Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 28 ~

• 36 954
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Релакс ма много си хубава бре момиче  Laughing  Честити панталонки   Mr. Green От къде ли са ти   Laughing Mr. Green

# 211
Видео от сета от сватбата на Корай.

http://bg-bg.facebook.com/photo.php?v=242848939184790

# 212
Момичета.  Hug Да помоля за нещо,ако имате желание бихте ли споделили някоя песен с романтичен и хубав текст.Който се сеща и иска разбира се Simple Smile Пък може да напишете само изпълнителя и името на песента Simple Smile

# 213
Миленче  Hug Ето виж тук:

1.52.02 и 03,04 секунда  Laughing
видях я най сетне тя една кръгла жълта едвам забележима  Mr. Green Лудостче, Hug мерси  Flutter  Mr. Green

# 214
абе за каква възглавница говорите може ли някой да ми обясни че ми събудихте любопитството моля ви

# 215
виж тази дали ти харесва

# 216
Миленче, а честито  Mr. Green

very, благодаря,знам я и ми е много любима  Heart Eyes

Тази снимка не съм я виждала сякаш.

# 217

Не мисля Звездичке, но поне да съм осведомена, че е СРАМОТНО да не ги знам, при положение, че всяка вечер, че и денем ни спохождат в темата. Joy

love001 Ами как да не ти стане любопитно...вампитата  Heart Eyesв темата станаха един бюлюк и идват все нови и нови... Mr. Green
Мани, мани, Joy май само с теб двечките не сме вампирясали още, но то и затова изчезвам вечер рано, че тук и кръв пият.
Наде  Hug правилно решение, тук след 24 часа опасноста дебне отвсякъде, но не се страхувайте доброволно поемам всико ухапване, драскане и др.

# 218
е те толко си и вярват на актьорите щом ги слагат тия възглавници  Grinning да не вземат да прекалят и да сменят жанра на филма  Laughing

# 219
Миленче  Hug Ето виж тук:

1.52.02 и 03,04 секунда  Laughing
видях я най сетне тя една кръгла жълта едвам забележима  Mr. Green Лудостче, Hug мерси  Flutter  Mr. Green

Joy Joy Joy
толкова е незабележима, че и от луната можеш да я киризиш.

# 220
къде мога да гледам онлайн или да изтегля сериите от 1-22еп освен във войото?

# 221
  • в подножието на планината

Релаксче, Hug да са ти честити новите дрешки!.... аз както винаги съм пропуснала... Rolling Eyes

Зверче,  Hug аз съм решила да ставам върколак, друго спасение на виждам... Joy

# 222
олеле  видях ама каде са я сложили само малееееееее  ясно е за какво са я сложили и нормално иначе чаги не ми се говори даже момичета ама какви очи имате само еи палавнички такива

# 223

за тази не съм сигурна дали е много романтична понеже незнам какво се пее в нея,но поне по музиката ми изглежда такава

# 224
Момичета.  Hug Да помоля за нещо,ако имате желание бихте ли споделили някоя песен с романтичен и хубав текст.Който се сеща и иска разбира се Simple Smile Пък може да напишете само изпълнителя и името на песента Simple Smile
Вани, тази ми е любима http://www.vbox7.com/play:2c50e794ff

Общи условия

Активация на акаунт