Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 4 част

• 119 589
  • 586
  •   1
Отговори
# 180
Ехо,има ли някой още на този режим? Мисля от утре да го започна. Искам да сваля около 10 кг.

# 181
Започнах днес режима.Меню:З:мюсли-бисквити с шоколад-3бр
                                                          О:2бр. кюфтета със салата от домат и краставица/само със сол/,парче сладък салам и праскова
                                                          В:курбан от агнешко месо и салата от домати.

Вода - около 1и1/2.

# 182
  • София
Аз го спазвам от края на февруари и вече е станал начин на живот при мен.
Само дето със закуските не се справям добре- сутрин се насилвам да хапна някакъв плод или си изцеждам фреш от грейпфрути, портокали, лимони, нар, диня (според сезона) или си запарвам лъжица годжи бери (не е режимно, но не мога да дъвча сутрин).
Междувременно почти всяка седмица правя разтоварващ ден, съобразен с лунните цикли.
Свалих 5 кг ( и по 4-5 см от всякъде) и в момента съм в задръжка, ама май нямам и нужда повече от редуциране на теглото (57- 58 кг съм)- върнах се в S размер.
Много приятен и лек режим- по точно са правила за здравословно хранене.
Желая ти успех, Happy! И не се отказвай- нещата стават бавно, но сигурно и без стрес за организма.

# 183
Mamicata,благодаря  bouquet и поздравления за успеха!
Сутринта кантара ме зарадва с -1кг.Знам,че е било вода,но се радвам,защото съм склонна да задържам течности заради хормонални проблеми.
Днес:З:мюсли-бисквити с шоколад-4бр.
     О:1 кюфте,3-4п.луканка,домати със сол,1 п.руло и 1 бисквитка.
     В:2 кюфтенца,тиквички и 1/2 ч.ч.кисело мляко
Вода-около1и1/2л.
Много ми е трудно с пиенето на повече вода,но се мъча.

# 184
Продължавам с режима и много ми допада,дано постигна успех! Жалко,че нямам компания...,а режима е чудесен.

# 185
Аз също съм на този режим, но не пиша често. Успех!

# 186
Dessi,мерси   bouquet!Успех и на теб. Ти колко си свалила вече?

# 187
Има ли някой да споделя резултати.Повече от месец следя темата,а никой нищо не пише.

# 188
Здравейте на всички  Hug

Отново се върнах към този режим, защото вече веднъж съм отслабвала с него.Категорично това е моята диета!Тогава имах да свалям 3-4 кг и за по-малко от месец успях да ги сваля.Но бях и по-млада, де Simple Smile Преди няколко месеца бях на 90 дневната и за месец преборих 5 кг.Доволна съм, не е да не съм, но отслабнах, защото ядох много малко, не толкова от комбинацията от храните.Според мен.А липсата на закуска ме побъркваше.Буквално.За мен 2 ябълки не са закуска.

Имам да свалям поне 5-6 кг.Като и на 4 ще съм предоволна  Laughing Стартирам от 64 кг.
Давам ви една идея за закуска:
http://fedorcka.blogspot.de/2014/01/blog-post_3.html

# 189
  • София
Има ли някой да споделя резултати.Повече от месец следя темата,а никой нищо не пише.

Темата често "задрямва", защото свалянето е доста бавно (но и режимът е доста свободен).
Нашата гордост е Arielle (прочети я, действа много стимулиращо).

Ето аз ще споделя- на режима съм от 24 февруари. Стартирах от 62.5 кг, за 3- 4 месеца свалих 4- 4.5 кг и по 4- 5 см от талия, корем, ханш, бедра.
След това имам една задръжка от 3-4 месеца на 58 кг, но тя е съвсем очаквана, т.к. 7 години съм на тези кг (след като спрях цигарите качих 5- 6 кг). Целта ми е 55 кг.
Сега има лееекинко раздвижване май  Praynig Вчера кантарът показа 57,3 кг.

Менюто ми обикновено е: сутрин някакъв плод или цитрусов фреш (от портокали, грейпфрути, нар, каквото имам) или чаша запарени годжи бери.
Обяд: някакво месце със зеленчуци; домати със сирене, от време на време през уйкенда пържени картофки.
Вечеря: от няколко месеца само риба (толкова риба през живота си не съм изяла) със салата; омлет със саламчета разни; кашкавал на плоча; виното или бирата са задължителни вечер  cheers
Готвя почти без мазнина. Но да си призная- не "броя" грамовете мазнина (в салатите от години слагам само зехтин) и въглехидрати. Сладкиши почти не ям. Може би ако ям по- малко сирене ще вървят нещата по- бързо  newsm78
Дадох подробен отчет  Grinning  
А, да, пропуснах, че често лунувам (разтоварвам с плодове и фрешчета до обяд, чайчета,  вода и бира вечер), но аз го правя от години това.
Желая ви успех, момичета!  Hug

# 190
Да разбирам ли, че може наистина да се пие бира?Защото някъде бях чела, че така много трудно се сваля...Или то много е относително?Много обичам вечер да си пийна чаша бира.някои диети са доста строги в това отношение  Crossing Arms

# 191
  • София
И вино се разрешава! Някъде в началото на темата са основните правила.

Някъде бях чела, че от бирата не се пълнее, а от мезетата към нея.  Laughing

# 192
Здравейте, много ми хареса диетат, но не знам дали ще е ефективна при мен, защото хапването ми изглежда много. В момента съм 66 кг., а целта ми е да стана 58 възможно най-бързо, защото не се понасям вече всичко ми е тясно. От две седмици съм намой си измислен режим и ефектът е почти нулев само един кг. А режимът ми е сутрин мюсли с мляко, на обяд зеленчуци, като прибавям и парче сирене или яйце, а вечер ям само таратор или едно шишче например. Плаче ми се вече, днес съм само на мюсли с мляко и салата от домати с варено яйце и се чувствам като свиня.

# 193
kiticat, всъщност никой не те задължава да ядеш количествата в диетата Wink Предният път като я спазвах доста бързо отслабнах даже, но хапвах доста малко от разрешените неща.Освен това е важно така да прецениш колко да ядеш, че да не освирепееш след 5 часовата пауза между храненията.

Тази вечер успях да "хапна" само малко бира  Laughing

# 194
Здравейте! От няколко дни съм на режима, обаче вече изпитвам затруднения с вечерята. Не ям месо, рядко хапвам риба, яйца също много не обичам, та да ги ям повече от 2 пъти седмично. Четох и старите теми, ама никъде не намерих други вегетарианци да пишат дневните си менюта. Ако има някой, моля да се отзове на помощ, че иначе вечер само салатки със сирене ме чакат.

Общи условия

Активация на акаунт