Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 304 246
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 1 110
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Кафеникаво.

# 1 111
Здравейте!
В края на ноември се боядисах с боя цвят..ъм, нещо като мерло  Grinning ии цветът падна след 2-3 измивания, понеже много исках да го задържа, започнах с шампоани оцветители. И така от началото на декември до сега съм третирала косата 3 пъти с шампоан. НО бих искала цветът да е по- траен и затова реших, че ще се боядисам отново. Забелязах, че червеното вече се задържа повече и когато започва да пада, косата ми не става "ръждива". Много искам да постигна един от тези нюанси, но на приемливи цени (10лв за опаковка ми идват множко, за моята дълга, гъста коса, понеже използвам по 2 опаковки). В момента косата ми е средно кестенява с червен оттенък.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205183352165592&se … ype=3&theater

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/0c/da/5e/0cda5eecbf06e … 5a75738c10e7b.jpg

Повярвай ми 10лв. за боя е нищо, аз давах по 100лв. на три седмици.. И боята е хубава, цветът също. но я препоръчвам за тъмни основи, иначе върху русото става много розова, една позната сподели, аз сега смятам да опитам 7.22 с 9.22 на Lorvenn, така или иначе разбрах, че ми трябват две бои, да видим какво ще излезне, вие как мислите?

# 1 112
  • Бургас
И аз от скоро съм в отбора на червенокоските,ще следя за някой хубав цвят и боичка. Heart Eyes

# 1 113
А някой ползвал ли е къна, за червена коса , какви са ви впечатленията ?

# 1 114
  • София
Здравейте!
В края на ноември се боядисах с боя цвят..ъм, нещо като мерло  Grinning ии цветът падна след 2-3 измивания, понеже много исках да го задържа, започнах с шампоани оцветители. И така от началото на декември до сега съм третирала косата 3 пъти с шампоан. НО бих искала цветът да е по- траен и затова реших, че ще се боядисам отново. Забелязах, че червеното вече се задържа повече и когато започва да пада, косата ми не става "ръждива". Много искам да постигна един от тези нюанси, но на приемливи цени (10лв за опаковка ми идват множко, за моята дълга, гъста коса, понеже използвам по 2 опаковки). В момента косата ми е средно кестенява с червен оттенък.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205183352165592&se … ype=3&theater

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/0c/da/5e/0cda5eecbf06e … 5a75738c10e7b.jpg

Повярвай ми 10лв. за боя е нищо, аз давах по 100лв. на три седмици.. И боята е хубава, цветът също. но я препоръчвам за тъмни основи, иначе върху русото става много розова, една позната сподели, аз сега смятам да опитам 7.22 с 9.22 на Lorvenn, така или иначе разбрах, че ми трябват две бои, да видим какво ще излезне, вие как мислите?
Изчакай ако искаш в събта да я видя боята колко е ярка. Би трябвало да ти се получи по-ярък цвят ако ги смешиш двете. Не знам ако към 7.22 или към 9.22 ако се добави виолетов коректор какъв ще е ефекта.

# 1 115
  • София
Сложиш ли къна след това няма махане.

# 1 116
Сложиш ли къна след това няма махане.

Освен, че остава на косата до подстригването ѝ, не е и кой знае какъв ефектът, поне върху тъмна коса.

# 1 117
  • Sofia, Bulgaria

Ето темата за къната http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=896330.0

Аз съм ползвала. Косата ми ставаше наистина по-здрава и цвета не се отмиваше толкова лесно. (това са положителните страни). Отрицателните (за мен лично) не постигах цвета, който целя, с тъмна коса съм и винаги ставаше много тъмно, с наслояването на къната цвета става все по-тъмен, но не и по-наситен.

# 1 118
Аз искам по тъмен, но да е червен, днес все пак ще се боядисвам с боята B. life, ако не ми хареса и тя , може да помисля и за къна, следващия месец. Защото косата ми много се изтощи и се накъсва и цъфти, а по принцип имах гъста и здрава коса , от година се боядисвам всеки месец и нещата се промениха.

# 1 119
  • Sofia, Bulgaria
Значи къната определено ще ти допадне  Peace
Разгледай в темата за къната и билките, там момичетата са дали страхотни рецепти, а и обсъждат много други билки, които помага точно за накъсване и цъфтежи.
Успех  bouquet

# 1 120
  • Под люляка
  и
Това е 9,22 на Lorvenn с 30 оксидант

# 1 121
Значи къната определено ще ти допадне  Peace
Разгледай в темата за къната и билките, там момичетата са дали страхотни рецепти, а и обсъждат много други билки, които помага точно за накъсване и цъфтежи.
Успех  bouquet
Благодаря ти много , ще опитам Simple Smile

# 1 122
Много приятен цвят ^^

Според вас дали ще се получи хубав цвят, ако смеся syoss 5-29 и 3-3 ?

# 1 123
  • Sofia, Bulgaria
Ленн страхотен цвят се е получил при теб  Flutter
Аз също онзи ден се боядисах с тази боя и същият окислител и няма никакви лилави отенъци  Tired, а точно заради тях я взех.

# 1 124
  • Под люляка
Благодаря NoshtenYastreb, а на слънце е още по виолетова. Ползвам този номер от 6 месеца, ако има значение преди да направя следващо боядисване поне 1-2 пъти си правя натурални маски смъкващи боята. Така новото нанасяне по- равномерно и наситено  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт