защо съм предубедена към българските бои.

# 971
Благодаря
nana77,на мен също ми я препоръчаха и аз по същата причина се зачудих,макар че съм ползвала БГ бои ,ама ми бяха много силни и ми изгаряха косата.

# 972
  • Пловдив
Аз съм ползвала ММ Бюти много пъти.Цветовете хич не са лоши и въобще не изтощава, но пада много бързо.Поне при мене.На 2-3-4 измивания и вече цвета е избледнял.

# 973
Здравейте. И аз съм в клуба на червенокосите от около година и малко. Минах през какво ли не: първо боя, после къна и сега пак боя.
От без амонячните съм много доволна, като цветови резултат, от Nectra Color, обаче се отмива много бързо. На мен ми е проблем, че като се отмие остава рижав отенък, отива ми и си го харесвам. Проблемът ми е червената вода, която тече като се къпя  #Crazy.
Последният път се боядисах с новата боя на Syoss vibrant color 5-77 и съм приятно изненадана, че като се къпя не тече червена вода. Само че боята е малко силничка. Дават я, че е за тъмна коса и със изсветляващ ефект.  Но цвета й наистина е много хубав. На мен ми стана наситено червена (не като на кутията) и сега с отмиването започва да придобива вече по-медни отенъци и се доближава до снимката на кутията.
Някой ползвал ли е тази боя по-дълго време, за да сподели дали изтощава косата много?

Два пъти я ползвах Syoss:
4-2 Mahogany Brown - Цвета се получи доста добре първоначално(по-ярко от кутията), но адски бързо ми падна и на втората седмица бях..една никаква такава  Crazy
3-3 Dark violet - Исках малко да разчупя с нещо виолетово..а станах червена като светофар  Shocked

Като цяло мисля, че са щядащи за косата, аз не съм имала проблеми с изгоряла коса от тях.

# 974
Здравейте. Аз питах и с в клуба на блондинките, но искам да питам и тук понеже цвета е малко особен. Някой има ли опит с подобен нюанс? Аз мисля,че е ягодово русо. От доста време се опитвам да нацеля боя с правилния юанс, но ме е страх да не стане или само рижаво или пък само златисто. Знаете ли някоя боя с този цвят?

1.

2.

3.

Общи условия

Активация на акаунт