Красотата на земята сме събрали във цветята! Пролетни тръпки.

• 42 957
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
Да ти кажа тоз ананас по-дълбочко е трябвало да го срежеш  Mr. Green

Какво, какво как се сади този ананас  newsm78 Не знаех..обеснете ми плийз  Praynig

# 406
# 407
Ами и аз мисля,че трябваше по дълбоко ама каквото стане като не другия път ако пък видя,че почва да гние ще го резна по твоя начин Simple Smile

# 408
Ще мухляса така, резни го сега и го потопи в чиста вода във вазичка.

# 409
Момичета, някой да е гледал Калибрахое?
Има ли пловдивчанки в темата? Интересува ме разсадника на 4-ти км. дали функционира и дали продава разсад?

# 410
  • ГОре на черешата...
Прошка е!Простете ми, ако съм ви наранила...

Жълтите ми красавици - чаках я цяла зима и утре сигурно ще ме зарадва:

А тази е подарък от ой ученик за 8-ми март:

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 19:05 от mari_eta

# 411
  • София
Момичета, някой да е гледал Калибрахое?
Има ли пловдивчанки в темата? Интересува ме разсадника на 4-ти км. дали функционира и дали продава разсад?
Аз всяка година имам. Нищо по-различно в отглеждането от петунията, но е по-ефектно.

# 412
  • на североизток от Рая
              Простете и да ви е простено!

Нали така се казва?
Скрит текст:
Идва ми малко лицемерно само веднъж в годината да търсим прошка, ама...

Мариетка, колко нежен бял зюмбюл. Обичам бели цветя. И Малечко е сладурче!  Heart Eyes

А ти не изчезвай толкова задълго.  Praynig

Аз днес набучих една грудка бегония. Оня ден най-импулсивно си я  купих. Имам снимани цветя, но снимките не са качени.

Калибрахое и аз гледам всяко лято. По-нежно е от петуниите и цъфти обилно. Много, много ми харесва. Цъфти до късна есен.

Хубава седмица и дано пролетта да ни зарадва съвсем скоро.   bouquet

# 413
  • Бургас
Малко късно и аз да се включа.
Простете ми и аз прощавам Heart Eyes
Мариетка,подаръка за осми март от ученика ...какво да кажа,останаха ми очите,както и другите показани.
А аз какво ли не отглеждам само калибрахое нямам,но..това ще се поправи естествено.Скоро и аз ще имам какво да покажа.Чакам един хипеаструм всеки момент да се отвори.От миналата пролет,зимата си поспа,събуди се и за един месец избуя.Хибискус също на пъпки,надявам се скоро да ви ги покажа.

# 414
Добро утро!

Поздрав с малка част от моите теменужки:

Всички са нацъфтяли и много ме радват.

mari_eta, имаш най-хубавото цветенце  Hug

Хубава седмица на всички!

# 415
  • София
Здравейте! На първа страница видях, чe Izma е публикувала снимка на пеперомия. Според вас и това цвете ли е такова? Една съседка ми го подари, но не знам какво е.

Uploaded with ImageShack.us

И още един въпрос. И това цвете не знам какво е, нямаше етикет като го купувах Embarassed

Uploaded with ImageShack.us

Това второто не се вижда добре, но е със страшно много тънки стъбълца

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 10:23 от Аглея

# 416
  • София
Аглея , на първата снимка цветето е Пеперомия.
На втората снимка мисля, че е Селагинела.

# 417
  • на североизток от Рая
Аглея, вече са ти отговорили. Имаш си Пеперомия и Селагинела.

Аз ще ти пусна линкове със снимки.

https://www.google.bg/search?hl=en&q=%D0%BF%D0%B5%D0%BF%D0%B … duKL8nXswb07oC4Bg

https://www.google.bg/search?hl=en&q=%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B … bPnM5HJsgawtYGYDA

Имала съм и двете. Много харесвах Селагинелата. Толкова нежна туфичка беше. Пазех я като очите си, местех я от слънцето, пазех я от студ. Но й било писано да загине.  Confused
 Веднъж в един слънчев ден отидохме на разходка в гората, през това време излезе буря, внезапен дъжд и като се прибрахме, саксийката беше съборена на земята, Селагинелата беше начупена. Не си взех повече. Но скоро пак загледах в магазините  и ми се прииска да си имам.

Sea lights
, очите ми останаха в теменужките ти. Особено в тази с петната. Пу пу пу, да те радват с цвят!  Hug

# 418
  • София
Здравейте момичета!За първи път пиша тук,досега разглеждах красотите ви,всички ми харесват HugЖивея в къща,но съм много скарана с цветята,но пък имам желание,и много ги обичам!
Моля за малко помощ за начинаещи!Днес купих семенца за маргаритки шарени/парички и теменужка микс.Искам да ги посадя в сандъчета за балкона EmbarassedДали става?Сега какво трябва първо да направя разсад ли?И ако да как става,по колко семенца да поставям във всяка формичка и на колко сантиметра дълбочина?
Ако някой е изтърпял и е изчел всичко чакам отговор.Благодаря ви!
А забравих купих ето такава форма http://www.botanika.bg/products.php?pid=409,но сега се чудя дали въобще ще стане!

# 419
  • в огледалото на живота
Sea lights красота..... Heart Eyes

Мариетка,много слънчеви цветя си имаш  Hug

Да покажа миналогодишните лалета на мама в двора,които с нетърпение чакам и тази година да ме зарадват като отида на гости:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт