Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява видеото за различни млека на растителна основа, подходящи за сутрешна закуска?
Какви са основните принципи на 90-дневната диета?
Какви са препоръките за избора на мазнина в режим на хранене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява видеото за различни млека на растителна основа, подходящи за сутрешна закуска?
-
Какви са основните принципи на 90-дневната диета?
Основните принципи на 90-дневната диета включват разделно хранене, като се консумират въглехидрати само до обяд, а след това се приемат протеини. Диетата се основава на консумацията на определени храни в определени интервали през деня, като се избягва гладуването и се отчитат калориите и хранителните стойности на консумираните храни.
-
Какви са препоръките за избора на мазнина в режим на хранене?
-
Какви са препоръките за избор на храни в режим на хранене?
-
Какви са основните принципи на диетата, известна като "Системата на д-р Папе"?
Все още съм 58 кг. Режимна бях, но ядях повече, понеже имаше кой да ми готви.
От днес съм си обратно вкъщи и намалям храната - този последен килограм трябва да падне до другия месец. 

Почнах този режим от миналият петък днес отчетени -2,7кг чак не ми се вярва, че е възможно. А даже и десерт/ черен шоколад/ си позволих тази седмица, нещо което не бях си позволявала от почти три месеца /с едно малко изключение/
Прекрасни резултати имате и вие - успех и занапред!
Тази сутрин само череши на закуска, да видя дали пък не ми е минала тази мода, мииии не ми е. Аз и затова намирам 90 дневната за ужасна диета, не мога да си представя, че ще ям всяка сутрин плодове, и то пък само два, и като знам ефекта, ще пропусна разходките лятото
.С месо са по-добри грамажите , но за съжаление не обичам да ям често месо.Засега продължавам ,дано има резултати.Мъжа ми също съм го подложила на този режим и при него вече е - 2 кг.Но се знае,че те са привелигирования пол и свалат много по-лесно.
. Ще пробвам , пък дано след време и аз да мога да се похваля
Ако режимът ви харесва, мога само да апелирам да не се отказвате при първия застой. Режимът е такъв, че по принцип килограмите се свалят по-бавно. Около 1 - 2 кг. на месец беше нормалното темпо при мен. За съжаление правилото от първа страница за количествата не трябва да се забравя - по-слабите хора имат нужда от по-малки количества храна. Ако свалите от 80 на 70 кг., трябва да намалите количествата още, иначе ще е трудно от 70 да станете 60 кг.
Със сестра ми резервирахме почивка на Менорка и отсега съм си приготвила 2 къси роклички - там поне всички ходят така и ми е все едно, че съм на 35, а не на 20, нали съм слабичка.