Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 28 ~

• 36 912
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Вани,  Hug на мен ето тази много ми харесва.

# 227

Релаксче, Hug да са ти честити новите дрешки!.... аз както винаги съм пропуснала... Rolling Eyes

Зверче,  Hug аз съм решила да ставам върколак, друго спасение на виждам... Joy

бе щом ще си от хапещите, значи сме от една порода  Mr. Green

РЕЛАКСЧЕ честити ти гащурани  Grinning

# 228
Момичета много хубави песни. Благодаря ви  Hug

very, хубав е текста,намерих го с превод.  Peace

# 229
# 230

Релаксче, Hug да са ти честити новите дрешки!.... аз както винаги съм пропуснала... Rolling Eyes

Зверче,  Hug аз съм решила да ставам върколак, друго спасение на виждам... Joy

бе щом ще си от хапещите, значи сме от една порода  Mr. Green

РЕЛАКСЧЕ честити ти гащурани  Grinning
Илда,къз мерси  Hug Зверче, Hug честити и на теб  Peace

# 231
Ами не знам дали я слагат таз възглавница за да не сменят жанра ама мисля че Чаги е достатъчно зрял че да няма чак такава опасност да стане нещо.Все пак той знае че има хора около тях така че не е проблем това. Явно че са свикна ли да слагат разни работи помежду тях.А защо на Гюнеш не и сложиха нещо на гърдите може и да има ама не се вижда това ми е любопитно.

# 232

за тази не съм сигурна дали е много романтична понеже незнам какво се пее в нея,но поне по музиката ми изглежда такава
След малко ти давам превода  Simple Smile

# 233
  • У Диспансера ...♥♥♥
Оффф най после ви изчетох,
след вчерашния маратон от 25еп до 46вкл., докато не се бацнаха не станах от компа, мъж дете, да д*хат супата аз съм във Фемирска депресия  Mr. Green
Точно миналата година по това време бях на Езелска, после на Фатмагюлска, абе как вика мъжА ще има ли край, йок йок йок, докато се раждат анадолски Убавци  Heart Eyes
Много ви моля дайте клипчета озвучени със песента която слушат в колата, на два пъти и после и Халилудко я пусна и тя го накара да спре, май не е от този сериал и в други съм я чувала или се бъркам , но много я обичам, както и Хошчакал от Езел., ако и с нея има Фемирско клипче ,ще ви бъда много тенкю  Hug
Hug   Да тази е и аз много я харесвам уникална песничка  newsm10

Тази ли Rolling Eyes

# 234
Зверче,аз намерих превода.Благодаря все пак  Hug

# 235
Релаксче,честити да са ти новите дрешки,но я ми сподели за филма.Гледаш ли го?Харесва ли ти? Simple Smile

# 236
Релаксче,честити да са ти новите дрешки,но я ми сподели за филма.Гледаш ли го?Харесва ли ти? Simple Smile
Меги, гледам го и ми е много интересен ... Peace да не мислиш да го почваш

# 237
  • в подножието на планината
А защо на Гюнеш не и сложиха нещо на гърдите може и да има ама не се вижда това ми е любопитно.

Hug Ако не бях обещала на Надето да не пиша вече за Гизем/ Гюнеш... такава характеристика щях да и спретна, че... Joy само ще напиша, че тя е много веща в тези сцени... Sick

# 238
А защо на Гюнеш не и сложиха нещо на гърдите може и да има ама не се вижда това ми е любопитно.

Hug Ако не бях обещала на Надето да не пиша вече за Гизем/ Гюнеш... такава характеристика щях да и спретна, че... Joy само ще напиша, че тя е много веща в тези сцени... Sick
за +18 е  Mr. Green

# 239
Меги, гледам го и ми е много интересен ... Peace да не мислиш да го почваш
Мисля си аз newsm78Видях,че има и тема,чиято любезна авторка е Лудосчето  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт