Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 56

• 48 845
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Мимичета, драмата околко моята поръчка от Мадъра се разреши  Heart Eyes
Превозвачът ми писа, че е получил пакета, но имало нещо странно в адресирането и затова не са ми писали, че има нещо за мен на техен адрес.
Не знам защо така - адресът в профила ми в Мадъра е правилно изписан с включени името на превозвача и клиентския ми номер. Първата част от поръчката беше ок, втората защо така са я адресирали не знам  newsm78 Явно куриерът на втория пакет е някакъв нискобюджетен и не държи на адреса  Mr. Green
Благодаря още веднъж за съветите!

Радвам се, че нещата са се разрешили бързо  Simple Smile

# 691
  • Popovo
Някой да е поръчвал от тези обувчици http://www.clothingattesco.com/all-shoes/f+f-grosgrain-bow-pumps/invt/az312148/.Дали отговярат на номера?Трябва ми стелка 19 см,та се чудя 11 или 12
Вчера ги поръчах ама не помня кой номер бяха Simple Smile Сигурно са леко умалени както повеето подобен модел (поне по мои впечетления).. знам ли  Rolling Eyes

Благодаря duhi_puhi   bouquet.И аз мисля да  заложа на по-големите.То пък сега и тези харесах http://www.matalan.co.uk/kids-clothing/girls/shop-by-category/fo … irls-canvas-shoe#.Май никъде не трябва да гледам.  Whistling

# 692
  • София
Някой да е поръчвал от тези обувчици http://www.clothingattesco.com/all-shoes/f+f-grosgrain-bow-pumps/invt/az312148/.Дали отговярат на номера?Трябва ми стелка 19 см,та се чудя 11 или 12
Вчера ги поръчах ама не помня кой номер бяха Simple Smile Сигурно са леко умалени както повеето подобен модел (поне по мои впечетления).. знам ли  Rolling Eyes

На 12 стелката е 19,2 см.

# 693
  • В море от любов
Moже би вече се е коментирало, но искам да попитам кои сайтове приемат V PAY Card /Visa/ на Уникредит Булбанк, или изобщо дали ги приемат някъде в UK?

# 694
Здравейте, много хубави неща има в тези сайтове, цяла вечер гледам и имам въпрос -  има ли вариант да се комбинирам с някого, тъй като съм много зле по тези въпроси? Embarassed Предварително благодаря..

# 695
  • София
Вчера пуснах една поръчка от Маталан, виждам че са блокирали определна сума по картата, НО не получих мейл с потвърждение на поръчката. Сега се зачетох в Хелпа, пише че получавам писмо с линк, който ми дава възможност да следя статуса на доставката. Гледах и в спам, обаче нищо.
Това ми е сефте поръчка от сайта, затова се обръщам към по-вещите: оправдани ли са притесненията ми   Sad

# 696
Кари-ем , може и 3 дни да минат докато я изпратят и получиш проследяване за поръчката  Peace

# 697
  • София
Здравейте, много хубави неща има в тези сайтове, цяла вечер гледам и имам въпрос -  има ли вариант да се комбинирам с някого, тъй като съм много зле по тези въпроси? Embarassed Предварително благодаря..
Можеш да поръчаш с посредник срещу определен процент. Мисля, че повечето от фирмите-превозвачи предлагат тази услуга.

# 698
  • Варна
www.secretsales.com -25% отстъпка днес по повод петък  Simple Smile, доставката от 4,95 лири обаче остава.

# 699
Здравейте!
На някой да му се е случвало да поръча артикул,който да е с 3-4 седмична отложена доставка към момента на поръчката? Thinking newsm78
Става въпрос за Некст.

# 700
Здравейте!
На някой да му се е случвало да поръча артикул,който да е с 3-4 седмична отложена доставка към момента на поръчката? Thinking newsm78
Става въпрос за Некст.
Поръчват се да...
И си чакаш.
Може и не след 3-4 .. а и след 5-6 седмици да го пратят... Може и след 2-3... Не са им винаги верни сроковете Simple Smile
Ама аз избягвам да поръчвам такива артикули, защото после е голямо преследване кое дошло, не дошло.. In stock - чиста работа Simple Smile
По-добре го поръчай след 3-4 седмици като се появи Simple Smile вместо да го мислиш след 2 месеца дали ще дойде  Rolling Eyes

# 701
Някоя поръчвала ли е скоро тениски от Теско, детските, момичешки ме интересуват. )
Искам тези, но се чудя дали 4-5г, или 5-6г. )

http://www.clothingattesco.com/tops+t-shirts/f+f-3-pack-of-heart … y-girls-1-7-years

Щерката е 15кг., 105см, дребничка и слабичка. ) Чудя се ако поръчам 5-6г да не и висят.

# 702
Някой да има това панталонче na next р-ри 4-5 г.да даде реален размер от чатала до крачола може и на 3-4г.да се орентирам горе доло

# 703
  • Варна
Pumpkin Patch - с намаления и код за БД /на заглавната страница на сайта/

# 704
  • София
Някоя поръчвала ли е скоро тениски от Теско, детските, момичешки ме интересуват. )
Искам тези, но се чудя дали 4-5г, или 5-6г. )

http://www.clothingattesco.com/tops+t-shirts/f+f-3-pack-of-heart … y-girls-1-7-years

Щерката е 15кг., 105см, дребничка и слабичка. ) Чудя се ако поръчам 5-6г да не и висят.
Довечера ще взема една поръчка от Теско, с дрешки за девойка на 3-4години. Ако, искаш изчакай да дам размери. Hug

Общи условия

Активация на акаунт