Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява видеото за различни млека на растителна основа, подходящи за сутрешна закуска?
Какви са основните принципи на 90-дневната диета?
Какви са препоръките за избора на мазнина в режим на хранене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява видеото за различни млека на растителна основа, подходящи за сутрешна закуска?
-
Какви са основните принципи на 90-дневната диета?
Основните принципи на 90-дневната диета включват разделно хранене, като се консумират въглехидрати само до обяд, а след това се приемат протеини. Диетата се основава на консумацията на определени храни в определени интервали през деня, като се избягва гладуването и се отчитат калориите и хранителните стойности на консумираните храни.
-
Какви са препоръките за избора на мазнина в режим на хранене?
-
Какви са препоръките за избор на храни в режим на хранене?
-
Какви са основните принципи на диетата, известна като "Системата на д-р Папе"?

Освен това позволява да кръшнеш някъде и да не се отрази много , много
Поне аз съм на тази тактика иначе ще се издъня и ще хапна нещо и то съвсем не диетично ... А ако ти стига още по - добре , но яж така се отслабва наистина и трайно , защото не се стресира организма ...
вече 800гр. са свалени остават ми още 400 гр. и дано до петък да отчета един хубав минус ... Незнам как е при теб , но при мен наблюдавам две неща ... Като ям сутрин и след това до обяда доста огладнявам и едвам изтрайвам 5 ч. , понякога ям и на 4 ч. ...И другото е , че след вечеря на първо време съм гладна и като минат два три часа се успокоявам ... Имам чувството , че по - скоро е в главата , защото преди ядях по три пъти на вечер
и всичко това по нощите ... Сега съм стриктна ...Тук два дни вечер пия кола лайт , знам че е вредна но някак си ми помага да мина ограниченията ...Четох , че може да пием такава по всяко време , но аз по принцип избягвам всички подсладени напитки ...Пиши как е при теб ?.... Спрвяш ли се или ти се иска да си похапваш не разрешени храни ?
Бях го започнала септември отново,но след 10-на дена го спрях.
)Без режим мойта работа няма да стане!Смятам от 1.11 да се започна отново.Дано режим+спорт да помогне!