Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 4 част

• 119 608
  • 586
  •   1
Отговори
# 210
Менюто от вчера:
З: две филии Вита с течен шоколад
О:  фреш от морков и ябълка, нямаше време за друго
В: телешка плескавица, салата от зеле, моркови, домати

# 211
Здравейте!От една седмица съм на режима и много ми допада.Правя го за втори път.Този път го започвам защото спрях цигарите и не искам да кача килограми.От утре ще се отчитам.

# 212
Лутам се , лутам се и реших да надникна тук и да видя дали някой следва режима Simple Smile
От известно време следвам режима и правя гимнастика ... Имам доста прегрешения , но само когато сме на гости или сме поканили гости ... Въпреки това имам свалени почти 2 кг. Сега вече съм си в къщи и съм по -редовна със спорта и ще гледам и да съм по стриктна с яденето ...
Закуска : Кафе със съвсем малко сухо мляко + хляб със сладко от портокали и малко масло
Обяд : Паста със малко масло , пармезан , зелена салата + чери доматки + малко винегрет , шунка , кафе със бучка захар
Вечеря : Бяло пилешко месо + салата  или броколи
Надявам се , че има някой тук да си правим компания Simple Smile
Почнах режима от 80,300кг . на 19/09/2014 на 25/10/2014 бях 78,400кг като имам поне 7 вечери прегрешения ..
В сантиметри :гърди 107-106 ;талия 89-81;ханш 112–107 ;бедро 65-65. Мисля , че в сантиметри съм доста добре ... Само в бедрата не съм мръднала ... Следващо мерене е на 31/10/2014 ... Меря се всеки ден , но записвам само веднъж в седмицата ... Така се държа изкъсо и като имам кривания ги изпрвям после , защото все пак ми се живее и ми се слабеее ... Ако мога да мина режимно , ям така , а ако не мога гледам поне по малко да хапна въглехидрати ....Сега съм си наложила съревнование със мен си да издържа 2 седмици от днес без шоколад , това е мойто дяволче , което ме подхлъзва до мечтаната фигура ... Това е от мен Simple Smile

# 213
MiqS смятам и аз да почвам от утре но все се чудих с тия филийки какъв ще е резултата. От утре ще си имаш компания. Имам за цел да сваля десет килограма но понеже все бързам да ги сваля възможно най бързо все не ми се получава. Сега смятам да спазвам режим или по точно да се превърне в моя начин на живот и понеже все прегрешавам вечерите тоя режим ми хареса, защото няма лишения от нищо а всъщност валям килограми. Много се радвам, че имаш минуси и това много ме обнадеждава.

# 214
mimi_msm Ела да си правим компания ... Пробвай в началото да ядеш докато си гладна , филиики ... Може и овесени ядки ... Аз си ги правя така : 50 гр. овесени ядки , стафиди (не много) и ако не ми е сладко слагам една , две малки лъжички сладко от каквото имам или плод - настъргана ябълка , банан и т.н. За утре си направих бисквитки от овесените ядки , ухаеха страхотно утре ще видим дали са хубави ...Да и мойте цели са същите да се превърне в начин на живот ... За да има повече ефект е нужно и спорт ... Аз правя всеки ден по около 30 мин . не повече ...Яко съм мотивирана да успея ... Ето виж за един месец имам свалени 2кг. Ако продължа така до другата година лятото ще съм супер ...До юни имаш 7 месеца по около 2кг. или 1,5кг мин. 10,5 или 14 кг. Много е вероятно до тогава да ги свалиш тези 10 кг . Не си слагай много високи цели ... 1,5кг до 2кг на месец е перфектно  Peace Освен това позволява да кръшнеш някъде и да не се отрази много , много  LaughingАз като кръшна увеличавам спорта или движението ... Почвам да чистя , да се разхождам , да ходя до магазина пеша ... А напоследък това много ме кефи ходя по магазините и меря дрехи и гледам дали има промяна , какво ми отива , и си представям какво ще нося като имам супер тяло  Laughing Хайде идвай да си имам компания Simple Smile

# 215
MiqS на линия съм. Днеска сутринта две черни филийки с маргарин и мед.
За обяд салата от печен пипер, сирене и една черна филийка /за филийката ще си помисля/
За вечеря съм предвидила пилешко бутче със салата айсберг.
Имам кростренажор в къщи смятам всеки ден по 40 минути на кростренажора за друго нямам никакво време.
Много ще се радвам зимата да отслабваме заедно и да си правим компания и да се подкрепяме. Целта ми до декември /рождения ми ден/ да съм свалила поне едно едно три кила а за рождения ден на детето /януари/ още две или поне до януари да съм свалила пет кила.  Praynig Praynig Praynig Praynig
Не съм се теглила, защото съм в МЦ но долу горе почвам от 74 килограма целта ми е 64 или пък що не 60.

# 216
Здравей,mimi_msm Simple Smile Радвам се , че си тук Simple Smile
Нещо ми се струва , че малко ядеш ...Хапвай си филийката за обяд или може ориз, боб , грах , картофи (но по- рядко от тях ) ... Нещо солидно , не трябва да ставаш гладна от масата , за да може да те държи до вечеря и освен това ще ядеш и по - малко на вечерята , ако си си хапнала добре за закуска и обяд  Wink Поне аз съм на тази тактика иначе ще се издъня и ще хапна нещо и то съвсем не диетично ... А ако ти стига още по - добре , но яж така се отслабва наистина и трайно , защото не се стресира организма ...
Имам едно предложение - да се мерим всеки петък със сантиметър и кантар , така по лесно може да следим нещата  LaughingАз си имам плюс за изчистване , но може да е и от МЦ , а и миналия петък имах гости и както се сещаш си похапнах  Mr. Green
Другото да си поствим за цел да речем мин. 1 кг . на месец макс . 2 кг . или повече  Joy
Мойта първа цел е 74 кг. , значи максимум до края на януари ми се иска да я постигна ... Иначе крайната ми цел е между 59кг.-62 кг . Ако стигна до 65 ще съм доволна , защото съм 1,65 висока .
Днес : Закуска - кафе + 1 захарче , 3 овесени бисквити и около 50гр. хляб  масло и сладко от портокали ; Обяд - Ориз със грах , 2 пилешки кюфтенца , 10 гр . пармезан и половин краставица , кафе със сухо мляко и наколко кубчета сушен ананас ; Вечеря ще е салата със месо и малко кашкавал и ако още съм гладна едно дето му казват тук бяло сирене , ама наподобява кисело мляко нула прецента мазнини и е богато на протеини ... Видях , че киселото мляко , което ям има повече въглехидрати от колкото протени , та май става само за обяд ...
Какъв маргарин ползваш ? Вчера четох някъде по интервютата с Папе , че може от растително масло и истинско масло ....
Като за начало кростренажора е добре ... Но почне ли да ти става лесно трябва да промениш нещо ...
Хубава вечер ти желая и да спим добре , че да отслабнем по - бързо  Laughing

# 217
MiqS Hug Hug Hug Hug хич не ми е малко храната, хапвам си така за да не съм гладна.
Вчера завърших денят успешно. Спах идеално и днеска се събудих по лека  Laughing Laughing Laughing Laughing
Снощи четох, че е позволено масло и днес сутринта изядох две филийки черен хляб със масло маслото съм си го купила от лидъл немското/и домашно сладко от сини сливи и орехи. Маргарина ми беше обикновен чак снощи прочетох, че има значение. За обяд имам супа от спанак салата домати и краставици и пилешко бутче. Вечерята смятам да ям две яйца със салата или пък салата с риба тон още не е ясно.
Аз петък сутринта ще се претегля и измеря и ще пиша и така всеки петък ще си водим записки със кантара и сантиметъра. След толкова много диети вече ми омръзна искам да се храня правилно и да не прекалявам а диетата ми харесва, защото ако през деня ми се прияде сладко ще знам, че мога да изтърпя до утре сутринта да си хапна  Laughing Laughing Laughing Laughing и ми е по леко и ми харесва тоя режим много.
Много ти е хубаво менюто за днеска. Пожелавам ти успешен минусово ден  Hug Hug Hug Hug и да се отчиташ, че с компания по лесно се свалят килограми.
Снощи бях така изморена, че прескочих кростренажора.................... тая вечер дано успея да се включа, че все не ми остава време за мене.

# 218
Ей ме на Simple Smile Тук съм ... Вчера не правих и аз гимнастика , но днес ще правя ...Аз изчиствам един огромен плюс от петък  Sunglasses вече  800гр. са свалени остават ми още 400 гр. и дано до петък да отчета един хубав минус ... Незнам как е при теб , но при мен наблюдавам две неща ... Като ям сутрин и след това до обяда доста огладнявам и едвам изтрайвам 5 ч. , понякога ям и на 4 ч. ...И другото е , че след вечеря на първо време съм гладна и като минат два три часа се успокоявам ... Имам чувството , че по - скоро е в главата  , защото преди ядях по три пъти на вечер  Laughing вечеря и после след известно време шоколадче , после може и млекце или по- лошото някой чипс  Crazy и всичко това по нощите ... Сега съм стриктна ...Тук два дни вечер пия кола лайт , знам че е вредна но някак си ми помага да мина ограниченията ...Четох , че може да пием такава по всяко време , но аз по принцип избягвам всички подсладени напитки ...Пиши как е при теб ?.... Спрвяш ли се или ти се иска да си похапваш не разрешени храни ?
Закуска : Хляб със масло +кафе +3 овесени бисквитки ; Обяд : Риба + зелева салат + хляб +парченце козе сирене + кафе+ няколко кубчета сушен ананас  ; И сега мисля една шунка със доматче да си хапна и едно малко кис. млекце ...

Айде отивам да спортувам Simple Smile))) хоп хоп хоп чакам те утре да видя как си Simple Smile

# 219
MiqS на линия съм и съм стриктна. Чесно да ти кажа сутрините в които се налапвам с хляб и сладко и после за целия ден ми се отщява да ям. Гледам да пия повече вода или чай за да не огладнявам бързо. Най трудно ми е обаче вечер когато сме седнали всички на масата но два дена съм добре с по една чаша вино за вечеря но и това ще го спра, че пия ли малко и почва да ми се отваря апетита  Joy Joy Joy Joy Joy Ако пък през деня ми се прияде нещо сладко си казвам, че след няколко часа сутринта ще мога да си хапна каквото си искам сладичко и така се успокоявам и не озверявам.
Днеска ядох за закуска филийките с масло и сладко.
За обяд имам зеленчуково яйчни мъфини със салата от домати и краставици.
За вечеря не съм го измислила още. Май ще е зелена салата с риба тон.
Приятен и успешен ден  Hug Hug Hug Hug Hug

# 220
Здравей Simple Smile Днес е едно слъчево при нас Simple Smile Май ще карам колело ...
И аз виждам , че като си хапна филийките не съм много гладна ...Но ми се иска разнообразие , не ми се яде всеки ден едно и също ...
За винцето , ако ти помага да изкараш до сутринта си пивай в малки количестава или пробвай един ден с вино един ден без вино ... Само да знаеш , че алкохола забавя резултатите ...Иначе и аз обичам червено вино мммм ....
Закуска : кафе + една лъжичка сухо мляко , 5-6 бисквити , 2 сушени сливи ; Обяд : Кордон блю + салата + хляб и сигурно сирене малко , и някакъв сушен плод с кафе със малко сухо мляко ; Вечеря : още не съм я измислила , но сигурно салата със месо
Днес е 4 ден без шоколад  newsm44
Хубав ден ти желая !

# 221
MiqS неизвестно защо тая година ми се пие много вино  Joy Joy Joy Joy Joyпринципно не съм по алкохола нито по вината но от две седмици като се върна вечерите все гледам да се стопля с една чаша винце. Надявам се да спра щото  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy няма пак да ми се получи диетата.
Ми ти си ударничка 4 дена без шоколад си е направо супер. Аз съм два дена без шоколад.
Хубав ден и на тебе и идва време за теглене  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 222
kiticat,спазваш ли още Папе?Ефикасен режим Heart EyesБях го започнала септември отново,но след 10-на дена го спрях.
Скрит текст:
.през септември отказах цигарите и храната и стресът от това начинание се оказаха по-силни от мен.Така се сдобих и с 3 кг. в + Crazy
Скоро и аз започнах да спортувам,но кг. не мърдат(даже май се чувствам още по-подута Sad)Без режим мойта работа няма да стане!Смятам от 1.11 да се започна отново.Дано режим+спорт да помогне!
Добре дошли на  mimi_msm и MiqS  HugУспех момичета!Да размърдаме малко тази тема с минуси Wink

# 223
Reni Bancheva   Hug Hug мерси за топлото посрещане. Дано и ти се отчиташ редовно и да се подпомагаме взаимно в борбата с килцата. Когато сме по голяма компания става по добре.
Аз да ви отчета първия минус -1,100гр, което обаче не се радвам много, защото преди да почна диетата бях в МЦ и може да е било задържане на вода но и 0,100 гр да са пак съм щастлива. Утре ще се изтегля за контролното мерене и ще докладвам.
Днеска за закуска 2 филийки вита припечени с масло и сладко.
На обяд салата домати краставици + извара
За вечеря смятам да повторя същото от обяда.
Успех момичета.
MiqS чакам и ти да се отчетеш.

# 224
Тук съм и съм много щастлива , че сме малко повече mimi_msm Reni Bancheva  Hug Hug
Първо да те поздравя Simple Smile бравооооо за минуса -1,100 кг . mimi_msm Това си е супер резултат  Hug

Reni Bancheva чакаме те с отворени обятия  Hug Като сме повече е по - приятно Simple Smile

Закуска : Хляб със масло , бисквити , няколко сушени кубчета ананас , кафе + мляко
Обяд : Паста със пармезан , доматен сок и босилек ;шунка ; кафе с мляко + сушени сливи
Вечеря : Броколи със пармезан , чесън и може би шунка; кисело мляко
Аз си изчистих плюса от 1,200 кг. и съм -200 гр. надолу
Утре голямото мерене Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт