Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 4 част

• 119 595
  • 586
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Villss, пробвай вечер да редуваш яйца, риба, мляко, извара, сирене, кашкавал (и позволените зеленчуци, разбира се).
Върла мръвкарка съм и нямам опит с вегетарианството- просто давам идеи.

# 196
Mamicata, аз това правя, ама понякога само с една салатка/зеленчуци със сирене/кашкавал не се засищам до сутринта  Sad И още едно въпросче, понеже сутрин не мога без мляко или йогурт, съм си взела някакво мляко от елда и ориз, то режимно ли е?

# 197
Момичета, а кога започвате да отслабвате с този режим от кой ден? Също така чак такъв проблем ли е закуската да бъде мюсли с маалко прясно мляко, защото това мюсли със сок ми е...  Sick ?

# 198
Момичета, а кога започвате да отслабвате с този режим от кой ден? Също така чак такъв проблем ли е закуската да бъде мюсли с маалко прясно мляко, защото това мюсли със сок ми е...  Sick ?

Мюсли със сок е голяма гадост, съгласна съм. Прясно мляко не може, но можеш да го замениш със соево или ядково, има достатъчно варианти по магазините.

През първите месеци се отслабва най-много. Аз след първия месец свалих повече от 4 кг., а за първите 3 месеца 9 кг. Не препоръчвам да се мериш всеки ден. Това не е режим, с който бързо се свалят килограми. Целта е да има човек време да изгради здравословни хранителни навици, не да свали 20 кг. за три месеца.

Villss, приготвяй си зеленчукови супи (без картофи и моркови, разбира се), запеканки и различни зеленчукови блюда, например:

- крем супи от карфиол, тиквички или броколи
- патладжани с доматен сос и моцарела или със сирена
- постно зеле на фурна
- класиката: тиквички с кисело мляко и чесън (може да ги опечеш вместо да ги изпържиш)
- гуакамоле, но не с повече от 1 авокадо, защото е доста мазничко
- това руло, страхотно е

http://kulinarenelixir.blogspot.de/2014/07/blog-post_21.html

- салата с червено цвекло, заквасена сметана и орехи - любима моя вечеря през зимните месеци Simple Smile
- пълнени гъби със сирена или/и кашкавал, запечени на фурна

Млякото от елда и ориз е режимно.

mamicata, благодаря ти и много се радвам на успехите ти!   bouquet Аня, добре дошла отново!  Simple Smile

Аз съм вече 56,2 кг. Ще видим дали ей-така, без да искам, ще ги докарам до 55.  Wink

# 199
Благодаря за отговора ще потърся в магазина такива млека. Аз искам да сваля 7-8 кг. общо.

# 200
С този режим за месец свалих6 кг.Сега10ина дни съм в застой.На см се сваля повече.Имала съм понякога и малки прегрегрешения.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 17:00 от ivena90

# 201
Режимът определено много ми харесва изобщо не гладувам, ето го менюто ми от днес:
З: две филии пълнозърнест хляб Вита с мед
О: салата от домати и лук и една голяма пълнена чушка
В: салата от домати, краставици и чушки и пилешка пържола

# 202
Хей има ли диетуващи, къде се губите?
Менюто ми за днес е:
З: две филии хляб Вита със сладко от ягоди
О: салата от домати, краставици и чушки и порция мусака
В: таратор, салата от домати и пилешка пържола

# 203
  • София
Аз съм си тук  Simple Smile И не приемам, че съм на диета (вкъщи никой дори не подозира, че спазвам някакъв режим- хапвам месце със салата, пийвам вино или бира... нормално).
Днес лунувам, като гледам да не нарушавам принципите- хапвам плодове и пия чай с мед до обяд, след това пия чай без мед и вечер чаша бира или вино.

# 204
Влизам набързо, за да споделя днешното меню:
З: кафе и минерална вода
О: омлет със сирене, салата от домати, две филии хляб Вита
В: салата от домати, пилешка пържола, таратор
Претеглих се и малко съм разочарована, че нито един грам не съм свалила, но предполагам е твърде рано. А от днес съчетавам режима и с фитнес.

# 205
Ето го и моето меню за днес:
З: домашно мюсли с оризов йогурт
О: 2 препечени ф-ки хляб от лимец със сирене бри и сладко от сливи + салата от домати
В: запеканка от спанак и сирене + салата от домати

Kiticat, намери ли растителните млека? Сега се сетих, че в един от биомагазините, цял септември има намаление на млеката.

# 206
Нямам време да търся такива млека в момента, но ако ми се отвори възможност да посетя по-голям магазин, ще си купя, в супермаркета до нас - няма.

# 207
Днешният ми грешен ден:
З: ябълка,кафе
О: пилешка супа с една филия хляб Вита плюс още една филия Вита с течен шоколад  Whistling
В: пилешка супа, няколко парченца сушеница

# 208
Менюто днес:
З: ябълка, праскова, кафе
О: пилешка пържола с гарнитура катофи на фурна, шопска салата
В: пилешка пържола, салата от домати, таратор

# 209
Много се радвам да отчета първото минусче тази сутрин от 66.0 първоначално, днес съм 65.4! Малко, но все пак кантарчето мръдна надолу, което не се е случвало от много време! Аз не искам много само да си върна предишните 57-58 кг., които са си моите кг. и дълги години си бях с тях. Включвайте се и вие момичета!

Общи условия

Активация на акаунт