Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 28 ~

• 36 889
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
  • в подножието на планината
Цитат
Де да можеше на тв-то да ги прескочим
А де да можеше на тв-то хич да ги няма и само Фемир да дават, уф мечтиии

А, на тв- то не ми пречат, там гледам всичко наред... Mr. Green

# 526
А тук има ли го преведен 2 сезон?Чета, чета и наистина не мога да ви смогна.

# 527
Едно въпросче, за "Ангел пазител" - някой може ли да каже за какво се разказва как е ролята на Хазал, интересен ли е?  Peace

# 528
С това си изказване може да съм единствената, но не ги искам веднага след АФК в друг общ проект, или поне докато съм под влияние на Огледален Свят. Искам да изгледам и втория сезон с дублаж, да знам, че съм приключила изцяло и тогава бих ги загледала заедно, защото на този етап, ще ги асоцийрвам с ФЕмирските им образи.

# 529
А тук има ли го преведен 2 сезон?Чета, чета и наистина не мога да ви смогна.
Не PeaceЧакаме го Laughing

# 530
Втори сезон с отделна номерация ли са? Списъка с епизодите от предната тема оригиналните ли са?  newsm78

# 531
Така е по бтв един епизод е чисто 40 мин., а по турската - около 120 мин - без рекламите, значи 1:3

# 532
Ориндж каунти-малко да припомня,Мелиса е богато момиче,с разделени родители и  майка фуста,а Райън проблемно момче израстнало в домове,с баща пияница,който го пребива,спасява го адвокат,който го взема под крилото си-вижда в това момче самия себе си и решава да го вкара в правия път,започва да уччи в частното училище заедно с мелиса и сина на адвоката...сблъсква се със света на богатите и разглезени младежи....
Интересен сценарий,само се чудя как ще се пречупи с турската действителност?

# 533
С това си изказване може да съм единствената, но не ги искам веднага след АФК в друг общ проект, или поне докато съм под влияние на Огледален Свят. Искам да изгледам и втория сезон с дублаж, да знам, че съм приключила изцяло и тогава бих ги загледала заедно, защото на този етап, ще ги асоцийрвам с ФЕмирските им образи.
Наде, аз те разбирам какво искаш да кажеш и как се чувстваш. Но аз, лично, искам вече да се отърся от ФЕмирската история, че буквално я знам наизуст и много искам да ги видя в нещо ново, което да ме развълнува.

# 534
Наде силно се съмнявам да играят заедно Rolling Eyesдо септември може да приключи 2 сезон Mr. Green

# 535
Цитат
Де да можеше на тв-то да ги прескочим
А де да можеше на тв-то хич да ги няма и само Фемир да дават, уф мечтиии

А, на тв- то не ми пречат, там гледам всичко наред... Mr. Green
аз съм на виваком тв и ги превъртам като видя чепиците.... Mr. Green

# 536
  • в подножието на планината

Наде, аз те разбирам какво искаш да кажеш и как се чувстваш. Но аз, лично, искам вече да се отърся от ФЕмирската история, че буквално я знам наизуст и много искам да ги видя в нещо ново, което да ме развълнува.

+ 1  newsm10

# 537
Киарче, не е лошо сериалче. Хазал не е в главната роля, че и гласът не е нейният. Раздава го рокаджийка и е с много черна коса, което баш не ми допада, но си е Хазал, сладурка е и играе на ниво, хем и любовчийка малко пада /в сериала де/

# 538
Едно въпросче, за "Ангел пазител" - някой може ли да каже за какво се разказва как е ролята на Хазал, интересен ли е?  Peace
Не съм го гледала, само оттук оттам. Тя имаше брат, с който не се познаваха. Той я откри, а тя май беше осиновена от друго семейство. Май баща й беше актьора играещ Юнал във втория сезон. Нещо такова ми се върти в главата.

# 539
56 оригинален има ли го със суб ,защото го търсих в темите не можах да го открия?

Общи условия

Активация на акаунт