Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 28 ~

• 36 878
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
Настанявайте се удобно и приятно гледане  Popcorn

Рая, съгласна съм с коментара ти. Без да сме го видели със Серенай, не бихме могли да знаем дали, ще им се получи играта или не, а и не може, и не е редно да играе все с Хазал.
Лелееееее, как ги гледате тези вампита бееее, кървища, банки, ужасно е просто, не сънувате ли след серийте кошмари?!? Tired
Неви и аз сега за първи път видях от публикуваното от теб, че Хазал е плувкиня и го е победила след партито в басейна, но фигурата й според мен е далеч от на плувкините.

Наде кошмар с Деимън, ама сещай се какъв е кошмара, за въздрастни  Mr. Green

Какъв кошмар, като ФЕмирския но без възглавници ли?
Сериозно Ви казвам, че вампита не бих могла да гледам. Rolling Eyes

smile3521

Хандето сътвори още една брилянтна интрига да не кажа мърсутийка, да отстрани изглеждаха подозрително. Но нали това е Корай приятел, като брат. И още повече, че когато обещаеш на някой да опазиш тайната му, я опазваш.

# 346
  • в подножието на планината
така и не дадоха сина на Гюлфидан  Mr. Green представям си каква скица е и той

Joy Joy Joy

# 347
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Е тъй като аз нямам как да гледам това което вие гледате а и днес направо се дрогирах с хапчета,че нещо ми тече носа ще си легна ей с този Simple Smile ще го гледам добре обещавам  Twisted Evil
Скрит текст:

# 348
Мехметчо се отказа от фабриката в  която щеше да бачка ,но това е не каква фабрика,а за деца  Mr. Green

# 349
  • Pleven, Bulgaria
Е тъй като аз нямам как да гледам това което вие гледате а и днес направо се дрогирах с хапчета,че нещо ми тече носа ще си легна ей с този Simple Smile ще го гледам добре обещавам  Twisted Evil
Скрит текст:
Heart Eyes Еми айде нека пък да ти е зле hahaha Бързо оздравяване

# 350
Емир колко виновно я гледаше, чак ми е жал за него. Cry

# 351
Скрит текст:
нали си харесваше Стефчо  какво стана Mr. Green

# 352
Скрит текст:

Лудосче, бе ти легни ама.............  Twisted Evil

# 353
nqmam bg na tableta i nqma da moga da pisha dnes' no Emir kolko vinovno gleda miliq  ooooh!

# 354
Мехметчо се отказа от фабриката в  която щеше да бачка ,но това е не каква фабрика,а за деца  Mr. Green
Тц, то тия лелки няма да хванат, че им е минало времето.

# 355
така и не дадоха сина на Гюлфидан  Mr. Green представям си каква скица е и той

Joy Joy Joy

Като Халилудко Heart Eyesа може и по убав Mr. Green

# 356
  • в подножието на планината
Лудостче, Hug бързо оздравяване!

Емир колко виновно я гледаше, чак ми е жал за него. Cry

Мен пък ме е яд, защото не прави нищо, за да и се извини... Rolling Eyes

# 357
Щом Мееметчо, ще се моли с Чепика, по-добър син от него няма. Joy
Оххххх, колко са сладки тук, мълчат, гледат се като котараци, на които им се лочи мляко, и си говорят на ум. Crossing Arms

# 358
Тц, то тия лелки няма да хванат, че им е минало времето.
е за тия да,ама попринцип  Mr. Green

# 359
Най-накрая си призна пред Ханде, че Фери е любовта му.
Но и тя е отврат, видя Гюндже и веднага го хвана за ръка.

Общи условия

Активация на акаунт