Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 28 ~

• 36 730
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
  :bouquet:Neijal, къде мога да намеря от 63 до 67?Благодаря!

# 121
В миналата тема и в по-миналата ги пускаха, и на български, и със субове.

# 122
В миналата тема и в по-миналата ги пускаха, и на български, и със субове.

Рени ли ги сложи? забравила съм

# 123
  spam2 Момичета,ако някой знае къде се подвизава този момък би ли казал  Mr. Green

# 124
аз изтеглих всички дублирани и всичките на ПЕ ....ама че съм овсъъъъ къде съм блялааааааа БЕ БЕЕЕЕЕЕЕ ooooh!

# 125
Наде,Клоди,Зверче, Hug само дето ме разкара  Rolling Eyes в четвъртък пак  ще заслабна от разкарване затова трупайте торти морти да нагъвам  Mr. Green

# 126
 spam2 Момичета,ако някой знае къде се подвизава този момък би ли казал  Mr. Green

Скрит текст:
Това е най-прекрасния върколак. Казва се Джо Манганиело. Играе в един сериал, който бих препоръчала на всички любителки на вампирските истории и по-хард нещата. Под хард имам предвид, че там кекса хич не е мираж, а масова практика. Mr. Green Наистина е невероятен, по-интересен ми е от Дневниците. Казва се ''True blood". Иначе играе и в някои епизоди на как се запознах с майка ви, и в някакъв сериал, който дават по БТВ от 16.00.

# 127
  spam2 Момичета,ако някой знае къде се подвизава този момък би ли казал  Mr. Green

Вани,
Скрит текст:
май в истинска кръв участва  newsm78

# 128
Бързам да се запиша в новата тема, че направо ви изтървах.
Много пишете момичета, продължавайте в същия дух.  Hug
Рени,  newsm51

Тези от БТВ ако пуснат втори сезон през 2014 направо ще ги...  #Cussing out Не стига, че дават сериите по 40 минути и ги нарязват на по няколко части, ами и ще го пуснат след като излъчат още два сериала. Е това ще бъде прекалено.  #Crazy Но защо ли се очудвам, та това е запазена марка на БТВ.  Mr. Green
Ако наистина го спрат след първи сезон, се надявам, че ще намерим начин да го изгледаме. Че не знам как ще издържа година без сериала ни, ако не и повече. И аз много съм влязла във филма, цял ден си мисля за него.. абе.. луда работа.  Laughing Heart Eyes

# 129
Силве,
Скрит текст:
много съм заблеяна и се чудя откъде ми е познат.  ooooh! Ох,беше много готин в Истинска кръв.Аз отдавна гледах ама май беше до 2 сезон.Доста кръв и секс има  Laughing Трябва да си припомня докъде съм стигнала.

Миленче, да  Hug

# 130
silveto_ 
Скрит текст:
играе и в Magic Mike,там е страхотен,играе стрийптизьор все пак  Laughing и в един друг филм играеше Очаквай неочакваното или нещо такова

# 131

Корай хубаво изгони Ханде, защото тя си го заслужи, но май пак няма да каже на Емир.  ooooh! Защо не му казва.. Емир трябва да знае какви игрички играе Ханде.
А Ханде трябва вече да се спре. Много добре знае, че Емир няма да й обърне внимание, за него тя е най-добрата му приятелка, няма как да изпитва нещо повече от това. Но тя продължава с мръсните игри и по този начин наранява както другите около нея, така и самата себе си.

# 132
Вани,  Hug къде го има този сериал,че в замунда го няма  newsm78

# 133
защо епизодите ми са само по 15 минути? с какъв ли не плейър пробвах! оххххх да харесам един сериал и да не мога да го гледам, като хората! намерих епизодите, но на турски, а аз за съжаление не владея този език! иначе сериала е страхотен, благодаря ви много и за темичките!

# 134
Цитат
А Ханде трябва вече да се спре. Много добре знае, че Емир няма да й обърне внимание
Да спре, да спре, ама няма да е скоро. Както се казва "на война и в любовта няма правила". То всяка първа си пада по Емир, та Хандето не е изключение.
Виж тука Корай не игра по правилата, ама...

Общи условия

Активация на акаунт