Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 4 част

• 119 615
  • 586
  •   1
Отговори
# 480
  • Велико Търново
За много години, момичета!
От днес започвам да се храня по режима, лятото го правих и имах завидни резултати, които успешно затрих.
Менюто за днес:
Закуска-07.00 140 грама погача/350 калории/
Обяд-ще го мисля, но ще е протеинов, калориите му ще бъдат около 600
Вечеря-400 грама кисело мляко Боженци 2% разбито с доза протеин.

Дала съм си срок поне 1 месец да го правя стриктно, спортувам.

Хубав ден!

# 481
ЧНГ и от мен
И аз след няколко дни го започвам този режим. Но първо ще направя едно прочистване с Овесени ядки

Сиска, помня преди време, че наистина правеше този режим и беше доволна. Защо го спря?

# 482
  • Велико Търново

Сиска, помня преди време, че наистина правеше този режим и беше доволна. Защо го спря?

Защото ми е малко акъла.
Най-хубавото е, че осъзнах лично за себе си, че не мога, не искам и няма да изключвам цяла група храни от менюто си, че рядко ще издевателствам над тялото и психиката си.За това се връщам към Папе, защото има всичко.Понеже си чудех за "чистите 30", избрах моите чисти 30 да са по Папе Heart Eyes

# 483

Защото ми е малко акъла.
Най-хубавото е, че осъзнах лично за себе си, че не мога, не искам и няма да изключвам цяла група храни от менюто си, че рядко ще издевателствам над тялото и психиката си.За това се връщам към Папе, защото има всичко.Понеже си чудех за "чистите 30", избрах моите чисти 30 да са по Папе Heart Eyes

Какво е това чудо?

Иначе се радвам, че ще диетуваме заедно. Поне на теб ти имам доверие в избора. Щом сме на една вълна, значи съм се запътила в правилната посока Simple Smile

# 484
  • Велико Търново
https://www.2bfit.bg/bg/%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0/%D0%BA%D0%B0%D0 … B8%D1%82%D0%B5-30
Чак не мога да се понасям каква съм енциклопедия по отношение на хранене и тренировки, 4 години прекарани в  четене на различна литуратура за храната.Ужас!Това е болест!

# 485
  • Велико Търново
Да се отчета и в третата тема, която следя Blush
Вчера за обяд ядох калмари, около 300 грама и два домата, не ги теглих тях, но бяха неовкусени.Калориите бяха около 1600, което е с 200 над заложените, но минус 1.5 кг.Задържаната вода е, но е приятно да видиш по-малка цифра на кантара.
Меню за днес:
закуска-погача 140 грама 350 калории
обяд-след тренировка около 15.00 доза протеин+протеинов бар 500 калории
вечеря -доза протеин+400 грама кисело мляко Боженци 2%320 калории
Общо-1170 калории

# 486
  • София
Сиска не си ли гладна с толкова малко храна?

# 487
  • Велико Търново
Сиска не си ли гладна с толкова малко храна?

Ако трябва да съм напълно честна, не.
Дори умишено си засякох колко време след погачата ще съм сита.Спокойно обядвах към 14.45.Аз не един път съм казвала, че мислех, че въглехидратите са ми враг номер 1, ами не са.Количествата са ми враг.А така си има правила, един месец ще съм абсолютно стриктна и на първи или втори февруари ще отчета какво съм направила.Предизвиках себе си на тема "Постоянство" Blush

# 488
  • София
Моля те , споделяй дневните си менюта , за да имаме инфо , как ти се отразяват храните.

# 489
  • Велико Търново
Моля те , споделяй дневните си менюта , за да имаме инфо , как ти се отразяват храните.

Задължително Peaceи всичко ще е честно, и към мен, и към Вас Heart Eyes
Вчера към калмарите съм изяла и 50 грама луканка, добре, че си пиша в тетрадка Mr. Green

# 490
  • София
От време на време хвърлям тук едно по едно око, но днес и аз заради постовете на Сиска се зачетох.
(С нея се знаем от друга тема Simple Smile)
С интерес ще следя менютата и резултатите ти, мило момиче.

Ти имаш малко да сваляш, ако изобщо имаш да сваляш (тук трябваше да има емотикон за намигване, но в новата версия са страшно тъпи)
Ако режимът проработи при теб, ще съм спокойна, че това може да ми стане начин на хранене.

# 491
  • Велико Търново
Добро утро!
След вчера отчитам денс 700 грама надолу Peace
Вечерта освен млякото, което беше 3.6% и протеина, доизядох и на децата яйцата и 4-5 парчета месо.
Въпросният протеинов бар ме държа сита 6 часа.Съставът му е чуден, ако е коректно написан де Blush
Тренировката ми беше кардио-60 минути, 7.5 км. и 700 калории.Скромно, но толкова.

solima, Heart Eyes
Вм-нвх не ми понася, защото ми е адски вкусно и така хубаво си качих, че не е истина.И като прочета как да се яде, докато се заситиш и как като не се ядат въглехидрати се отслабва и хоп 5 кг. отгоре Blush Но ще се отчитам всеки ден през първия месец, ако ще и само аз да пиша в тази тема Blush
Хляб не ям от години, но днес закуската ми ще е:
закуска-три препечени филии с 20 грама масло-403калории/хлябът не го знам какъв, но го сметнах за бял/
обяд-50 грама орехи+350 портокали+250 извара Пилос 662 калории
вечеря-кисело мляко Боженци 2%+доза протеин 316
Общо 1381 калории

Солима, имам да свалям.Панталонът и дънките са ми тесни, пълнея много бързо.Този път успях да дори да си залича пресата на корема ooooh!
В близко бъдеще няма да припаря-до Бри, тахани всякакви, заквасени сметани, маскарпонета и т.н.
Имам едно сирене Бри от Лидъл, от преди Нова година, но знам, че отворя ли го ще го изям цялото 200 грама е Blush

# 492
Добро утро!
След вчера отчитам денс 700 грама надолу Peace
Вечерта освен млякото, което беше 3.6% и протеина, доизядох и на децата яйцата и 4-5 парчета месо.
Въпросният протеинов бар ме държа сита 6 часа.Съставът му е чуден, ако е коректно написан де Blush
Тренировката ми беше кардио-60 минути, 7.5 км. и 700 калории.Скромно, но толкова.

solima, Heart Eyes
Вм-нвх не ми понася, защото ми е адски вкусно и така хубаво си качих, че не е истина.И като прочета как да се яде, докато се заситиш и как като не се ядат въглехидрати се отслабва и хоп 5 кг. отгоре Blush Но ще се отчитам всеки ден през първия месец, ако ще и само аз да пиша в тази тема Blush
Хляб не ям от години, но днес закуската ми ще е:
закуска-три препечени филии с 20 грама масло-403калории/хлябът не го знам какъв, но го сметнах за бял/
обяд-50 грама орехи+350 портокали+250 извара Пилос 662 калории
вечеря-кисело мляко Боженци 2%+доза протеин 316
Общо 1381 калории

Солима, имам да свалям.Панталонът и дънките са ми тесни, пълнея много бързо.Този път успях да дори да си залича пресата на корема ooooh!
В близко бъдеще няма да припаря-до Бри, тахани всякакви, заквасени сметани, маскарпонета и т.н.
Имам едно сирене Бри от Лидъл, от преди Нова година, но знам, че отворя ли го ще го изям цялото 200 грама е Blush
Аз малко като черна станция, ама .....   Blush
ВМ НВХ не е диета за отслабване, а начин на хранене за подобряване на здравето и нормализиране на теглото.Ако човек има НАДнормени кг, ще свали, ако има ПОДнормени кг, ще качи, до оптималните за тялото.
Ти си  нормални кг за твоя ръст, дори клониш към идеално тегло, как се очаква тогава да сваляш с нормални количества храна?Тялото ти преценява, че нямаш нужда от понижение на теглото и съответно не сваля.Или дори качва, ако кг ти са били прекалено малко.
Единствено е възможно причината да са големите количества, ако си залагала основно на млечни, а не на месо, риба, яйца, масло...млечните увличат, калорични са, а не засищат.И с тях е напълно възможно да се прекалява, защото 1.хем са калорични, 2.хем вдигат инсулина, 3.хем не засищат.
Затова и не са препоръчителни, ако човек цели слабеене.
И не искам да съм лош пророк, но при отслабване с калорийно ограничение, всяка "стъпка" към нормално хранене ще те връща в изходна позиция.

Сори за вмъкването!Обикновено само чета темата, сега просто не се сдържах.....   Blush

# 493
  • Велико Търново
Амур, форум е това, всеки може да пише където и каквото иска.Смятам, че "теорията" ми е на ниво, практиката ми куца в последно време.Все пак два-три съм сваляла между 20 и 30 кг. и не е като да не знам за какво става въпрос.Периодът естествено е през доста години PeaceНа мен темата за различните видове хранения ми е интересна, не отричам нито един вид.Все пак всички знаем Фея с веганското хренене какво тяло има.

# 494
Аз също не отричам видовете хранения...писала съм май, че мъжът ми отслабна с над 25 кг с вегетарианство.
Това че на мен не ми понесе, не означава, че други не се чувстват чудесно с него.
Предполагам, че за всяка диета е валидно....
Писах, че не вярвам в окончателното и дълготрайно отслабване с калорийно ограничение.И че веднъж влезеш ли в йо-йо въртележката му, измъкването от този капан е трудно, дори почти невъзможно.Т.е., трябва да си цял живот в калорийни рестрикции, за да не качваш.
А това просто не е за мен.Аз искам и търсих начин на хранене, който да мога да следвам дълго, защо не и цял живот, който да "ме отслабне" и да не се налага да го мисля, да смятам, да меря, да се тормозя и т.н.Т.е., както едно дете не мисли какво и колко да яде, а се храни според апетита си, така и при мен да се получават естествено нещата.За момента, мисля, съм го постигнала.Намерих моето си хранене, храня се три пъти на ден, не го мисля, кг падат все още.....

Общи условия

Активация на акаунт