Вашите топ 10 сериали

• 26 590
  • 113
  •   1
Отговори
# 75
1 True blood, Supernatural, Grey`s anatomy,
2 90210,Once upon a time
3 How i met your mother
4 The big bang theory
5 Arrow
6 Dallas
7 The vampire diaries
8  The lying game
9 The Walking Dead
10 American horror story

Ограничих се максимално и пак не стигна мястото. Включих само такива, които не са приключили още. Иначе бих добавила към най-любимите си сериали, но вече приключили - Angel, Veronica Mars, Gossip Girl, Desperate housewives, Smallville, The Tudors, O.C.. Има и още, но на първо четене това ми изниква в главата.

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 14:18 от silveto_

# 76
Да се включа и аз.Като видях темата реших да си направя списък.И познайте-изгледала съм пълни 45 различни сериала,като включвам и незавършените които продължавам да гледам.Преди да ме обявите за луда,ще ви кажа че това ми е хобито Simple Smile
Ето го и списъка:
1-Game of Thrones-Направо се влюбих в него,а книгите ги изчетох за 10 дена.Уникален.
2-House M.D.-Гледала съм го около 3 пъти целия и пак мога да го гледам поне още толкова.
3-Grey`s Anatomy-Много любим,много истински.Един от малкото на който съм плакала.
4-Vikings-Ново сериалче,пресно,пресно,но много ме грабна.Дано направят и 2 сезон.
5-Revenge-Страхотна тема,дано само не се окаже като Никита и баща и да стой зад всичко.Ако стане така го махам от любими  Joy
6-Desperate Housewives-Нямах търпение да почне следващия сезон и да видя каква е новата мистерия.
7-Two and a half men-Е няма такъв смях,Чарли просто беше незаменим,въпреки че и Уолдън не е лош.
8-Под прикритие-Мисля че няма какво да се обяснявам за него,най-добрия български съвременен сериал.
9-Walking dead-Много смислена идея,въпреки че едва ли някога ще ни се наложи да я приложим,но самата им общност показва всичко(а и Деръл е бонус  Embarassed)
10-Sherlock-Не съм вярвала че ще ми хареса английски сериал(много им се дразня на префърцуненото говорене(ама така е като ме "развалиха" американците  hahaha),ама сериалчето кърти.Падам от смях с Шерлок,актьора е страхотен,как го играе нямам думи.

Еми успях да си събера всички любими сериалчета.Чакам и вашите да обменим впечатления  Simple Smile

# 77
  • Across the Multiverse
Някой беше споменал, че има тема за Banshee тук, във форума. Дано не се бъркам, може ли линк, че не я намирам? Не го бях гледала, но от вашите списъци се зарибих и го дръпнах! Много ми допадна, мерси!   bouquet Simple Smile

# 78
# 79
# 80
  • Сопот, Пловдив
1. LOST
2. Queer As Folk
3. The Walking Dead
4. Game Оf Thrones
5. The Vampire Diaries
6. Misfits
7. Friends
8. Outnumbered
9. Modern Family
10. Маша и Медвед

Убдена съм, че пропускам някой, койот ми харесва повече от тези, но сега това се сещам.

# 81
# 82
На първо мислене са тези, не задължително в този ред :
Hot in Cleveland
Burn Notice
Lie to Me
Leverage
Pushing Daisies
Less than Perfect
Monk
The Closer
Crossing Jordan
Castle

# 83
  • Сопот, Пловдив

Mr. Green

Смей се ти, аз съм по-зарибена от сина ми като го пуснем, да не говоря, че си го пускам и без сина ми.  Crazy

# 84
Ройс, и аз съм огромна фенка на Маша. С дъщеря ми най-редовно го гледаме и все следя за нов епизод Simple Smile . И е толкова реално и готино. Дъщеря ми пък копие на Машините пакости. Същата луда и палава глава.

# 85
  • КиТ
Това е някво детско ли? Thinking Crazy

# 86
  • Сопот, Пловдив
Плами, ето линк.

Силве, аз имам една приятелка, дъщеря й не само е толкова щура, ами и външно прилича на нея. Освен това имат руски корен, малката говори от време на време на руски и си е чиста Маша, трябваше да я кръстят така.  Laughing

# 87
  • София
Моята дъщеря сама си го намери това детско в Youtube и си го зяпа Peace

# 88
  • КиТ

О да виждала съм го някъде Crazy Hug Hug Hug

# 89

Mr. Green

Смей се ти, аз съм по-зарибена от сина ми като го пуснем, да не говоря, че си го пускам и без сина ми.  Crazy
Даааа! У нас всички го гледаме, не само децата. Като седнем двамата с мъжа ми да го гледаме се смеем повече от малките.

Общи условия

Активация на акаунт