Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 4 част

• 119 624
  • 586
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря ти  Hug

# 466
Мили дами, споделете за изкушението ДИНЯ, която се появява сега в летните жеги. За съжаление няма как да я консумирам през деня. Голямо прегрешение ли е, ако си я позволявам вечер?

# 467
perfectr, динята е прекрасно нещо, но ако си решила да си на режима на Папе, той пределно ясно е обяснил защо не може диня вечер  Peace

Питаш прегрешение ли е - не е прегрешение, самозаблуждение е, че правиш нещо  Peace

# 468
  • София
Само се записвам , за да не загубя темата , защото искам да я прочета.С новото облик на сайта е голяма мъка

# 469
  • Пловдив
Здравейте!
Има ли някой, който още спазва режима?
Аз искам да започна, понеже ми харесва това, че може да си остане режим за цял живот. Диетите са с временен ефект и винаги като започна, се чувствам ограничена, докато тук имам избор.

За днес З: 2 малки земелчета 1 с масло и 1 с нутела, плюс портокалов сок и кафе.

О мисля яйца с чушки и филийка черен хляб и салата
В пържола и салата

# 470
Здравей radinche91,

Да, аз си спазвам режима все още, но за мен е вече като начин на хранене, който ще се опитам да си наложа за цял живот. С този режим успях да сваля около 13 кг за пет-шест месеца и да ги задържа. Сега имам едни досадни 2 кг, които искам да махна и затова се опитвам да съм по- строга откъм грамажи на храненията и интервали между храненията.
Ти какви цели си си поставила с режима на Папе?

# 471
Здравейте.
Някой спазва ли този режим в момента?
Аз го правя от два дни, но малко по-различно отколкото трябва. За сега се чувствам добре. Да видя до къде ще стигна така. Интересно ще ми е някой да се похвали със свалени килограми и да сподели за какъв период са свалени Simple Smile

# 472
Аз ще се похваля пак-за 6 месеца отслабнах 16 килограма! Сега задържам,но все още се предържам към режима, като си позволявам повече десерти!

# 473
Аз ще се похваля пак-за 6 месеца отслабнах 16 килограма! Сега задържам,но все още се предържам към режима, като си позволявам повече десерти!

Това е страхотен резултат. Аз боря едни 5 кг., които постоянно ми варират. В момента съм 55 кг, от време на време ги свалям до 51 с някоя бърза диета и после пак бум - 55. Сега, обаче не бързам, защото лятото мина и искам с режим и аеробика за другата пролет да ги преборя. Надявам се да ми пасне този начин на хранене, защото сигурно от дете не съм закусвала и не съм се хранила 3 пъти на ден. Обикновено ям 1 или 2 пъти. Като бях по-млада това помагаше, обаче сега нещо нещата се закучиха и явно ми трябва някаква промяна
Да добавя, че от 1 месец ходя на аеробика 3 - 4 пъти седмично и се чувствам супер.

Един въпрос - разбрах, че за закуска не трябва мюслито да се кисне в прясно мляко, защото било протеин. Обаче реално млякото има повече въглехидрати, отколкото протеини и в някои диети го отричат именно заради въглехидратите. Та се чудя - толкова ли е страшно, ако го правя с мляко?
При всички положения обяда и вечерята ще са ми само протеин /месо, яйца, риба със зеленчуци - без хляб, сладко, ориз, картофи и т.н./ и се надявам да не е голяма грешка овесените ядки с пр. мляко.
Отделно ще гледам да държа калориите за деня до 1200 - 1300 и да вечерям най-късно до 18.30 - 19.00 ч. като събота и неделя ще правя само по 2 хранения, защото ставам късно и няма да имам място за трето.
Този уикенд закусвах към 10.00 ч и вечерях към 18.30 ч - 1200 кал. на ден

# 474
Добре е закуската да е само въглехидратна! Мюслито можеш да го правиш със сок.Аз лично не го харесвам и ям филия с нутела ,понякога бисквити,кекс или суха паста.

# 475
Добре е закуската да е само въглехидратна! Мюслито можеш да го правиш със сок.Аз лично не го харесвам и ям филия с нутела ,понякога бисквити,кекс или суха паста.

Благодаря за съвета. Утре ще го пробвам със сок и ако не ми хареса ще си измисля друго. Кроасан с шоколад мога ли да закусвам?

# 476
Може и кроасан с шоколад.

# 477
  • София
А отслабналите по този режим спортувате ли според книгата или ходите на някакъв спорт?

# 478
  • София
Аз попаднах на ето тази немска фейсбук група: Schlank im Schlaf nach Dr. Pape mit Beate
Има доста идеи и споделения. Не владея немски, но се справям Simple Smile Надявам се да е полезна и за Вас Simple Smile

# 479
А отслабналите по този режим спортувате ли според книгата или ходите на някакъв спорт?

Аз не спортувам, но ходя доста!

Общи условия

Активация на акаунт