Вашите топ 10 сериали

• 26 599
  • 113
  •   1
Отговори
# 45
  • Varna
1. Отчаяни съпруги
2. Приятели
3. Сексът и Градът
4. Двама мъже и половина
5. Клюкарката
6. Столичани в повече
7. Малкълм
8. Стъклен дом (беше ми доста интересен)Жалко, че го няма в замунда.
9.От Местопресъплението: Маями
10. Алф

# 46
Аз ще дам две по 10.  Grinning Първата десетка са все още неприключили сериали, с уточнението, че Being Human официално приключи миналата седмица, но неофициално чакам да излезе едно особено важно клипче с DVD-тата, та още го броя към текущите. Втората десетка е с приключили вече любими сериали. Само да уточня отново, че не са редени по любимост, а по реда по който съм се сетила за тях.

1. Game of Thrones
2. Breaking Bad
3. Dexter
4. Dawnton Abbey
5. Being Human UK
6. Sherlock
7. Supernatural
8. Big Bang Theory
9. How I Met Your Mother
10. True Blood

1. Friends
2. Lost
3. House MD
4. Malcolm in the middle
5. Allo Allo
6. Arrested Development
7. Buffy the Vampire Slayer
8. Darling Buds of May
9. Sex and the City
10. Coupling UK

# 47
  • Across the Multiverse
1. Grey`s Anatomy- абсолютен фаворит, почти всичко ми харесва в този филм!  Heart Eyes
2. Breaking Bad- пристрастяващ отвсякъде Simple Smile много различен от всичко до момента, страхотна игра, ненормален шанс и малшанс, уникален тънък хумор.
3. Modern Family- свежа комедия за 3 "домакинства" в рамките на едно голямо уникално, семейство- самобитни персонажи, много интересна перспектива на заснемане, тип интервю Simple Smile
4. Cougar Town- каква е връзката между обитателите на една задънена уличка- също много смешен, героите са леко чалнати, точно като моята компания  Crazy
5. House MD- любим изчаткал доктор Simple Smile
6. Dexter- в началото главният герой ми беше доста антипатичен, но сценарият ме грабна толкова много, че спря да ме дразни Simple Smile
7. The Big Bang Theory- едва ли има някой, който не го е чувал или някой, който го е гледал и не го е харесал Simple Smile
8. Desperate Housewives- и за тях кой ли не е чувал! Simple Smile Много ми харесваше актьорския състав и това, че сценаристите толкова сезони успяваха да вкарат интрига и изненади!
9. Weeds- "пласьорска" комедия  Wink Laughing страшна градация и изненади, готин каст, небивали ситуации и диалози  Crazy
10. The Mentalist, Flashpoint, Fringe, How I met your mother, Californication  и The 4400 (със само 4 сезона) са останалите ми любими сериали, а Last Resort, PanAm и 666 Park Avenue са ми филмчетата, които нямаха втори сезон, а трябваше да имат! Simple Smile (въпреки че сценарият на първия не предполагаше).
Малко дългичък ми стана списъка  Embarassed Simple Smile
Ще се радвам да прочета кратък коментар към вашите списъци, било за жанра или за това, което ви е харесало най-много, било за съдържанието. Така можем да си харесаме нещо, което до момента не сме гледали и да стане любимо Simple Smile

# 48
  • Across the Multiverse
4. Misfits - сезон 1 и 2 бяха велики и Нейтън  Mr. Green
Ето това пропуснах! НейтънMr. Green

# 49
  • София
1. True Blood
2. Supernatural
3. Lost
4. Desperate Housewives
5. Sex and the City
6. Game of Thrones
7. Midsomer Murders
8. Под прикритие

# 50
  • София
Ще напиша 10-на, но не знам дали ще са по любимост

1. Supernatural
2. Lost
3. Fringe
4. True blood
5. Smallville
6. Charmed
7. Friends
8. TVD
9. Grimm
10. The walking dead

Еее, само 10, повече са мойте hahaha

# 51
  • Луната ни пази
Цитат
7. The Big Bang Theory- едва ли има някой, който не го е чувал или някой, който го е гледал и не го е харесал  

Аз   Embarassed Embarassed Embarassed

# 52
# 53
  • Across the Multiverse
 Mr. Green
Ами ето, вече сте чували за сериалчето и ако харесвате комедии можете да си дръпнете пилотния епизод и да видите дали ще ви хареса. Най-тъпо казано  Wink става въпрос за групичка "зубъри" и тяхната съседка, която е една типична блондинка  Grinning Забавно е! Simple Smile
П.С. Не са ученици де, сега като си прочетох поста май така звучи Simple Smile

# 54
Аз имах предвид втората част на изречението ти - гледала съм моменти, слушала съм напоително, не ме грабна изобщо. Peace Едва ли има истински универсални любимци. Simple Smile

# 55
  • Across the Multiverse
Понеже беше маркирана първата част на изречението и реших, че не сте го чували Simple Smile
Разбира се, че няма как нещо да е любимо на всички, изказването ми беше леко пресилено с цел да подчертая колко много хора го харесват- много мои приятели и познати го следят.
Разбираш ли английски? Може превода да не е бил хубав? Или просто може да не ти харесва  Laughing

# 56
Разбирам английски.  Laughing Просто това не е точно моят тип хумор.

# 57
  • Луната ни пази
Понеже беше маркирана първата част на изречението и реших, че не сте го чували Simple Smile
Разбира се, че няма как нещо да е любимо на всички, изказването ми беше леко пресилено с цел да подчертая колко много хора го харесват- много мои приятели и познати го следят.
Разбираш ли английски? Може превода да не е бил хубав? Или просто може да не ти харесва  Laughing
Аз точно маркираната част си имах предвид. Гледах два епизода тази вечер, оказа се, че и друг път съм попадала на него, но не съм знаела заглавието. Щом не съм се постарала да го науча....  Embarassed  Но се сещам една серия, в която и помагаха да прави фиби, които да продава по интернет. Е, заспах и не видях края...Но поне сега ще го вързвам и със заглавие.

# 58
1 Престъпни намерения- Тоя сериал ми е пълен фаворит няма сериал който да харесвам повече от него . Всичките сезони ми харесват макарче имам повече пристрастия към екип на Хочнър  Heart Eyes . Не че тези от първите сезони не ми харесват но просто по -голям сантимент имам към този екип . Не е типчната кримка и затова ми допада не се гледат само външните улики а и тези на психологическа основа . Лесно е да вземеш проба за ДНК анализ и да я анализираш но е мноог трудно да вникнеш в душата и психиката на подобни хора . Харесва ми това , че наблягат и на най-малките детайли като географско положение, мимики ,начин на убиване .  А арън ми е просто тотален любимец Heart Eyes    а от 5 сезон просто го обожавам Heart Eyes

2 Тайнствени афери - Не знам дали някой го е чувал но го давах по Нова преди година някъде може би . Ами харесва ми тази Ани която впрочем е агент на ЦРУ  знае 5 езика и още много неща ми е нещо като идеал за жена . Харесва ми , че епизодите е всеки сам аз себе си . Харесват ми самите мисии разпространени из цял свят и това как мацката си ги изпълнява . А с Оги са просто бонбони . Обожавам това че макар и малко ни въвеждат в света на ЦРУ и това как става всичко там .

3 Под прикритие -Ами какво да каза най-успешният български сериал поне за мен  . Всичок е мноог добре изпипано и направено до последният детайл Харесва ми историята на момчето от улицата превърнало се в най-успешният полицай под прикритие . Не е лесно да бъдеш друг човек на практика живееш в два различни свята и трябва да балансираш между престъпният и законият свят . Показват ни за съжаление лицето на системата и корупцията в държавата ни . Просто показват истината на България а не правят тип ала американски сериал . акциите са много реално направени  от самата подготовка  до  изпълнението й

Тези трите сериала просто ги обожавам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  гледала съм им епизоди по 5  пъти и пак не ми омръзват . И пак ме държат в напрежение и залепена пред екрана .  Други нямам толкова любими . Та ето и останалата класация този път без локуми .

4 Безследно изчезнали
5 Отмъщението
6 Военни съпруги (сантимент към воените имам тук 0
7Касъл
8Предградия на Рая -малко сапунен идва ама е хубав Heart Eyes
9  Светлините на стадиона
10 Гордост

# 59
  • в рока
"Женени с деца"
"Ало,ало"
"Малкълм"
"Забравени досиета"
"Али Макбийл"
"Спешно отделение"
"Сексът и града"
"Отчаяни съпруги"(малко ми стана безинтересен в последните 2 сезона)
"Седем часа разлика"
"Анатомията на Грей"
"Досиетата Х"
Има и още,но това са на първо четене

Общи условия

Активация на акаунт