Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 184

• 28 609
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Така,да си кажа и аз за Керим,Фатмагюл и Кристин.Хубаво,разбрахме,че е имал връзка .Но той си даде сметка , че Фатмагюл не е безразлична към отношенията му с Кристин още след  вечерята ,когато пяха . Фатмагюл видя жадния поглед на бившата .Та мен ме е яд на Керим защо после я заведе на местата където е ходил с англичанката .Сякаш го правеше за да провокира Фатмагюл .И на свети Валентин жена му го пита идвал ли си с нея-мълчи(в някакво заведение бяха),за Ава отрича.Ноо на медения месец в Ава нямаше как повече да шикалкави.Тя бившата нахална като конска муха-не се оказва ,пак да работят заедно пак се пробва.Затова сутринта излетя като попарен ,като ги видя да се разправят.Можеже Някой да си иде с нова прическа  LaughingЗатова ме е яд ,от хиляди места -да водиш любимата си пак там?Даже  Фатмагюл беше много търпелива. #2gunfireСамо това не си му харесвам на момчето. Иначе всичко друго си е тамам. txtlovesНо това пък му беше нужно ,за да се увери в любовта на Фатмагюл .Сърчицето му се успокои съвсем.

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 14:33 от haqsko

# 631
  • Пловдив

http://beyazgazete.com/haber/2013/2/14/transparan-alisveris-1666553.html

Сложено преди половин час...и с името на Енгин.
Откак е фамилиарничила с Енгин - Cansu Taşkın била по кориците на списанията - тук пазарувала...

# 632
  • Бургас

http://beyazgazete.com/haber/2013/2/14/transparan-alisveris-1666553.html

Сложено преди половин час...и с името на Енгин.
Откак е фамилиарничила с Енгин - Cansu Taşkın била по кориците на списанията - тук пазарувала...

Дано да е минала и заминала през живота му.Точно тя от всички други спрягани (те не са много)ме дразни зверски много,Просто ми е отблъскваща.Дано да е било мимолетно от негова страна.

# 633
Хаяско, в еуфорията все пропускам да те поздравя както за успешното прикачване на снимки, така и за включването въобще! Добре дошла! Simple Smile

# 634
Марианка, подозирам, че човекът, съжалил бедните зажаднели за нови (макар и стари) снимки с Енгин е собственик/капитан на "яхтата на Ердоан", където са правени снимките. Еваллах за подаръка по случай празника. Simple Smile))

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 14:53 от marytza

# 635
  • Бургас
Маричка,благодаря !Aз съм винаги на балкона от около година .Но съм на Вие с технологиите и затова чета и не изпускам нищо.Нооо ще се науча Hug PeaceЗа всички творящи,пишещи и споделящи !Благодаря ви!

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 14:59 от haqsko

# 636
Мили момичета,не зная дали Енгин ви провокира да мислите за любовта, само за онази вечната,библейската между Адам и Ева, между мъжът и жената. Аз усещам любовта, като многолико чувство,което докосва различни струни от сърцето ми. Усещам любов към децата ми, към родителите,към природата,към животните, към родината, към живота, към Вселената. За мен всичко това се нарича любов. Ние хората сме благословени да изпитваме това свещено чувство. То ни окриля, стимулира и удовлетворява. Ден без любов е ден без живот. Ние сме щастливи именно, защото притежаваме способността да се влюбваме,да обичаме, да се отдаваме.

# 637
Едно колажче за разнообразие

# 638
Мили момичета,не зная дали Енгин ви провокира да мислите за любовта, само за онази вечната,библейската между Адам и Ева, между мъжът и жената. Аз усещам любовта, като многолико чувство,което докосва различни струни от сърцето ми. Усещам любов към децата ми, към родителите,към природата,към животните, към родината, към живота, към Вселената. За мен всичко това се нарича любов. Ние хората сме благословени да изпитваме това свещено чувство. То ни окриля, стимулира и удовлетворява. Ден без любов е ден без живот. Ние сме щастливи именно, защото притежаваме способността да се влюбваме,да обичаме, да се отдаваме.

Любовта е точно това, което си изброила - Вселенската любов... Но няма начин да не дадем приоритет в този ден на библейската... виното е дар от земята, любовта, макар и в библейския смисъл - дар от небесата... и двете си подхождат като компания в деня на влюбените. Simple Smile)))

# 639
  • Пловдив

Engin Akyurek Love

Eто и клипчето ми към 78 епизод....Любов....

# 640
А най-хубавото от всичко е, че общата ни любов към КВФ и Енгин в частност, събрала ни тук, се проявява именно в творческата си сила.... като дар и желание да се поделя красивото, доброто, това, което кара сърцата да бият с човещината...

# 641
# 642
  • Бургас
Всъщност това,което ме кара да продължавам да гледам сериала и да мисля за него е тяхната прекрасна любовна история .За мен тя е уникална защото за пръв път видях как от омразата може да се родят такива красиви чувства.

# 643

Привет момичета !

Честит празник още веднъж  както на ВАЛЕНТИНКИТЕ, така и на всички вас !!!

За двойният празник - цвете и квалитетно вино - наздраве !!!

Дойде ред и аз да се включа с преговора, но първо - Марица страхотни колажи за днес, направо любовта все едно извира от всеки един!

Мариянка - в този празничен ден добре си се справила с преговора сама, освен, че това е една от най-красивите и емоционални серии - това е и серията провокирала доста хора да творят върху нея.

Велияна - тази торта си е направо едно бижу - обаче ... красива и прекрасна - ще си хапна няма как да пропусна / сигурно  и на вкус е такава /

Димана - и твоите бонбони са уважени подобаващо !

Милка, Ваня - винаги ви чета с интерес момичета !

Кики, Аниста, Ками,  haqsko - за пожеланията и за включването !

Сега е ред и за моя прочит на 78 серия.

Понеже Мариянка доста подробно е представила серията от  сутринта - аз ще бъда кратка и ще предложа един друг поглед върху събитията.

# 644
Здравейте,момичета!!! Hug Hug Hug
Честит Свети Валентин на всички момичета,защото всички сме влюбени......в Енгин Акюрек.  love001 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хубав празник на Валя и Valia !Да са здрави,щастливи и обичани! newsm51 newsm51
Честит Трифон Зарезан!  newsm53 newsm53 newsm03
Благодаря на всички за прекрасните поздрави,клипове,красиви колажи,нови стари снимки!
Haqsko  Милка   Ками  Дилеми  Ваня  Марица  Димана
Аниста  Valia  Kiki  Валя  Марта  Велияна  Марианка и за преговора  smile3525
Дарявайте винаги любов и бъдете и вие много обичани!!! newsm76 Kissing Heart lovekiss Kissing Heart

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

и да се почерпим

Общи условия

Активация на акаунт