Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 304 343
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 990
Ще се получи.Особено на светла основа червеното хваща перфектно. Peace

# 991
Ще се получи.Особено на светла основа червеното хваща перфектно. Peace
Благодаря:)Запазвам си значи час за фризьор.Simple SmileЧета,че масово се ползва Велатон -череша,но аз май ще се доверя на фризьорката с нейна боя.Simple Smile

# 992
Здравейте, момичета! Аз съм в клуба на червенокоските вече 2 години. Досега ползвах боя на велатон 77 44, но от няколко месеца просто вече не ми е същият наситено червен цвят. Даже май за зимата ми се ходи с по-лилавеещо червено и се чудех дали някой знае как мога да постигна този цвят като на снимката
П.П. знам че момичето ползва боя BES, но не мога да се ориентирам кой номер
http://prikachi.com/images.php?images/917/8446917x.jpg

# 993
Здравейте,да се допитам до червеникосите дами.От години се боядисвам руса,в момента съм кестенява в корените и постепенно изсветлява към русо в краищата,преобладаващото е русото.Явно съм в някакъв период 😃(ставам на 30 скоро) и искам да си скъся косата и да я направя червена като това на снимката,дали ще се получи?Благодаря предварително.Simple Smile

Здравей аз бях с такава коса преди да се правя точно като този цвят на снимката, имах борба 3 месеца с косата си, но накрая успях да го докарам цвета. При мен се получи следното , след първото боядисване косата ми беше до половината този цвят надолу не хващаше... и така 3 боядисвания. След последното боядисване се ядосах и отидох и си взех боя която отговаря на цвета който е от корена до средата на косата ми. Взех си цвета и оксидант 10 намазах се (от средата надолу) и цвета се получи.
Надявам се да съм ти помогнала Simple Smile

# 994
  • Варна
Днес си взех номер 6.46 на Гарниер Олиа,води се интензивно червено медно,надявам се да постигна желания цвят,само се притеснявам да не стане много тъмно,искам това,или подобно

# 995
Ще се радваме после да споделиш резултата. Колкото до последния - много зависи каква ти е основата

# 996
Здравейте,да се допитам до червеникосите дами.От години се боядисвам руса,в момента съм кестенява в корените и постепенно изсветлява към русо в краищата,преобладаващото е русото.Явно съм в някакъв период 😃(ставам на 30 скоро) и искам да си скъся косата и да я направя червена като това на снимката,дали ще се получи?Благодаря предварително.Simple Smile

Здравей аз бях с такава коса преди да се правя точно като този цвят на снимката, имах борба 3 месеца с косата си, но накрая успях да го докарам цвета. При мен се получи следното , след първото боядисване косата ми беше до половината този цвят надолу не хващаше... и така 3 боядисвания. След последното боядисване се ядосах и отидох и си взех боя която отговаря на цвета който е от корена до средата на косата ми. Взех си цвета и оксидант 10 намазах се (от средата надолу) и цвета се получи.
Надявам се да съм ти помогнала Simple Smile
Да,благодаря:)В неделя е заветния ден,ще споделя резултата.Дано не е плачевен 😃😃😃

# 997
  • София
Тъйййййй, да се похваля.
Много съм доволна от снощната визита при фризьорката ми.
Миналият месец смених Вулканото на Велатон с професионална италианска Pro color 7,66. Първият път обаче се боядисах вкъщи и не ми хареса, че краищата на дългата ми коса стоят по-тъмни - обяснимо защо, разбира се.
Та снощи след блондор, боя, подстригване, ампула и сешоар, излязох ей така.

Скрит текст:

Цветът е страхотен, наситен, ярък. Е, не е толкова огнен като вулканото, но то друга марка няма толкова огнено. Обаче скалпът ми е цял, а не на парцали, което също е важно.

# 998
nana77, честито!  bouquet
Като каза Вулкано, ми напомни за Лонда Вулкано, еееех, какви цветове бяха, но никъде не ги намирам сега...

# 999
  • София
nana77, честито!  bouquet
Като каза Вулкано, ми напомни за Лонда Вулкано, еееех, какви цветове бяха, но никъде не ги намирам сега...

То и на Велатон вулканото е много красиво, но ми съсипа скалпа. Явно не съм за немски бои.

# 1 000
Може ли снимка на това "вулкано"? Бих била много благодарна, ако имаш снимка и на резултата! Peace

# 1 001
  • Варна
Тъйййййй, да се похваля.
Много съм доволна от снощната визита при фризьорката ми.
Миналият месец смених Вулканото на Велатон с професионална италианска Pro color 7,66. Първият път обаче се боядисах вкъщи и не ми хареса, че краищата на дългата ми коса стоят по-тъмни - обяснимо защо, разбира се.
Та снощи след блондор, боя, подстригване, ампула и сешоар, излязох ей така.

Скрит текст:

Цветът е страхотен, наситен, ярък. Е, не е толкова огнен като вулканото, но то друга марка няма толкова огнено. Обаче скалпът ми е цял, а не на парцали, което също е важно.
Страхотен цвят се е получил!Честито! Simple Smile

# 1 002
  • Варна
Ще се радваме после да споделиш резултата. Колкото до последния - много зависи каква ти е основата
Ще споделя как се е получил цветът.В момента основата ми е светло меден цвят,много по-светла от естествения ми цвят,който е тъмно кестеняв.

# 1 003
Браво,Нана,много хубав цвят се е получил.Аз и Вулканото го харесвам,ама е факт че боята е силна и ми беше изтощил косата. Сега ще видим joy_333 какво ще каже след като се боядиса.

# 1 004
  • Варна
Днес се боядисах с Гарниер Олиа 6.46 - интензивно червено медно,това е резултатът-

Общи условия

Активация на акаунт