Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 28 ~

• 36 986
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
 spam2 Момичета,ако някой знае къде се подвизава този момък би ли казал  Mr. Green

Скрит текст:
Това е най-прекрасния върколак. Казва се Джо Манганиело. Играе в един сериал, който бих препоръчала на всички любителки на вампирските истории и по-хард нещата. Под хард имам предвид, че там кекса хич не е мираж, а масова практика. Mr. Green Наистина е невероятен, по-интересен ми е от Дневниците. Казва се ''True blood". Иначе играе и в някои епизоди на как се запознах с майка ви, и в някакъв сериал, който дават по БТВ от 16.00.
 bouquet

# 151
Цитат
Даже направо си роди близнаци
Ето значи колко съм назад с материала, Хазал дали би родила близнаци newsm78 Joy

Не знам, ама аз на Чаги и петзнаци бих му дала да ми направи. Mr. Green

# 152
Определено е доста трудно да се целуваш с някого пред целия този екип. Ако бяха само двамата актьори пак щеше да има известно притеснение, но щеше да е по-добре. А така около 10 човека виснали над/покрай теб..
Даже някои актьори, които са заедно и в реалния живот (визирам Кристен и Роб, защото четох тяхно интервю) казват, че е много неудобно и, че нищо не изглежда така както ние го виждаме по телевизията.
Рая, Hug а аз четох едно изказване на един наш актьор, който каза, че няма целувки и интимни сцени без да ти трепне нещо отвътре, дори и да нямаш връзка с партньора си.

# 153
anilevI,
Цитат
боже да е толкова близо до теб този мити ккрасавец и после да си легнеш спокойно,е как да стане това
Може да си легнеш абсолютно спокойно, ако си легнеш до него, при него, с него ....

# 154
  • в подножието на планината
Здравейте! Hug

Чета, чета и докато прочета не ми остава време да пиша... ooooh!

Благодаря на всички момичета, които допринасят за прекрасната атмосфера в темата!  bouquet

Добре дошли на новите попълнения! Hug

# 155
Здравейте! И аз съм голям фен на сериала, не съм писала до сега в темата, но за пръв път чета редовно. Много ме трогна тая любов!!! Heart Eyes И двамата са страхотни!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Искам да помоля за нещо, може ли превод на сцената в началото на 37 еп., когато се караха пред училище и той я целуна? Предварително се извинявам ако вече сте пускали такъв... Embarassed

# 156
Цитат
Даже направо си роди близнаци
Ето значи колко съм назад с материала, Хазал дали би родила близнаци newsm78 Joy
ако Чагито се напъни Joy

# 157
Наде
Скрит текст:
Деймън е това, български кандидат-зет, В Нина ни е надеждата да го доведе тук, та и ние да намажем, евентуално, може би...
Мерси, но аз искам и другите да ги видя, че да ги различавам поне.
От толкова вампирки, сега няма нито една, която да ми отговори. Crossing Arms
Звездееее. Hug

# 158
anilevI,
Цитат
боже да е толкова близо до теб този мити ккрасавец и после да си легнеш спокойно,е как да стане това
Може да си легнеш абсолютно спокойно, ако си легнеш до него, при него, с него ....
и той е до теб...в теб Embarassed

# 159
Звезде  Hug

# 160
Здравейте! И аз съм голям фен на сериала, не съм писала до сега в темата, но за пръв път чета редовно. Много ме трогна тая любов!!! Heart Eyes И двамата са страхотни!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Искам да помоля за нещо, може ли превод на сцената в началото на 37 еп., когато се караха пред училище и той я целуна? Предварително се извинявам ако вече сте пускали такъв... Embarassed
Добре дошла.
Скрит текст:
Е-Учителят си  Левент ли чакаш?
Ф-Да, г-н Левент чакам.
Е-Не му казвай г-н Левент, че се дразня.
Ф-Не съм го наричала само по име. Не бих го и нарекла така само защото ти искаш.
Е-Има ли някакво значение за теб какво искам аз, Фериха? Не разбираш ли?  Тук е в у-ще. Заради кого е тук? Заради кого е тук, Фериха?
Ф-Това ли е днешната тема? За това, ли, ще говорим?
Е-Виж как говориш…Ти не разговаряш с мен за нищо.
Ф-Защо да разговарям с теб? А, как не си ни запорирал  домът все още, ли? Използвах те. Измамих те за да си променя социалното положение.
Защо все още не си ни конфискувал домът? Какво чакаш?
Е-Фериха, не ме притискай.
Ф-Защо? Какво, ще стане ако те притискам? Какво, ще направиш още?
Е-Пак за онази нощ, нали? Фериха за онази нощ не само аз имам вина.
Ф-Опитваш се да се оправдаеш. Отвратително!
Е-Дойдох да говоря с теб но онзи мъж се появи пред мен. Не можах да говоря. Ти, ще ме изслушаш и аз, ще те изслушам, Фериха.
Ф-Защо трябва да те слушам?  Защото искаш и вече си готов да разговаряме, ли?!
Е-Не може повече да мълчиш, Фериха.
Ф-Така, ли? Опитах се да ти обясня много пъти. Но ти не ме изслуша нито веднъж. Сега аз не искам да те слушам.
Е-Трябваше да ме принудиш да те изслушам!
Ф-Ти ме изхвърли многократно от вратата си. Не повярва на нито една изречена от мен дума. Какво можех да ти кажа?! Вярваш ли ми, Емир? Не ми вярваш. Тогава няма за какво да говорим.
Е-Ще ме изслушаш и, ще поговорим Фериха.
Ф-Какво е това? “Говори, Фериха. Слушай, Фериха. Плачи, Фериха. Хайде, припадни, Фериха”. “Ще  правя каквото искам!” Направи го! Направи каквото искаш!

# 161
Наде  Hug

Скрит текст:
Ей тоя е Деймън

Ей го Стефан

Ей го Клаус

# 162
Цитат
и той е до теб...в теб
Ей ама спирка нямате, то пък такива мечти, тюююю Да видите вие вашите мъже, ако влязат под прикритие тука, ко шъ стане #2gunfire

# 163
Наде,  Hug

Скрит текст:
Teзи двамата са Стефан (от ляво),  актьора се казва Пол Уесли, а другия (от дясно) е Деймън (синеокия красавец Heart Eyes Laughing) - Иън Сомърхолдър, който в реалния живот е заедно с Нина.

Ето този е Клаус (Джоузеф Морган). Toй е и вампир, и върколак.

Toзи е Тайлър (върколак) - изигран от Майкъл Тревино.

А това е Кол.

Рая, Hug а аз четох преди изказване на един наш актьор, който каза, че няма целувки и интимни сцени без да ти трепне нещо отвътре, дори и да нямаш връзка с партньора си.
И това също е вярно.  newsm10
Да се целуваш напр. с някакъв красавец (Чаатай), дори и да нямаш чувства към него, все нещо ще ти трепне.  Laughing Хазал най-добре го знае това.  Laughing Heart Eyes

# 164
Наде  Hug

Скрит текст:
Ей тоя е Деймън

Ей го Стефан

Ей го Клаус

Много ти благодаря, че откликна на въпроса ми.
На мен ми харесва определено Клаус. smile3521

Общи условия

Активация на акаунт