Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 184

• 28 614
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, благодаря на всички за чудесните поздравления и пожеланията! Свети Валентин да помага на всички!  Hug

Станах разногледа от красотите в темата, всичко е прекрасно, вълнуващо и истинско!

Ето и от мен за всички вас!

# 616
...и почерпка за празника...

# 617
И още една красота за всички Simple Smile

# 618

От гръцките фенове - Васо...

Видеото е истински апотеоз (възхваляване, обожествяване) на Любовта. Аз съм сразена. Simple Smile  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 12:28 от marytza

# 619
Да не си разваляме настроението,ама уж бяха разделени,а тука Б си взела 2 дни отпуск,а K. нямал да има участия,така разбрах с гуглето.

И СЕГА ЗА РАЗКОШ:

# 620
# 621
  • Пловдив

Е, момичета - една нова стара снимка....Лично аз предполагам, че това е снимка с някой от подводното плуване...

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 13:36 от mariana51

# 622
[/b]

Едно голямо браво! И слагам питие, защото май повече ви вдъхновява любовта? Марица, твоите колажи без душа го оставиха горкия човек. А Фатмагюл и тя празнично палава днес...
Аз харесвам, че по сценарий му бяха измислили на Керим тази предишна връзка, защото иначе можеше да бъде мислен като Мустафа Налчалъ, де, с първа връзка пред нашите зрителски очи. Неприятно за такъв голям човек и то само заради традициите. А историята с Кристин прави Керим да стои още по-добре, мъж с история , внимателен и дискретен, обърнат с чувствата си 100% към жена си. Е, Кристин беше малко в излишък англичанка, отколкото можеше и Керим, и Фатмагюл, пък и аз да понесем, доста нахална. Но нашият човек се оправи. Убедена съм, че и Фатма си направи доста изводи. Със сигурност ще продължи и в делника да се грижи за него.
А гифовете, които са ре-постнати от Марица - великолепни. Ето, това имах предвид снощи, едрите планове на лицето. Малко да мине еуфорията и ще са задействаме по тази идея.
 Наздраве!

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 14:05 от vanja@

# 623
# 624
Mаричке,колажите ти са фантастично-феноменални    newsm51 .Днес ще изразявам своите емоции с клипове показващи любовта м/у Керим и Фатмагюл.Защото наред със всички неща,които ни показаха във филма това е една прекрасна и завладяваща любовна история родила се от нищото.

# 625

Здравейте  приятели!
Честит празник на всички!

Когато има много  любов и достатъчно вино се случват прекрасни неща.Пожелавам на себе си и на Вас по –често да казваме на хората които обичаме „ Обичам те”.
Имам много да чета и да наваксвам но се надявам уикенда да го направя и да се включа в темата подготвена.

Весел празник!!!

Страхотни сте!!! Heart Eyes

# 626
  • Варна
 Hug
Честито на трите именички и на всички празнуващи smile3525
Любовта да ви съпътсва винаги...
и нещо много хубаво...от EAUFC
/ Марица корицата на нашия ФБ  Peace ...хареса ми.../

прочетох нещо за предстоящи новини  Whistling Praynig Praynig..... ишанлах

# 627
# 628
  • Пловдив

Още една....Значе не са от ваканцията с плуването...С тая черна риза...май от серията на яхтата  или кой знае откога...Много ни е хубав...
Фейсовете ги заслагаха - жадни за информация и снимки....

# 629

Общи условия

Активация на акаунт