Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 56

• 48 877
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
 Hug Много благодаря! Ще поръчам още утре Simple Smile

# 661
Моля препоръчайте ми детско спално бельо /единично легло/ комплекти от 100% памук ако може с Камбанка,Дора .....трябват ми спешно за Рд на 4 г и 13 г момиче
Аз знам единствено за качествено  сп.бельо  в бг магазин Пумпал....предложения може и на лични за да не спамя темата  Hug

# 662
В английските сайтове има много красиви, но за съжаление не са 100% памук.
Около половината от състава на плата е изкуствени влакна, поради което си 
мисля, че не са подходящи за деца, особено през лятото.
Вижте във френската тема- оттам съм купувала 100% памук и много качествени
чаршафи.

# 663
Здравейте,

Случвало ли ви се е при поръчка от Мадъркеър да ви разделят пратката на части. За първата част си имам тракинг номер и е доставена. За втората получих само мейл, че я изпращат, но няма тракинг и нямам мейл от превозвача да е получавал пакета. Започвм да се притеснявам дали е получено. Платих с ПейПал и се чудя дали да не пусна диспут, защото паричките вече са изтеглени.
Може ли някой да ми даде съвет?

# 664
Здравейте,

Случвало ли ви се е при поръчка от Мадъркеър да ви разделят пратката на части. За първата част си имам тракинг номер и е доставена. За втората получих само мейл, че я изпращат, но няма тракинг и нямам мейл от превозвача да е получавал пакета. Започвм да се притеснявам дали е получено. Платих с ПейПал и се чудя дали да не пусна диспут, защото паричките вече са изтеглени.
Никога досега не съм имала тракинг при поръчка от Мадъркеър. Не съм имала проблем с получаването.

# 665
  • София
Аз съм имала тракинг от Мадъра и ми я пратиха цялата , и са ми я разделяли от ЕЛС, а там нямаше тракинг, така че не знам newsm78

# 666
  • София
В последните два месеца имам 3 поръчки от Мадъркеър и нито един път не съм имала тракинг. Получих всичко без проблеми. Обаче не са ми ги разделяли.

# 667
  • Софето
Здравейте,

Много пъти, са ми разделяли поръчка. Влез си в профила, отвори си последната (въпросна) поръчка и под продуктите които са изпратени трябва да има Click here to track your product, отваряш и виждаш до къде са стигнали. Само веднъж за едно колело, не получих известие и тракинг, че е изпратено.

# 668
Здравейте,

Много пъти, са ми разделяли поръчка. Влез си в профила, отвори си последната (въпросна) поръчка и под продуктите които са изпратени трябва да има Click here to track your product, отваряш и виждаш до къде са стигнали. Само веднъж за едно колело, не получих известие и тракинг, че е изпратено.
Тази опция я имам само за първата част от поръчката. Тя е вече пътува с превозвача за БГ. Втората част от поръчката няма такава екстра Sad

# 669
  • Berlin
А възможно ли е още да не са я пратили?

# 670
На 3ти ми пратиха мейл, че всичко е изпратено  Rolling Eyes

# 671
  • Софето
На 3ти ми пратиха мейл, че всичко е изпратено  Rolling Eyes
В мейла, ако са ти написали че всичко е изпратено, от какво се притесняваш? Пиши им мейл.

# 672
Да не са ги канселирали? На мен ми се е случвало - много артикули ли са?
Иначе тракинг има за всичко, което изпратят - артикул по артикул..

# 673
Да не са ги канселирали? На мен ми се е случвало - много артикули ли са?
Иначе тракинг има за всичко, което изпратят - артикул по артикул..
Имам поръчани 6 многократни пелени и 3 пакета еднократни хартиени подложки за тях. Първо пратиха 3те пакета хартиени подложки с тракинг и всичко останало. След това ми пратиха мейл, че изпращат пелените с различен куриер, имаше уж линк за тракинг, но той води към първия изпратен пакет. Пишеше, че трябва пелените да са на адрес до 4 работни дни и няма останал при тях неща за последващо изпращане. В пейпал транзакцията ми е complete. Превозвачът ми праща мейл като получи нещо, но от 3ти насам ни вест ни кост  Tired

# 674
  • София
MammaMmia според мен няма за какво да се притесняваш, просто изчакай до седмица да видиш дали няма да се появи инфо при превозвача. Аз съм имала така разделена поръчка, като една част с тракинг друга без. Най-странното за мен беше, че когато дойде единия пакет, в него липсваше един артикул, който пък фигурираше в приложената фактура. В последствие артикула си го получих, но нямах никакво инафо къде е, защото съответно и не го бях регистрирала при превозвача. В самата фактура пишеше, че ако в пакета липсва някой артикул който е описан във фактурата, да изчакам 3 дни, защото най вероятно да дойде с друга доставка. Така и стана.

Още повече , че казваш че и с друг куриер са пратили нещата, а скоростта на доставка при тях е различна.

Общи условия

Активация на акаунт