Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 4 част

• 119 628
  • 586
  •   1
Отговори
# 450
Радвам се, че се включвате момичета! От разрешените храни си изберете тези, които на вас ви харесват и яжте тях. Важното е, че режимът работи, сваля се и можеш да се храниш така цял живот без да ти липсва нищо.

# 451
  • област Софийска
Има раздвижване в темата, супер! Обаче какво да правя, като не мога да закусвам? Така оставам с две хранения на ден. Засега се справям без проблем. Ще видим обаче дали ще мога да сваля последните 2-3 кила или само ще поддържам сваленото дотук. Надявам се да успея, макар че знам, че последните килца са най-трудни.

# 452
Именно най-трудни са, затова според мен на какъвто и режим да е човек му трябва някаква определена калорийна рестракция, за да успее да ги свали.

# 453
  • област Софийска
Ами то аз през какви ли не режими минах - моното на Ваня Червенкова, 90 дневната, Японското чудо... Свалих 16 кила и сега останаха 2-3, които ще ме измъчат. Относно калорийните рестрикции това и правя. Меря си порциите, на обяд около 250-300 гр, вечеря 150-200. Стига ми, защото явно и коремът ми се е свил. Хляб не ям, сладко също минимално количество, почти без, напитка само вода. Не бързам заникъде, предпочитам бавно, но трайно.

# 454
Ура, още един килограм си замина!  Grinning
Остават ми само пет до целта!

# 455
  • на Мелмак
Аз съм килограм и половина надолу.  Grinning

# 456
Дайте, някакви примерни менюта,  Praynig

# 457
Прочети темата отначало!  Peace

# 458
Имах в предвид, тези,които са още на режима и активни във форума-ако не им представлява трудност да споделят храни,пропорции/грамажи...нещо от този сорт. Иначе има менюта от преди 2-3г.
Аз като че ли ще се спра на този режим за поддържане на кг,ако падне последния кг ще е Ок,ако пък ли не с него ще си ходя.

# 459
  • на Мелмак
Аз да се похваля, че днес преместих една дупка на колана, не знам дали има месец от режима, но съм доволна  Grinning
Не се ограничавам, даже си топя хлебче в соса на салатата на обед, не мисля за позволени или забранени храни, водя се от принципа!

# 460
Браво, Ети!
Аз съм много щаслива - вече съм минус 15 килограма!  Grinning

# 461
Браво, Ети!

Браво, за какъв период от време? И без прегрешения ли?

# 462
Браво, Ети!

Браво, за какъв период от време? И без прегрешения ли?
За 5 месеца. Прегрешешения имам, но само на празници съм съгрешавала с някой десерт!  Laughing

# 463
Happy2, разкажи ни моля те за твоя режим  Hug

# 464
Вече 12 килограма ги няма!  newsm44
Кливия,на режима съм от 30.01.2017г.Много съм доволна.За това време имам 3-4 нарушения само.Сутрешната ми закуска е въглехидратна,но в по-свободен вариант .Най-често ям филия с нутела,кроасан, домашен кекс или бисквити.
На работа обядвам на стол -пържола със салата,риба със сотирани картофи и салата,кюфтета със салата като често си вземам и таратор,в петъците почти винаги ям свинско със зеле и малко хлебче.Ориз не обичам много и от както съм на режима съм яла 2 пъти дроб-сърма и веднъж свинско с ориз.Вечерята ми е месо със салата,но често ям и една кофичка кисело мляко с 3 лъжици протеин на прах.Спазвам си 5-часовия интервал между храненията,само понякога в съботете като спя до по-късно интервала между закуската и обяда ми е по-кратък.Понякога си позволявам 1-2 парченца черен шоколад за десерт.
Успех ти желая! bouquet
Дорис, самоцитирам се, но това е което правя, ако решиш да започнеш режима прочети и първия пост на темата! Успех!

Общи условия

Активация на акаунт