Аватарно - кулинарна / Тема No 20

• 16 264
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • España (Плевен)
Вили, на мен шрифта ти ми е супер готин. Разбирам си го и си му се кефа. Това те отличава от всички и те допълва с името ти и сладкото лилаво..  Peace

# 76
Вили, на мен шрифта ти ми е супер готин. Разбирам си го и си му се кефа. Това те отличава от всички и те допълва с името ти и сладкото лилаво..  Peace
И на мен така. Нямам проблеми с това. Но ,ако на повечето им е трудно,а на теб  не ти е голям проблем ,не го използвай. Peace

# 77
ох, нещо мноог огладнях  Crazy

Скрит текст:
Аз обаче нали съм упорита  Embarassed - никой ли няма впечатления от Сандански, Мелник и околности ? Embarassed
Тия дни искаме да пътуваме и до като се прибере тая вечер ММ трябва да съм решила до къде  #Cussing out , че до неделя е опуска  Confused Иначе ще си останем в Сф сигурно до лятото  Confused

# 78
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

Дано не съм закъсняла с гласуването ... Ако щете ми вярвайте, ама вече 7 пъти ги глася и все не мога да ги наглася ... Много ми харесвате всички и ми е адски трудно ... Та пускам последното нагласяне и повече не се дивя на красоти ...

7т за nezito
6т. за plami89
5т. за Машонка
4т. за Мимии
3т. за Румяна Лефтерова
2т. за Adellle
1т. за mds

Специален приз за desitkad   bouquet

# 79
Шрифтове ли обсъждате Laughing. И аз да не остана назад  Mr. Green

Виолетка на мен лилавото ми харесва, като го видя в темата и знам, че си ти  Grinning.  Шрифта не ме бърка толкова, но по-трудно се чете.

# 80
 katia13
Скрит текст:
Мелник е приятно малко градче. Доколкото знам от мои приятели има хубави  местности за разходка,но пак не трябва да е студено . Известен е най-вече с кръчмите си  и Мелнишкото вино.  Wink
Сандански е приятен град и може да си направите спа-уикенд в някой хотел . Приятен е и за разходка.  Wink

# 81
Мерси  Hug
Скрит текст:
Ние ще ходим само за ден, той макар и отпуска е зает и само толкова благоволи да отдели на семейството си  Laughing
С децата ще сме, та ни виното ни блазни ни спа .. по-скоро по приятно време /май клоня заради това към Сандански/ , място да се разходим /разбрах че имало хубав парк newsm78/ , а ако има време ще отскочим до Роженския манастир /и там не съм ходила, пък обичам такива места/ .
А в Сандански, къде да хапнем /хотел ли да търсим .. или някъде в околностите.. или механа.. малко съм капризна на храна и облусжване  Embarassed/ ?
Ама то, като сме решили февруари да се разхождаме така е  Confused , пък и за ден.. нямаме голям избор  #Cussing out
Иначе до Мелник има крепост .. и скални образувания .. има природни красоти, но за топлото, а тогава ще си седим тук  Sad

Последна редакция: вт, 12 фев 2013, 19:30 от katia13

# 82
Мелник е приятно малко градче. Доколкото знам от мои приятели има хубави  местности за разходка,но пак не трябва да е студено . Известен е най-вече с кръчмите си  и Мелнишкото вино.  Wink
Сандански е приятен град и може да си направите спа-уикенд в някой хотел . Приятен е и за разходка.  Wink
Мерси  Hug
Скрит текст:
Ние ще ходим само за ден, той макар и отпуска е зает и само толкова благоволи да отдели на семейството си  Laughing
С децата ще сме, та ни виното ни блазни ни спа .. по-скоро по приятно време /май клоня заради това към Сандански/ , място да се разходим /разбрах че имало хубав парк newsm78/ , а ако има време ще отскочим до Роженския манастир /и там не съм ходила, пък обичам такива места/ .
А в Сандански, къде да хапнем /хотел ли да търсим .. или някъде в околностите.. или механа.. малко съм капризна на храна и облусжване  Embarassed/ ?
Ама то, като сме решили февруари да се разхождаме така е  Confused , пък и за ден.. нямаме голям избор  #Cussing out
Скрит текст:
Точно затова написах за кръчмите,разбрах ,че сте с деца. Wink За Сандански не мога да те посъветвам,ходили сме доста отдавна .

# 83
  • Петрич
Лорин, Честит Рожден Ден на сина ти! Да ти е жив, здрав и много послушен.  bouquet
Виолетка, на мен шрифта ти много ми харесва (различен е аз обичам различните неща). Mr. Green За цвета не обичам цветовете които ми уморяват очите пред лаптопа. Peace

# 84
Кате, колко са ти големи децата?

# 85
  • Sofia
Sellene - 7 т.
Акаша -  6 т.
Майола Бени -  5 т.
Katia13 - 4 т.
Hot tea - 3 т.
Като - 2 т.
Hrisy - 1 т.

Специален приз Sause baus.

# 86
Е сега вече ме объркахте  Crazy Joy Joy но реших че за да е приятно на всички ще си пиша като вас  Hug Hug или може да потърся по разбираем шрифт за всички  Laughing само идеи ми идват  Joy

# 87
Мими,  на 3г и половина . Какво предлагаш като дестинация ? Confused

# 88
Мими,  на 3г и половина . Какво предлагаш като дестинация ? Confused

Твърдо Сандански в този край. Времето е по-меко, има повече места за разходка.
Мелник за мен е за по-големи деца.

И Хисаря става.

Но за един ден, дали си струва?  newsm78

# 89
А Мими, това че е за ден не ни притеснява .  Peace
Скрит текст:
Ние ходихме за един ден и до Солун .. и пак за ден до Букурещ  Crazy   , и до Несебър лятото Laughing . Свикнали сме.
 Е, без децата обаче Peace Затова сега искаме под 500 км все пак да е.. иначе тръгвам за морето  Joy
Стях сме ходили за ден до Рилски манастир /няколко пъти/ .. по цяло лято ги разхождам на ляво надясно .. сега са и малко по-големи , та не би трябвало 50 км отгоре да са им проблем .  newsm78

Ние няма как да идем за повече никъде , защото той не може да се освободи, затова и не сме почивали от 4-5 г ./което пък ни беше единственото за предишните 3г  Joy / . И затова съм склонна на пътуване февруари , макар и за ден .. иначе ще си броя плочките по тротоарите тук  Laughing

А, Хисаря ми хрумна за момент, но незнам хубаво ли е там.. Добра идея  Hug, сега ще го погледна освен минерални извори какво друго има  Embarassed
До там по-далеч и е от Сандански  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт