Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 56

• 48 956
  • 769
  •   1
Отговори
# 615
duhi_puhi, NellyR, angels_zg, благодаря ви! Имам още малко време да реша, като гледам няма да е много голяма разликата да я взема от Бг и да я поръчам. Тук е около 300 лв. Намерих код за Mothercare и ще излезе около 250 лв, но като платя на превозвача, ще се получи пак същата цена почти. А на редовна цена излиза по-скъпо, отколкото е тук, по нашите магазини. newsm78

# 616
duhi_puhi, NellyR, angels_zg, благодаря ви! Имам още малко време да реша, като гледам няма да е много голяма разликата да я взема от Бг и да я поръчам. Тук е около 300 лв. Намерих код за Mothercare и ще излезе около 250 лв, но като платя на превозвача, ще се получи пак същата цена почти. А на редовна цена излиза по-скъпо, отколкото е тук, по нашите магазини. newsm78
Скрит текст:
За мен лично това е много хм.. глупаво нещо Simple Smile Нито е колело, нито е количка...
Такива неща с 16 функции обикновено не могат да изпълняват ни една като хората  Rolling Eyes

Като си решила - наистина в този случай е по-добре от БГ  Peace

# 617
  • Димитровград
Момичета някой да е срещал скоро  детска кухня изгодно?

# 618
# 619
  • Димитровград

Благодаря ти .  bouquet  bouquet  bouquet

# 620
На племенника ми му взеха такава поръчаха си я от БГ сайт и им излезе пак около 250 лв. Но на мен никак не ми харесва за тези пари,но това си е лично мое мнение ти си решаваш Simple Smile   bouquet

# 621
Малвинка, по-добре едно хубаво колело! http://www.sportsdirect.com/Cycling/cosmic-princess-bike-12-inch-934057  Hug

# 622
  • София
Момичета, помня че взимахте тази шапка от Пъмпкин, но нямам спомени какво беше положението с размерите й. Трябва ми за момиченце на 1 годинка, а е останал само размер XS, който дават, че е за 6-12 м.
Също така взимали ли сте диадеми, които да са по-малки? Виждам, че са универсален размер, но за възраст от 6 мес. до 6 год. ми се струва, че има доста разлика и вероятно всички ще са големи за 1- годишно  newsm78

# 623

Кьолнче, не е за нас, а за племенницата, която юли ще стане на годинка, няма как да кара такова колело. Брат ми я хареса и аз реших да поровя да им я потърся.  Hug

# 624

Кьолнче, не е за нас, а за племенницата, която юли ще стане на годинка, няма как да кара такова колело. Брат ми я хареса и аз реших да поровя да им я потърся.  Hug
Ааа, ясно! Hug Ама всъщност, какво давам акъл, кое е по-добре. Те са си я харесали хората!

# 625
  • София
Момичета, помня че взимахте тази шапка от Пъмпкин, но нямам спомени какво беше положението с размерите й. Трябва ми за момиченце на 1 годинка, а е останал само размер XS, който дават, че е за 6-12 м.
Също така взимали ли сте диадеми, които да са по-малки? Виждам, че са универсален размер, но за възраст от 6 мес. до 6 год. ми се струва, че има доста разлика и вероятно всички ще са големи за 1- годишно  newsm78

Felis, аз имам шапката  Peace
Нашата е размер S с обиколка 50 см., толкова пише, че е и в сайта, така че са правилно оразмерени  Peace
За XS дават обиколка 47 см., ако детето не е с голяма, а нормална глава мисля, че ще стане.
Никол примерно е с малка главичка и миналото лято, когато беше на 4 носеше С-ката, така че се ориентирай по големината на главичката, а не годините.
За диадеми не мога да помогна ... нямаме от Пъмпкин, но съм сигурна, че другите момичета имат и ще споделят конкретно мнение  Hug

# 626
  • Русе
Здравейте! Наистина нямам време и възможност да изчета цялата тема, но от една предишна разбрах, че сайта ТЕСКО не приема Виза Електрон.... Confused Много ви моля да споделите наистина ли е така или аз имам някакъв проблем с плащането... Американ Експрес, Мастъркард, с какво плащате там?  Thinking

# 627
  • Варна
Здравейте! Наистина нямам време и възможност да изчета цялата тема, но от една предишна разбрах, че сайта ТЕСКО не приема Виза Електрон.... Confused Много ви моля да споделите наистина ли е така или аз имам някакъв проблем с плащането... Американ Експрес, Мастъркард, с какво плащате там?  Thinking
Да, не става с Виза Електрон, само с кредитна /преди минаваше виртуалната Виза на ДСК, сега не знам как е/.

# 628
Момичета,моля кажете от кой сайта мога да намеря еднакви тениски  в различни големини  Crazy
Миналата година имаше едни  в H&M за по 1,50 лири,но така и не приеха поръчката ни...та ако може от някой по-лесен за приемане на поръчки сайт  Grinning

# 629
  • Варна
Някой търсеше мисля такава триколка: http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3679177.htm

Общи условия

Активация на акаунт