Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 4 част

• 119 551
  • 586
  •   1
Отговори
# 150
И аз със -0.100 LaughingВече 56кг.Още 1кг.до целта Mr. Green
Peace

# 151
  • София
Весели Великденски празници, момичета!   bouquet
Режимът ми по празници отива на кино, но след това 2 дни на течности и пак съм ок!
Весело посрещане!

# 152
Весели Великденски празници, момичета!   bouquet
Режимът ми по празници отива на кино, но след това 2 дни на течности и пак съм ок!
Весело посрещане!
Весели празници!За сега съм режимна и от 3 дни не мърдам от 56кг.,което само ме радва. Laughing

# 153
-100г
63,3кг
Бавно, но славно се придвижвам към целта.
 Crazy

# 154
Днес отчитам точно 58 кг. В сравнение c миналата седмица имам хубав минус от 700 гр. Вчера дори видях лелеяната седмичка - 57,9 кг. - но за съжаление днес вече я нямаше.  Sad Няма значение, продължавам си по план, сигурна съм, че скоро ще достигна желаното тегло. Остава ми точно един килограм до целта - 57 кг.

Отсега нататък става сложно, защото ще трябва да намеря начин да задържа теглото си. Ще продължа да се храня по правилата на режима - той се превърна в начин на живот за мен - но ще трябва да видя какво количество храна ще поемам. Записах си час при диетолог на 3 юни, за да ми направят биоелектричен импеданс анализ и да науча най-накрая колко калории на ден изразходвам и колко точно ще трябва да приемам, за да си поддържам теглото. Надявам се, че с това темата отслабване ще приключи веднъж и завинаги.

Менюто вчера:

Закуска: една зелена ябълка
Обяд: огретен с елда и спанак по една от най-сполучливите рецепти, които открих тук, и едно малко шоколадче Мерси
Вечеря: едно протеиново хлебче с козе сирене, домати, краставици и едно варено яйце. Накрая хапнах няколко бразилски ореха.

За днес:

Закуска: две парчета шведски хляб - едното с зеленчуков пастет и едното с Нутела
Обяд: ще си направя макаронена салата, отдавна не съм правила
Вечеря: печена сьомга със салата

Утре е ред на козунаците - специално си купих бяло брашно за тях.  Blush

Весели празници, момичета!

# 155
Ариел, страхотен резултат!  bouquet

# 156
Христос Воскресе!Весел празник!При мен все същото,все още 56кг.То и не бързам де WinkВажното е да се задържи сваленото.

# 157
  • София
Христос Воскресе, момичета!  easter Бъдете здрави!

При мен "поражения" от празника няма.
Не съм се хранила по- различно (аз козунаци не обичам), но сигурно е било по- обилно (в този дъжд и студ). Е, вчера хапнах на закуска палачинки с течен шоколад, днес 2 бухти с течен шоколад- хем са с мляко и яйца, хем обикновено не закусвам...   Embarassed

Утре ще си спретна едно лунуване- ще ми се отрази добре ден на течности.

# 158
Здравейте и от мен  Grinning
Пораженията от Великден бяха 400г. Но днес вече не само че свалих тези 400г, но и още 100г дори.
Равносметката от 01. април до сега е - 3,8кг и -7см в талията.
Предоволна съм

# 159
  • София
Приключих успешно с лунуването днес по обяд.

Менюто ми за деня беше:
З: шепа годжи бери и боровинки в чаша вряла вода
О: домати, краставица, сирене и малко колбас
В: зелена салата, гъби с масло и малко шунка.

Надявам се да отслабна, докато поспя  Wink

# 160
  • София
Къде сте, сладурки?
За мен утре е ден на "равносметка". Ще споделя резултатите.

Днес менюто ми е:
З. "Компот" годжи бери и червена боровинка, чаша фреш грейпфрут и чаша ябълков сок
О. Гъби с масло, парче шунка, домат, краставица
В. Агнешко със спанак, зелена салата и чаша вино

# 161
  • София
Къде сте, бе хора! Отслабнахте ли вече и зарязахте темата или се отказахте!?
Предстоят пак 6 почивни дни- студ, дъжд, тежки маси и голямото плюскане  Sick

Желая ви много положителни емоции през "ваканцийката".  Hug

И след нея минете и оттук.

# 162
# 163
Здравейте на всички!
Вчера за първи път чух за този режим и вече съм му фенка.Втори ден търся информация,изчетох почти целия форум и съм много "зарибена".От днес започвам,смятам и мъжа ми да го подложа ,защото и той има нужда да сваля кг.Както се казва"Цял живот гладна и дебела ходя".Минала съм през много диети и режими - кои повече или по-малко успешни.Разделно хранене,Дюкан,още една-забравих името на диетолога-без мазнини и сол, 90 дневна и какво ли още не.Естествено сваля се ,но трудното е при задържането им.Последно се ползвах от съветите на Руми-интернет фитнесинструктор и диетолог-свалих около 6-7 кг,но нещо зациклих.И вчера случайно във фейсбук видях жена ,която беше публикувала снимки преди режима на Папе  и след.Останах изумена.Мотивирана съм много и дано имам резултати. Simple Smile

# 164
Вчера и аз чух за този режим, прекалено лесно ми звучи, в сравнение със всичко, което съм пробвала напоследък и от което няма резултат. Дюкан, за месец свалих около 6кг, вторият месец нищо и се отказах, минах на точковата диета, там принципа е не повече от 40гр въглехидрати, но много писах по едни таблици какво ям, и след Гергьовден, когато прегреших се оказа, че до днес нямам никакъв резултат. Минах за два дена и през една диета по цял ден овесени ядки, но само по три лъжици на ядене, два дена само издържах, каквото свалих си го качих обратно. Сега установявам, че режима прилича на точковата, но не броя постоянно какво ям, по-лесно е. Дори отвреме на време може на обяд и десерт, което е супер. Ще опитам, няма какво да губя, освен тегло  Mr. Green
Един въпрос, има ли в крайна сметка ограничение на въглехидратите сутрин и на обяд, защото на едно място чета, че трябва по не повече от 20гр на ядене, а на друго, че ограничаваме мазнините, но не въглехидратите?

Общи условия

Активация на акаунт