Красотата на земята сме събрали във цветята! Пролетни тръпки.

• 42 669
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
Да се запиша в новата тема, много приятно се изненадах като видях снимката на кокиченцата ми  Grinning
Много интересни тези видове здравец, аз имам традиционния розов и си мислех, че с това се изчерпват. Цикламата ми е напъпила, чакам да цъфне и ще я покажа  Grinning

# 46
  • Пловдив
Похвалих се вече в орхидеената тема, ама айде да се фукна и тук! Да живеят измислените западни празници! Така де, важното е повод да има и благосклонна половинка, разбира се.  Laughing  Избързах днес да си взема фалче от Кауфланд, че утре ще ги оберат вероятно. Бях хвърлила око на една с точки или една тъмно червена, обаче целите им корени бяха в паяжинки- акари, предполагам и след дълго разглеждане и избиране се спрях на това и то с цели два цветоноса. Според картинката на каталога и другите трябваше да са с два, а пък и за тази цена-уж специално предложение, но бяха с един. 

# 47
  • Бургас
t_tabakova много е красива орхидеята  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дано винаги те радва със цвят!

# 48
  • Бургас
Честито Табакова!Прекрасна е Heart EyesПри нас Кауфланд и Практикер са едно до друго ,та утре още сутринта ще ги прослушам и двата Laughing

# 49
  • Пловдив
t_tabakova много е красива орхидеята  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дано винаги те радва със цвят!
Дано! Ако другите ми две орхидеи не бяха изкарали цветоноси- едната даже два- нямаше да помисля да си купувам отново такова цвете, мислех ги за много капризни, обаче се оказа че им е добре у нас.
denima малко офф
Скрит текст:
едно от нещата, които ми харесваха в Бургас- хем не са  далече, пък са близо един до друг двата магазина.  То всъщност в Бургас нищо не ме се виждаше далече- три години живях там.  Laughing

# 50
  • Бургас
Честит Празник мили момичета  Heart Eyes

И аз да покажа какво цъфна и при мен:
http://poepie.snimka.bg/flowers/cvetya-2013g.726668.29696585
http://poepie.snimka.bg/flowers/cvetya-2013g.726668.29696583
http://poepie.snimka.bg/flowers/cvetya-2013g.726668.29696584
Съжелявам  за лошите снимки, следващият път ще се постарая повече  Embarassed

# 51
  • Бургас
Честит празник!И тука да кажа,че ходих на обиколка сутринта.В Кауфланд има страхотни фалове,но на цена 15лв.
Имаше и чудни циклами на промоция за 4лв.Различни цветове,много красиви.
В Практикер нищо интересно,фаленопсисите са ги намалили на 5.55лв от днес,но не са в много добро състояние и няма избор.Аз все пак си взех едничко да не излизам празна.Нямаше шаренки и петнисти,предимно бели,и бяло с розово.

# 52
  • София
Честит празник!И тука да кажа,че ходих на обиколка сутринта.В Кауфланд има страхотни фалове,но на цена 15лв.
Имаше и чудни циклами на промоция за 4лв.Различни цветове,много красиви.
В Практикер нищо интересно,фаленопсисите са ги намалили на 5.55лв от днес,но не са в много добро състояние и няма избор.Аз все пак си взех едничко да не излизам празна.Нямаше шаренки и петнисти,предимно бели,и бяло с розово.

denima , а при моя приятел, холандеца ходи ли? Нещо интересно там?  Simple Smile

# 53
  • Gone with the wind
Денима е на около 500км от твоя приятел, холандеца  Mr. Green

# 54
  • София

Joy Joy Joy не знаех, съжалявам  Joy Joy Joy

# 55
  • Бургас

Трябваше да напиша ,че става въпрос за Бургас,но мислех,че се подразбира от профила Wink

# 56
  • София

Трябваше да напиша ,че става въпрос за Бургас,но мислех,че се подразбира от профила Wink

Уточнихме го! Не влизам в приифла на потребителите, ако не се налага.  Simple Smile Поздрави от София!   bouquet Hug

# 57
  • Бургас
Да,де ама там в ляво пише местожителство Бургас  Simple Smile Поздрави и от мен  Hug

# 58
  • Gone with the wind
 Laughing Laughing Laughing

# 59
  • София
 Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт