Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 4 част

• 119 877
  • 586
  •   1
Отговори
# 225
Привет момичета  Hug Hug
Отчет за днес :кг. няма да отчитам днес , защото вчера в 2ч. през ноща ядох чипс половин пакет + 3  бисквити и днес естествено кантара е в повече ....
Сантиметри : Х -105 см. или -7 см. ; Т-80 см. или - 9см. ; Г - 105см. или -2см. ; Б - 65 см . не съм мръднала ... Това са резултати от 19/09/2014 Г. и около -2 кг
Чакам ви на отчет  Simple Smile

П.С. Наказах се със 1ч. и половина колело Simple Smile)) утре ще видим какво ще каже кантара !

Последна редакция: пт, 31 окт 2014, 17:08 от MiqS

# 226
Добро утро и честит празник!Както обещах,от днес вече съм на линия Heart EyesИмам да преборвам 5кг. Mr. GreenПожелавам успех ,както на мен,така и на всички,спазващи режима Heart Eyes
Вече закусих в 7ч.-1преп. ф-я Бонус с 1 домат;1 преп.ф-я Бонус с мед и тахан(1суп.лъж. мед,1суп.лъж.тахан)

Последна редакция: сб, 01 ное 2014, 15:39 от Reni Bancheva

# 227
Reni Bancheva привет  Hug
Успех и на теб ! Те последните 5 кг . са най трудните ..Аз имам поне 15 кг . за сваляне ... Но съм решила дори да не мога да спазвам вечерята по някой път ще се опитам да се храня така , защото ми се струва доста балансирано ...
Закуска : Хляб с масло и сладко и кафе с малко мляко ( купих си сметана , ще ползвам нея за закуска )
Обяд : Риба с лека панировка , домат , панирани сиренца , киноа , кафе със сметана + 4 бисквити
Вечеря : или салата или печени на фурна патладжани и чушки със магданоз и чесън , месо

Честит празник на всички Simple Smile

# 228
Да се доотчета за днес:О-скумрия на скара 2бр.,1домат;В-1 малка паничка крем супа от броколи и патешко,1 голяма порция гювеч с пилешко(без картофи)До утре Папески Heart Eyes

# 229
Привет момичета. Аз си карам по режима. Петък не съм се теглила, защото четвъртък се изтеглих и отчетох минус. Днес хапнах обяда много късно та съм решила да не вечерям. Приятна събота и неделя.

# 230
Здравейте,  Hug
от утре и аз ще съм измежду редиците. По време на бременността напълнях с 28 кг, сега ми остава смъкна около 5-6 кг.
Този начин на хранене е много разпространен в Германия и така като се похапва от всичко всеки ден, избрах него.

Успех на всички. Начални килограми 59- цел. 54 кг.  Crazy

# 231
Добро утро!
Gasiga ,добре си дошла!
За днес-З-3 преп.ф-ии Бонус,1суп.лъж. тахан,1суп.лъж. мед
            О-гювеч с пилешко(без к-фите)2 кебапчета
            В-гювеч с пилешко(без к-фите)3наденички на скара
Днес -0.400кг. GrinningГрамче по грамче=килограмче Laughing
Приятен и отслабващ ден!  

Последна редакция: пн, 03 ное 2014, 06:16 от Reni Bancheva

# 232
Добро утро,
искам да ви попитам дали мога на вечеря да хапвам смесено, например сирене със шунка?  Thinking

хубав ден

# 233
Привет момичета  Simple Smile
Закуска късна : франзела с масло и сладко , кафе +малко мляко , две бисквитки
Обяд : патладжан със чушка и чесън , огретен от тиквички , хляб малко , две парченца колбас , кола лайт , кафе със сметана ,две бисквитки , малко сушен ананас - голям апетит  Laughing
Вечеря : незнам още
Gasiga до колкото четох може да смесваш , но трябва да внимаваш с мазнините не повече от 20 гр. на ядене ...  Thinking Така като гледам какво съм изяла на обяд май съм ги надвишила мазнините ...
Успех на всички   bouquet

# 234
  • София

А дали приемате нови членове  Flutter

След бременност и кърмене имам едни 15 кг, които трябва да сваля. Тъй като съм и наградена с Хашимото и каквото и да пробвам е просто отчайващо. Не трябва да гладувам и за това и тази диета ми се вижда подходяща. Не трябва да ям много глутен и други неща, та ще видя как да комбинирам. Ще се радвам да ме напътствате и съветвате ако греша.
ИТМ - 30  Blush леле ужас, чак ме е срам да го напиша, а и така трябва...
ден 1:
З- малка питка от лимец с около 30 гр. сирене
За О. планирам пълнени чушки,
В. Салата айсберг с репички и риба тон..
Ако всичко е наред ще се наградя с чашка червено вино (полезно е за раздвижване на метаболизма при Хашимото)

# 235
rainy...   welcome welcome welcome welcome Приятно слабеене с нас и да се отчиташ редовно.
Не смятам, че това сирене е позволено за закуска  newsm78 newsm78 newsm78 сиренето е за вечерната салатка ако не се бъркам.
Резюме:

Всичко, което е добре да знаете за закуската

След ставане са предвидени само въглехидрати

Белтъчините са забранени – рохко сварени яйца, мляко и млечни продукти, сирене и деликатеси от месо.

Разрешени са всички напитки, но не и млякото и млечните продукти. Ако сте свикнали да пиете сутрешното си кафе с мляко, ограничете се с 1 ч.л. на чаша или го заменете със сметана. За разнообразие опитайте чай.

# 236
Привет Simple Smile Привет на всички дами  Simple Smile
Закуска : кафе +сметана +4 бисквити
Обяд: ориз с грах +риба +чери домати +кафе със сметана + 3 сушени сливи
Вечеря: Зелена салата +чери домати + орехи +скариди +зехтин и балсамов оцет

Хубава вечер на всички и спете много дълбоко , че утре да сме олекнали с някое грамче  smile3524

# 237
Аз съм си режимна. Днеска сутринта станах и се чуствам доста лека.
За закуска 2 черни филийки хляб вита+масло+мед
за обяд Мусака+ печена тиква
за вечеря зелена салата+ риба тон или домати и краставици и сирене.
Успешен ден момичета и вечерите да не прегрешавате, че петък ще видим кой какво е направил през седмицата.

# 238
  • София

Благодаря Мими...Наистина май не може изобщо сирене, то аз съвсем малко, ама няма вече.

Днес пропуснах закуската, че изобщо не бях гладна и не можах да се насиля...
Изпих само малка чашка фреш от портокал, та го броя...
О: Пилешко бутче с гаднитура пюре от пащърнак и морков + айран + половин малка бъгета.
В. Пилешко бутче с шопска салата и награда чаша червено вино.

Аз съм напълно наясно, че с тази диета няма да отслабна рязко, но честно казано точно това ми е целта- по 3-4 кг на месец максимум..

# 239
rainy... и мен това ми е целта. Не ща рязко. Писна ми от резки диети, глад, ограничения и после ела ме виж като звер се нахвърлям на храната и немога да се наситя. Сладко солено, сладко солено докато припадна и немога да дишам от ядене. Сега я карам по спокойно а и ако на обяд хапна по късно и по обилно /дори и без хляб и сладко / за вечеря хич не ми се яде. Петък ще се тегля поне да знам на седмица дали свалям нещо или на две седмици. Приятна вечер на всички момичета и да спите сладко за да слабеете.  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт