Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 28 ~

• 36 773
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Киара, Hug изпихме уйскито и ти тогава се появяваш  Mr. Green

# 421
# 422
Пращам ви на всички една "лъвска" прегръдка.  Mr. Green

Ми такива сме ние лъвовете и лъвиците, любвеобвилни сме, че понякога и в повече.
Киара, появила си се. Hug

# 423
  • Pleven, Bulgaria
Че е трудно да се извиниш е трудно и то на любимия,но не може само да го гледаш отстрани и да се чудиш какво да направиш.И Фери е влюбена в него,но въпреки че не е виновна отиде и говори с него.
Наде с глас се смях на коментара ти за севгилито rotfImbo Но ме изкефи как я погледна и си оставе чашата Mr. Green
Вани само каква прегръдка
Аз се чудя Джансу и Мехмет ща са не вземат и на двамата винаги някой друг им е виновен и все искат нещо.А тя с тоя Емир не миряса,както и каза преди Санем какво щеше да направиш-да си направи снимка и да спи с нея под възглавницата.

# 424
Наде, супер сте си вие.Имам си лъв вкъщи  Simple Smile  smile3521

# 425
Наде, супер сте си вие.Имам си лъв вкъщи  Simple Smile  smile3521
Ахааа, значи си наясно, че понякога идваме в повече и преливаме от чувства, а и сме огнениииии. Embarassed
На фона на лъжите и премълчаването на Фериха до този момент пред Емир, той направо ми е бял пред нея с това, че не събра кураж да и се извини пръв.

# 426
# 427
Киара, привет и от мен. Веднага си признавам без бой, че съм Фемирско-Чагазалския Joy професор под прикритие, ама то в темата вече всички са такива.
Наде, при мене щерката е лъвица, уха, няма излизане на глава с нея.

# 428
Че е трудно да се извиниш е трудно и то на любимия,но не може само да го гледаш отстрани и да се чудиш какво да направиш.И Фери е влюбена в него,но въпреки че не е виновна отиде и говори с него.
Наде с глас се смях на коментара ти за севгилито rotfImbo Но ме изкефи как я погледна и си оставе чашата Mr. Green
Аз се чудя Джансу и Мехмет ща са не вземат и на двамата винаги някой друг им е виновен и все искат нещо.А тя с тоя Емир не миряса,както и каза преди Санем какво щеше да направиш-да си направи снимка и да спи с нея под възглавницата.

Ганушка, викаш, да се вземат двамцата, че да гори един дом поне. Аз пък викам да се съберат с Хали, че като полудеят и двамцата да им е весело. Joy

# 429
гледате ли пеещите  newsm78
Да, за първи път

# 430

Скрит текст:
Момчето, което избра Преслава ми хареса...

И на мен.

KIARA  Hug

# 431
Киара, привет и от мен. Веднага си признавам без бой, че съм Фемирско-Чагазалския Joy професор под прикритие, ама то в темата вече всички са такива.
Наде, при мене щерката е лъвица, уха, няма излизане на глава с нея.
Има, има, smile3521стига да знаеш как. Не ни гледай, че сме лъвове, с памук човек може да ни извади душицата, стига да иска и от диви зверове се превръщаме в кротки мъркащи котета, но когато някой ни предизвика, особено незаслужено, подивяваме.
В моето роднинско обкръжение, 90% сме лъвове. Стой та гледай, понякога клетката се оказва паянтова. Joy

# 432
И аз да  се включа. Емир някак си не знае как да се извини тъй като е имал много бройки и не знае явно все още не е намерил думите.Но и това ще дойде ще го видим да се извинява.

# 433
Аз случайно се загледах в "Изневяра" - Даян Лейн, Оливие Мартинез и Ричард Гиър - брей няма такава тройка, квалитетна работа Embarassed

# 434

Ганушка, викаш, да се вземат двамцата, че да гори един дом поне. Аз пък викам да се съберат с Хали, че като полудеят и двамцата да им е весело. Joy
Joy Joy Joy

Хандето Heart Eyes  bouquet

Цитат
Има, има, стига да знаеш как. Не ни гледай, че сме лъвове, с памук човек може да ни извади душицата, стига да иска и от диви зверове се превръщаме в кротки мъркащи котета, но когато някой ни предизвика, особено незаслужено, подивяваме.
Peace

http://vbox7.com/play:4d1b17dc

Общи условия

Активация на акаунт